• Verkocht onder voorbehoud

Dijkgraaf de Leeuwweg 35 6626 BG Alphen (GE)

€ 650.000

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een prachtige landelijke locatie vindt u deze vrijstaande woning die altijd zeer goed onderhouden is. De woning heeft een functionele bedrijfsloods die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De locatie van deze woning is uitermate geschikt voor liefhebbers in de paardenhouderij, die daarnaast ook nog een bedrijfsactiviteit op hun erf willen uitoefenen. Vanwege de agrarische bestemming op het perceel zijn er ook mogelijkheden voor het vestigen van agrarisch verwante bedrijven of nevenactiviteiten. Het perceel groot ca. 6.500 m² is uit te breiden tot maar liefst 27.957 m², geeft u veel vrijheid en nog meer mogelijkheden. Daarnaast beschikt u over veel luxe in de woning en is het in de gigantische groene tuin rondom heerlijk genieten op zomerse dagen. De Dijkgraaf de Leeuwweg ligt op een mooie locatie, met veel ruimte en groen in de omgeving. Via de nabijgelegen N322 en N329 bent u zo in grote steden als s’-Hertogenbosch, Oss en Nijmegen.

WOONHUIS
De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: ruime entreehal met trap naar boven, riante woonkamer met veel lichtinval, eetgedeelte, open keuken met uitzicht naar buiten. De ruimte loopt verder naar een tweede hal met fonteintje, een separate toiletruimte, een kantoorruimte en de ruime garage.
Eerste verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers, allen met veel kastruimte. Tevens is hier de luxe badkamer aanwezig met douchecabine, bad en toilet.

BUITEN
U heeft een gigantische tuin rondom met verschillende sfeervolle zitplekken, een deel ervan is overkapt. Daarnaast beschikt u over een groot agrarisch bouwperceel van ca. 6.500 m². Zo is er een veld voor de paarden, en daarnaast heeft u nog veel eigen grond wat veel mogelijkheden biedt.

SCHUUR
Naast de aangebouwde garage (ca. 25 m2) bevindt zich een ruime functionele bedrijfsloods met een afmeting van ca. 330 m2. Zeer geschikt voor ondernemers die met huidige agrarische bestemming vooruit kunnen danwel voor ondernemers die een andere functie willen geven aan deze loods.  

KENMERKEN
Algemeen:
-Perceelsoppervlakte ca. 6.500 m² en uitbreiding mogelijk tot 27.957 m²
-Bouwjaar: 1974
-Woonoppervlak 146 m²
-Inhoud 2.411 m³
-Overige inpandige ruimte: 364 m²
-Gebouw gebonden buitenruimte: 35 m²

BIJZONDERHEDEN
Bijzonderheden:
-Vrijstaande, zeer goed onderhouden woning
-Veel eigen grond, heerlijke tuin rondom
-Veel mogelijkheden voor agrarisch verwante bedrijven en nevenactiviteiten
-Grote functionele bedrijfsloods
-Ideaal voor paardenhouderij
-Drie slaapkamers
-Luxe badkamer

VRAAGPRIJS EN FINANCIERBAARHEID
De vraagprijs is gebaseerd op de kavel grootte van ca. 6.500 m². Indien kandidaat kopers dit wensen is het object ook met meer grond te koop, inclusief de landbouwgrond aan oostzijde is de totaal oppervlakte 27.957 m². Opgemerkt wordt dat niet alle geldverstrekkers een woningfinanciering verstrekken op een agrarische bestemming. Aangeraden wordt op zoek te gaan naar geldverstrekkers die hiervoor beleid hebben gemaakt. Het verkopend makelaarskantoor kan u met tips op weg helpen.

INLICHTINGEN
Download de uitgebreide verkoopdocumentatie. Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:

Agrivesta De Lorijn BV, de heer ir. G.J. (Bart-Jan) de Lorijn,
telefoon 06-21541482 of
post- en bezoekadres: Generaal Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
1 opstal (bouwjaar 1974)

Oppervlakten

Grondsoort
Klei

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
567 m³
Bouwjaar
1974
Energielabel
D 2,0

Kadastrale gegevens

APPELTERN Q 233
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 65 a 0 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijkgraaf de Leeuwweg 35

€ 650.000