Gedeputeerde Laanweg 19 1619 PB Andijk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden:

Modern tuinbouwbedrijf met landbouwgrond ter grootte van ca 2.26.30 ha

• Royale woning uit 2002
• Grote loods met koelruimte
• Ruime gebruiksmogelijkheden
• Glasvezelaansluiting aanwezig
Totaal groot circa 2.26.30 hectare (22.630 m2)

Eventueel uit te breiden met ruim 4 hectare veldkavel op circa 4 km afstand.
Grondsoort: Geëgaliseerde en verweerde zeekleigronden; zware zavel en lichte klei

Vraagprijs op aanvraag, aanvaarding in overleg.

ALGEMEEN
Dit moderne tuinbouwbedrijf is gelegen aan de Gedeputeerde Laanweg 19 te Andijk, nabij Wervershoof. Het bedrijf is thans in gebruik voor de teelt en verwerking van tulpen en pioenrozen.
De bedrijfswoning is royaal te noemen en is in 2002 gebouwd met kwalitatief goede materialen.
Het bedrijf beschikt over een moderne zeer courante loods welke grotendeels is geïsoleerd. De omliggende grond is van goede kwaliteit. De kassen zijn verouderd, maar bieden veel ruimte.
Het bedrijf ligt in het buitengebied van de gemeente Medemblik. Het erf is circa 8.000 m² groot. Het huidige bouwvlak biedt nog ruimte voor uitbreiding.
Rondom het bedrijf ligt circa 1,5 hectare landbouwgrond. De grond is van goede kwaliteit, geschikt voor diverse teelten.
Het bedrijf beschikt over een aparte electriciteitsaansluiting voor woning en bedrijfsgedeelte (3 x 80 Ampere) en een 40 m³ gasaansluiting. Het object is niet aangesloten op het riool, maar beschikt over een probleemloos functionerende septictank.

WOONHUIS
Het royale woonhuis met een inhoud van circa 530 m³ dateert uit 2002 en is voorzien op de begane grond van een open leefkeuken en bijkeuken, woonkamer met vloerverwarming, hal/entree met toilet en meterkast en een kantoorruimte.
Middels een vast trap is de 1e verdieping te bereiken welk voorzien is van een ruimte voor de wasmachine en droger, een ruime badkamer met royaal hoekbad en 2e toilet tevens een aparte douche en vloerverwarming, de verdieping heeft verder 4 slaapkamers en een overloop, de 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.

LOODS
De loods dateert uit 2001 is 25 m x 42 m. met een goothoogte van 6 meter. Een gedeelte van 24 x 25 m. is geïsoleerd (wanden en dak van sandwichpanelen) en in gebruik als verwerkingsruimte. De betonvloer is onderheid, gewapend en 18 cm dik. In deze verwerkingsruimte zijn twee warmte- koude cellen en één koelcel aanwezig met een hoogte van 6 meter en een totale oppervlakte van 270 m². De vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarmingsleidingen.
Een gedeelte van 18 x 25 m. is in gebruik als opslagruimte. De vloer is verhard met betonplaten, de gevels zijn bekleed met damwandplaten. Het dak is gedekt met sandwichpanelen.

SCHUUR / WERKPLAATS
De schuur / werkplaats is naar schatting gebouwd omstreeks 1979 en opgetrokken uit gemetselde gevels met een geïsoleerd, golfplaten gedekt dak (asbesthoudend). De vloer is voorzien van gestort beton. De schuur is thans in gebruik als werkplaats en opslagruimte.

KASSEN
Vanuit de loods is de kas bereikbaar. Deze meet circa 1.600 m² en is in gebruik voor teelt en opslag. Voor deze kas is een venlokas van circa 700 m² aanwezig, welke gedeeltelijk is voorzien van een betonvloer met een oppervlakte van circa 230 m². Deze kas is thans in gebruik als broeierij voor tulpen.

GEBRUIK
Het betreft een draaiend tuinbouwbedrijf. Aanvaarding en oplevering in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf (glastuinbouwbedrijf)
Mogelijke functie(s)
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw
Glasopstanden
1,600 m²

Oppervlakten

Type teelt
Bomen

Kadastrale gegevens

ANDIJK K 998
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 26 a 30 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedeputeerde Laanweg 19

Prijs op aanvraag