• Onder bod

Beilervaart 67 9411 VC Beilen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Landelijk nabij Beilen gelegen woning met diverse schuren, rijbak en weiland. Het perceel van circa 9.200 m2 (met mogelijkheid tot uitbreiding) biedt voldoende ruimte voor het houden van (hobby-) vee en paarden. Wonen in het buitengebied op een courante locatie met diverse mogelijkheden. Ook geschikt voor een combinatie van wonen – werken.

OMGEVING:
Het dorp Beilen ligt op 5 kilometer rijden en is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen naar Groningen, Zwolle, Emmen en Friesland (Drachten, Leeuwarden). De aanwezigheid van een treinstation maakt dat er een goede en frequente treinverbinding naar Groningen en richting de Randstad is. Beilen is een zeer compleet dorp met winkels, scholen en een zeer actief verenigingsleven. Dankzij de centrale ligging in deze veelzijdige omgeving is alles vlakbij: bos en heide, gezellige brinkdorpen én het Blauwe Meer.

WONING:
De woning is gebouwd in 1963, opgetrokken in spouwmuren en gedekt met dakpannen, de met hout beschoten kap is geïsoleerd. De vloeren zijn grotendeels van hout evenals de verdiepingsvloer. De woning wordt verwarmd d.m.v. een C.V.-ketel (2018). De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Begane grond:
Entree in hal (tussenlid) met toilet en toegang naar slaapkamer. Woonkeuken (ca. 22 m2) met toegang naar de achtertuin en trapopgang naar boven. Zonnige woonkamer (ca. 19 m2) voorzien van gaskachel. Naast de C.V. verwarming is deze ook voorzien van een sfeervolle gaskachel. Via een tussenlid met plat dak is de woning verbonden met de landbouwschuur. In een gedeelte van de landbouwschuur bevinden zich de achterentree , ruime bijkeuken, moderne badkamer (2019) met regendouche, wastafelmeubel en designradiator en een ruime kantoorruimte.

Bovenverdieping:
Overloop, twee slaapkamers met inbouwkasten en kunststof kozijnen.

LANDBOUWSCHUUR:
Centraal in de schuur bevindt zich de doorlopende deel met aan één zijde 3 paardenboxen (3,5 x 3 m) en 1 pony box (circa 2,5 x 3 m). Aan de andere zijde zijn 13 jongveeboxen voor kalveren. Daarnaast is er nog een berging met eigen bronwatervoorziening (momenteel buiten gebruikt)

De schuur is deels rietgedekt en deels overgedekt met asbesthoudende golfplaten. Achter de schuur is via het voormalige tanklokaal de ligboxenstal aangebouwd.

LIGBOXENSTAL:
De ligboxenstal (1972 en 1978) is ca. 23 x 27m., geïsoleerd en opgezet in spouwmuur met gelijmde houten boogspanten. De betonroosters aan één zijde zijn recent vervangen. Het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Achter de van oorsprong dwars tegen de voorgevel opgestelde 2 x 4 visgraat melkstal (niet meer in gebruik) staan 46 ligboxen voor grootvee, aan de andere zijde van de voergang 33 ligboxen in oplopende maat.

WERKTUIGENBERGING / GARAGE:
De machineberging heeft circa een afmeting van 16 x 8 m, opgezet in stalen spanten met vrije overspanning en damwand gevels. Het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De vloer is verhard d.m.v. betontegels. De voorzijde van de schuur wordt gebruikt als autogarage.

Bijzonderheden:
- Eventueel uit te breiden met ca. 4 hectare grond aansluitend op de gebouwen
- Gaasmatten silo inhoud 600 m3
- Twee krachtvoersilo’s (circa 8 en 4 ton)
- Plein voor opslag van ruwvoer gemaakt van zandbedding met klinkers met aansluitend een voormalig kavelpad in de landerijen.
- Rijbak van 40 x 20 m met verlichting, gedraineerd en omheining van palen met lint.
- Er is een oprichtingsvergunning Hinderwet van 6 augustus 1980. Vergunde dieraantallen zijn 72 stuks melkkoeien en 40 stuks jongvee
- NB vergunning: Er is geen NB vergunning aanwezig.
- Er staan genoeg vierkante meters agrarische bebouwing om in aanmerking te komen voor een extra bouwkavel door middel van de Ruimte-voor-Ruimte regeling.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Melkveehouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligboxen
67
Plaatsen voor jongvee
20
Melksysteem
Visgraatstal

Oppervlakten

Totale oppervlakte
7 ha 10 a 0 ca
Bouwkavels
1 bouwkavel (3 ha 55 a 0 ca)
Huiskavels
3 ha 55 a 0 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
1.555 m³
Bouwjaar
1960

Kadastrale gegevens

BEILEN V 1700
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
3 ha 55 a 0 ca (geheel perceel)

AgriPlaza Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel +31592545451

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beilervaart 67

Prijs op aanvraag