St.Lambertusweg 6 5283 VL Boxtel

€ 685.000

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET DIVERSE BIJGEBOUWEN

EVENTUEEL MET MEER GROND TE VERKRIJGEN TOT 2.48.55 HA

De woning met bijgebouwen zijn gesitueerd in het buitengebied van Boxtel. Hier woont u op enkele autominuten van het centrum van Boxtel met alle dagelijkse voorzieningen. Tevens zijn de ontsluitingswegen op korte afstand gelegen. Niet alleen de ligging, maar ook de woning zal u aanspreken. U betreedt de woning via de entree/hal. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, de keuken, de in 2014 verbouwde badkamer en separate toiletruimte. Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers en een wasruimte aan. De tweede verdieping is via vlizotrap bereikbaar en is in gebruik als opslag. Op het perceel bevinden zich tevens een schuur met verdiepingsvloer, een veestal met kelder, een garage met drijfmestkelder en een schuur met open front. Rondom de woning met bijgebouwen bevinden zich de tuin en het erf. De erfverharding bestaat uit gebakken klinkers en asfalt. Op het erf bevinden zich de mestvaalt en de voormalige huisbrandolie tank.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

1. Omschrijving object

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1960 en de aanbouw is in 2014 gerealiseerd. De muren zijn opgetrokken uit baksteen. De kap is met houten planken beschoten en het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is gedeeltelijk uitgevoerd in beton en gedeeltelijk uitgevoerd in hout. De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton. De tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2013, merk Nefit Topline); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De aanbouw met de badkamer en het toilet zijn voorzien van vloerverwarming. De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer. In de hal bevindt zich de garderobe, een praktische vaste kast met schuifwanden ten behoeve van de meters en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De ruime woonkamer beschikt over veel natuurlijk lichtinval vanwege de grote raampartijen. In de woonkamer is een sfeervolle open houthaard aanwezig. De vloer is belegd met vloerbedekking. De wanden zijn gedeeltelijk voorzien van behang en gedeeltelijk voorzien van pleisterwerk. Het plafond is afgewerkt met platen met houten balken.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een eiken houten inrichting in een hoekopstelling met een tegelwerk aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat met afzuigkap, een bakoven, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en platen met houten balken plafond.

In de keuken bevindt zich de toegang tot de kelderruimte.

Achter de keuken bevindt zich de aanbouw, welke in 2014 is verbouwd. Via het portaal heeft u toegang tot de badkamer en de toiletruimte. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel.

De separate toiletruimte is geheel betegelde en is ingericht met een toilet en een fonteintje met meubel.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een wasruimte, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met pleisterwerk, het plafond is afgewerkt met houten delen.

Alle vier de slaapkamers hebben nagenoeg hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk vloer belegd met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met pleisterwerk. Alle vier de slaapkamers beschikken over een vaste kastruimte en vaste horren. Een van de slaapkamers beschikt over een vaste wastafel.

In wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelling ten behoeve van de cv-combiketel. De afwerking bestaat uit een PVC vloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en beschikt over extra bergruimte.

Schuur
Op het perceel bevindt zich een schuur, welke is gebouwd van bakstenen. Het dak is met pannen gedekt. De dragende constructie bestaat uit houten spanten.
De schuur is ingericht met een voormalige veestalruimte en beschikt over een verdieping van houten planken. De schuur is aangesloten op de voorzieningen water en elektra.

Veestal
Op het perceel bevindt zich tevens een veestal. De muren zijn opgetrokken uit gasbeton steen, het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. Dakisolatie is toegepast. De dragende constructie bestaat uit houten spanten. De veestal is gedeeltelijk onderkelderd en is ingericht met meerdere groepshokken ten behoeve van huisvesting vleesvee.

Garage/bergruimte
Daarnaast bevindt zich op het perceel een garage/bergruimte met een oppervlakte van ca. 210 m². De muren zijn opgetrokken uit baksteen, met gasbeton steen binnenmuren. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt en is voorzien van dakisolatie. De dragende constructie bestaat uit stalen spanten. De vloer is voorzien van bewapend beton (12 cm). Onder de vloer bevindt zich de drijfmestkelder. De garage is voorzien van een overheaddeur en is aangesloten op de voorzieningen water en elektra (krachtstroom).

Schuur (open front)
Als laatste treft u op het perceel de schuur met open front aan (oppervlakte ca. 90 m²). De muren zijn opgetrokken uit steen, het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De dragende constructie bestaat uit stalen spanten. De begane grondvloer is afgewerkt met beton. De schuur beschikt over een houten verdiepingsvloer en een houten schuifdeur. De schuur is in gebruik als groepshuisvesting voor vee.

Tuin/erf
Rondom de woning met bijgebouwen bevinden zich de tuin en het erf. De erfverharding bestaat uit gebakken klinkers en asfalt. Op het erf bevinden zich de mestvaalt en de ondergrondse huisbrandolie tank, welke is gesaneerd onder KIWA keurmerk (gereinigd en gevuld met zand).

2. Overige gegevens

Ligging
De woning met bijgebouwen zijn gesitueerd in het buitengebied van Boxtel. Hier woont u op enkele autominuten van het centrum van Boxtel met alle dagelijkse voorzieningen. Tevens zijn de ontsluitingswegen op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden
- de aanvaarding van deze woning is geheel in overleg;
- voor woonbestemming moet de bestemming gewijzigd worden, dit is in de huidige situatie niet mogelijk vanwege de milieucirkel van het naastgelegen agrarisch bedrijf. Het omzetten naar bedrijfsbestemming (categorie 2) met bedrijfswoning behoort wel tot de mogelijkheden.
- de woning is aangesloten op de voorzieningen elektra, aardgas, riolering en glasvezel;
- in 2014 is de aanbouw verbouwd;
- in 2014 zijn de hal en de trap gemoderniseerd;
- bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied 2011” van de gemeente Boxtel en heeft daarin de bestemming “Agrarisch - Agrarisch bedrijf” en de dubbelbestemmingen “Waarde - Archeologie - Categorie 3”, “Waarde - Kleinschalig cultuurlandschap” en “Waarde - Waardevolle vegetaties”. Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 10 juli 2014.
Bron:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 685.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
4 opstallen

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 48 a 55 ca
Huiskavels
0 ha 48 a 55 ca

Kadastrale gegevens

BOXTEL R 42
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 48 a 55 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

St.Lambertusweg 6

€ 685.000