Beerseweg 28 5431 LC Cuijk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het object bestaat uit twee woningen met ondergrond en achterliggende gronden.
Beide woningen zijn gelegen aan een doorgaande weg in het dorp Cuijk.

Kadastraal bekend:
gemeente Cuijk, sectie N, nummer 1430 groot 0.04.40 hectare.
gemeente Cuijk, sectie N, nummer 2542 groot 0.01.52 hectare
gemeente Cuijk, sectie N, nummer 5066 groot 0.20.13 hectare
gemeente Cuijk, sectie N, nummer 4834 groot 0.14.04 hectare.
gemeente Cuijk, sectie N, nummer 4835 groot 0.10.50 hectare.

Totaal groot 0.50.59 hectare

De woningen, bijbehorende opstallen en grond zijn gelegen in het bestemmingsplan bedrijventerrein Cuijk, in dit bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de woningen in artikel 17.3.1.
De wijzigingsbevoegdheid biedt mogelijkheden voor een aan huis gebonden beroep, zowel ambachtelijk als onder voorwaarden een bedrijf met een milieucomponent waarvoor een omgevingsvergunning noodzakelijk is.

Het aangeboden onroerend goed kan daarom uitstekend benut worden als wonen werk locaties, aangrenzend is tevens nog meer grond te koop met de bestemming industrie, gelegen op een uitstekende zichtlocatie, bij interesse brengen wij gegadigden in contact met de eigenaar van het aangrenzende perceel industrie grond.

Namens opdrachtgever mogen wij de volgende onderdelen aanbieden:
De bungalow met huisnummer 28, uitstekend geschikt als wonen werk locatie met de achterliggende gronden, de bungalow wordt aangeboden met circa 4509 m² aan bijbehorende grond aan erf en tuin- en potentiele industriegrond.

De woonboerderij met huisnummer 26, een uitstekend beleggingspand vanwege goede verhuurbaarheid van de 6 aanwezige appartementen. De woonboerderij wordt aangeboden met circa 500 m² bijbehorende grond aan erf en tuingrond.

Woning nummer 28:

Deze woning (450 m³) is gebouwd in 1956 en is mettertijd meerdere malen gerenoveerd. De gevels zijn gebouwd met baksteen in spouw. Het dak is bedekt met betonnen pannen. De bungalow is voorzien van enkele en dubbele beglazing gedeeltelijk met rolluiken. De kozijnen en deuren zijn gedeeltelijk van kunststof en hardhout. Het geheel is voorzien van centrale verwarming.

Vanuit het voorportaal met voordeur bereikt u links een kantoorruimte met aangrenzend een kleine kamer. Rechts van het voorportaal is de woonkamer gelegen. In de woonkamer zijn er mogelijkheden voor een electrische haard en grote raampartij zodat voldoende lichtinval is geborgd. Tevens geeft de woonkamer toegang tot de keuken. De keuken is ingericht met een rechte opstelling in een lichte, tijdloze kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Op de begane grond is aansluitend aan de keuken een gang aanwezig met toegang tot een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche, hangcloset, dubbele wastafel met meubel en een designradiator. Daarnaast is er nog een aparte doucheruimte waar zich tevens een staand toilet bevind. Een tweede en derde slaapkamer bevinden zich verder naar de achterzijde van de bungalow. Achter de woning is een bijgebouw gelegen (110 m2) waar zich thans paardenstallen bevinden. De ruimte is voorzien van een zolder en eenvoudig in te richten als bedrijfsruimte of kantoor.

Woning nummer 26:

Deze woning gebouwd in 1928 is thans ingericht met 6 appartementen, echter op eenvoudige wijze aan te passen naar een keuken met eetkamer, grote woonkamer, slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de bovenverdieping is het mogelijk drie of vier slaapkamers te realiseren. Het achterhuis is in gebruik als berging/opslag. De woning is voorzien van enkele beglazing en hardhouten kozijnen en deuren. De inhoud van het woongedeelte bedraagt circa. 650 m³ en van het achterhuis 300 m³.

Alle 6 de appartementen zijn verhuurd

Het geheel is bereikbaar middels een gezamenlijke inrit, deze biedt ruimte om de woningen en achterliggend terrein afzonderlijk te benaderen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Wonen
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

CUIJK N 1430
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 4 a 40 ca (geheel perceel)
CUIJK N 2542
Eigendomssituatie
0 ha 1 a 52 ca (geheel perceel)
CUIJK N 5066
Eigendomssituatie
0 ha 20 a 13 ca (geheel perceel)
CUIJK N 4834
Eigendomssituatie
0 ha 14 a 4 ca (geheel perceel)
CUIJK N 4835
Eigendomssituatie
0 ha 10 a 50 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beerseweg 28

Prijs op aanvraag