Breemhorstsedijk 65 5425 RD De Mortel

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Royaal opgezet professioneel manegebedrijf dat al meer dan 50 jaar een winstgevende exploitatie kent. De manege, geschikt voor internationale doelgroepen, beschikt over 122 paardenboxen verdeeld over 4 aaneen gebouwde stallen en een vrijstaande veldstal. Er zijn 2 binnenmaneges met sfeervolle horeca, café en fraai gesitueerde terrassen. Het terrein is verder ingericht met een fraaie springpiste van circa 70 x 70 m¹, dressuurpiste van 60 x 42 m¹ (beide uitgevoerd met Agterberg-bodems), stapmolen en longeerpiste.

Dit alles gelegen op een erf van 2,40 hectare en ca. 5,60 hectare cultuurgronden welke zijn opgedeeld in verschillende goed afgerasterde weilanden. Door het ruime bouwvlak beschikt het bedrijf over zeer royale uitbreidingsmogelijkheden en zeer ruime parkeermogelijkheden.

Het bedrijf beschikt eveneens over een bedrijfswoning, welke inpandig is gelegen met twee nette groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodaties zijn hoogwaardig ingericht en met geringe aanpassingen geschikt voor velerlei doelen, zoals verhuur, het huisvesten van stagiaires, werknemers e.d.

RIJHALLEN EN STALLEN
Globaal is het bedrijf ingericht als volgt:
- Een kleine en grote binnenmanege (ca. 20,4 x 90 en ca. 42,5 x 27,5) met sfeervolle terras, horeca en bruin café.
- Aansluitende moderne hoogwaardige stal met 102 paardenboxen, waarvan de boxen eenvoudig te clusteren zijn in secties van 12 tot 24 boxen.
- Vrijliggende veldstal met 20 boxen.

HORECAVOORZIENINGEN
Het terras is gelegen tussen de binnenmanege en de springpiste. Het betreft een terras dat deels buiten is gelegen en deels binnen; afgescheiden door een zeer stijlvolle sectionaal glazenwand. Binnen en buiten vormen hierdoor één vloeiend geheel. De bar op het terras beschikt over alle moderne faciliteiten, waaronder een tapinstallatie, inbouw-koelingen onder de bar, vrijstaande koeling, industriële vaatwasser, et cetera.

De terrassen zijn zeer sfeervolle verblijfsruimten welke zodanig gesitueerd zijn dat er een mooi overzicht is voor zowel binnen als buitenevenementen. Via een portaal dat aan de terraszijde is gelegen komt men op de tweede verdieping. Hier is een zaal (vergaderen/trainingen/instructielessen, e.d.) gesitueerd met eveneens een separate bar. Tevens is vanaf hier de juryruimte toegankelijk van de binnenmanege en de springpiste.

GROEPSACCOMMODATIES
Direct vast aan de zorg/bedrijfswoning zit accommodatie 1, welke is ingericht als volgt: portaal met trapopgang, slaapzaal, tweede slaapzaal met doorgang naar de sanitair-ruimte, centrale recreatieruimte met doorgang naar de keuken. Op de verdieping: overloop met de trapopgang en separaat toilet, twee kleinere slaapzalen, grote slaapzaal met doorgang naar het sanitair, tweede overloop met noodtrap naar de binnenplaats, tweede grote slaapzaal met doogang naar tweede sanitairruimte en tot slot een opbergruimte.

De tweede groepsaccommodatie (haaks op de bedrijfswoning): centrale recreatieruimte met open keuken, gang met 4 slaapkamers en twee separate sanitaire groepen.

BEDRIJFSWONING
De woning betreft feitelijk een volledig zelfstandige woning. Ingedeeld als volgt: hal met voordeur richting de parkeerplaats en toegang tot de woonkamer, woonkeuken en de slaapkamer. De woonkeuken en woonkamer zijn voorzien van een haard. De badkamer (bereikbaar vanuit de woonkeuken) is voorzien van een hangend toilet, bad met verlaagde instap, wasmeubel en design radiator. Op de navolgende pagina vindt u foto's van de groepsaccommodatie en op de daaropvolgende pagina foto's van de mantelzorgwoning.

PARKEERVOORZIENINGEN
Het terrein beschikt over twee perceelsopgangen met parkeervoorzieningen. De hoofdentree is voor het hoofdgebouw gelegen, semi-verhard en biedt -ook bij evenementen- meer dan voldoende parkeergelegenheid. De tweede perceelsopgang leidt naar de achterzijde van het bedrijf en toegang tot de speciale vrachtwagenparkeerplaats met ruime draai- en manoeuvreerruimte.

KADASTRALE SPLITSING
Voorafgaand aan de juridische levering dient nog een kadastrale splitsing uitgevoerd te worden. Hierbij wordt de in de brochure staande situatieschets als uitgangspunt genomen voor de nieuwe kadastrale grenzen (brochure op te vragen bij Bernheze Makelaars). De in deze brochure genoemde kaveloppervlakten zijn zorgvuldig berekend, maar niet meer dan een indicatie van de na splitsing door het Kadaster vast te stellen definitieve oppervlakte. Een over- of ondermaat zal verrekend worden tegen een vooraf overeen te komen meterprijs. Het kadastraal recht dat in rekening wordt gebracht voor de splitsing komt voor rekening van koper en verkoper tezamen, beide voor gelijke delen. Getracht wordt voor de nieuwe perceelsgrenzen bestaande fysieke (landschaps)elementen aan het houden en zo veel als mogelijk rechte en logische lijnen te
gebruiken.

MEER/MINDER GROND
In overleg is het mogelijk om meer of minder cultuurgrond tot de koop te laten behoren. Bij interesse verkennen we hiervoor graag de mogelijkheden met u.

OVERIGE CONDITIES
Onderhandelingen en/of verkoop vinden plaats onder het uitdrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Manege
Mogelijke functie(s)
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
122
Rijhallen
1.800 m² (met kantine)
1.150 m² (zonder kantine)

Kadastrale gegevens

GEMERT G 1711
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
8 ha 02 a 39 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Breemhorstsedijk 65

Prijs op aanvraag