Lottumseweg 77 5971 BV Grubbenvorst

€ 1.500.000

Omschrijving

Deze nette, hippische accommodatie met uitbreidingsmogelijkheden bestaat uit een royaal vrijstaand woonhuis met bijgebouw. Het bijgebouw bestaat uit een binnenbak, 33 stallen, opslagruimte en meerdere poetsplaatsen. Het perceel van bijna ca. 3,5 ha. is verder ingericht met verschillende weilanden.
Het ruim opgezette landhuis is onder andere ingericht met een entree, keuken, woonkamer, bijkeuken èn een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de eerste etage zijn ook nog eens 3 slaapkamers aanwezig evenals een badkamer. Het uitbreiden van de hippische accommodatie is mogelijk met de reeds verstrekte omgevingsvergunning voor de uitbreiding van een 250m² opslaghal.
Dit praktisch ingerichte geheel beschikt over vele uitrijmogelijkheden in de landelijke omgeving nabij de Maas. Daarnaast is het gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Grubbenvorst en op enkele minuten van de snelweg A73 en A67. In circa 20 minuten autorijden is Equestrian Centre de Peelbergen bereikbaar!

Woonhuis:

Begane grond
De hal is voorzien van een granieten tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In de hal zijn een garderobe, meterkast en massieve eiken trapgang naar de eerste verdieping gesitueerd. Via de hal is er toegang tot de woonkamer en keuken en toiletruimte. Aangrenzend bevindt zich de woonkamer. Deze L-vormige kamer is afgewerkt met een granieten vloer voorzien van vloerverwarming, een schoon metselwerk wand in combinatie met stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De marmeren vensterbanken zorgen voor een luxueuze uitstraling. Ook is er een schouw aanwezig. De openslaande tuindeuren zorgen voor een prettige verbinding met het aangrenzende overdekt terras en de achtertuin. De volledig betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie met doorlopende granieten vloer vanuit de hal. De grote half open keuken is voorzien van een granieten tegelvloer met vloerverwarming en een modern keukenblok. Het keukenblok is uitgerust met een koelkast, magnetron, afzuigkap, vaatwasser, keramische kookplaat en een heteluchtoven. De grote ramen boven het werkblad zorgen voor veel lichtinval evenals een prachtig uitzicht over de weilanden. Vanuit de keuken is er toegang tot een tweede hal waarin het toilet is gesitueerd. Tevens is er toegang tot de tuin, bijkeuken, garage en badkamer. De praktische bijkeuken is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming. De aansluitingen voor witgoed zij hier gesitueerd. De ruime garage is afgewerkt middels schoon metselwerk wanden en beschikt over een betonvloer. Er is een eenvoudig keukenblok aanwezig. Een vaste trap biedt toegang tot de zolder. De automatische openslaande deuren aan de voorzijde van de woning geven toegang tot de fraai aangelegde oprit. Aan de achterzijde van de woning is een loopdeur geplaatst. De royale badkamer op de begane grond is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel met een granieten blad en een toilet. Een dakkapel zorgt voor veel lichtinval. Aangrenzend aan de badkamer is een royale slaapkamer gesitueerd welke is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Deze kamer is zowel toegankelijk via de badkamer als via de entreehal van de woning.

Eerste verdieping
De ruime L- vormige overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden. De overloop biedt toegang tot een badkamer en viertal kamers waarvan er 3 zijn ingericht als slaapkamer. De slaapkamers zijn alle 3 voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en plafond. Deze kamers genieten volop licht en ruimte o.a. door de aanwezigheid van een dakkapel. De 4e kamer is in gebruik als kantoor. Deze kamer is afgewerkt middels vloerbedekking en stucwerk wanden en plafond. De installatie voor de centrale stofzuiger als ook de verwarmingsketel en boiler zijn hier
gesitueerd. Het luik met vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een dubbele wastafel, een zwevend toilet en een inloopdouche. Boven de garage is een kamer gelegen welke beschikt over een laminaatvloer, schoon metselwerk wanden en een stucwerk plafond met luik vlizotrap.

Tweede verdieping
De bergzolder op de tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Op de bergzolder is de installatie voor de automatische ventilatie geplaatst

Tuin:

Zowel het woonhuis als de hippische accommodatie zijn bereikbaar middels een beklinkerde inrit met aangrenzend meerdere parkeervakken. De goed onderhouden tuin is voorzien van een overdekt terras, een zwembad en een
tuinhuisje. Prachtige volwassen hagen zorgen voor een volop privacy genietende tuin. Tevens zijn er verschillende plantenborders aanwezig en een royaal gazon. Via een poortje is er toegang tot het zwembad met een afmeting van 8 x 4 meter met een diepte van 1,50 meter. Het zwembad is voorzien van een romeinse trap, zandfilter, verlichting, zonneverwarming en een zomer- en winterdoek.

Hippische accommodatie:

De vrijstaande hippische accommodatie beschikt over een entreehal, kantine, gang, kantoorruimte, toiletruimte, portaal en werkplaats. Dit gebouw is omstreeks 2001 gerealiseerd en opgetrokken uit gegalvaniseerde stalen spanten, metselwerk en betonnen gevels welke gedeeltelijk voorzien zijn van damwandplaten. Het asbestvrije golfplaten dak is gedeeltelijk voorzien van lichtplaten evenals zonnepanelen (ca.72 stuks). De entreehal is voorzien van een tegelvloer, metselwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Via de entreehal is er toegang tot de kantine en de gang.
De kantine afgewerkt met een tegelvloer welke beschikt over vloerverwarming, metselwerk wanden en een betimmerd plafond. In de kantine bevindt zich een bar. Daarachter bevindt een separate ruimte waar een keukeninrichting is geplaatst. Grote ramen bieden een uitstekend zicht op de binnenbak. Vanuit de kantine is de werkplaats bereikbaar evenals het erf. De werkplaats is afgewerkt met een tegelvloer en metselwerk wanden. In deze ruimte zijn een heater en de opstelling van de pomp geplaatst. Deze pomp zorgt voor de beregening in de binnenbak en voor het drinkwater in de paardenstallen. Verder is er een trap gesitueerd die leidt naar de zolderruimte. Middels openslaande deuren is er toegang tot het erf. Een gang biedt toegang tot een kantoorruimte, sanitaire ruimte, portaal en binnenbak.
De aangrenzende kantoorruimte is afgewerkt middels een tegelvloer, metselwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Zowel de meterkast als de slimme meter zijn hier geplaatst. De gezamenlijke sanitaire ruimte is voorzien van metselwerk wanden en een schroten plafond. De wastafel is voorzien van een betegelde achterwand. Er zijn een tweetal separate toiletruimtes aanwezig welke zijn voorzien van een zwevend toilet en natuurlijke ventilatie. In het portaal zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd. Tevens zijn hier een geheel betegelde douche- en toiletruimte gesitueerd.

Binnenbak
De rijhal heeft een afmeting van circa 20 x 40 meter en beschikt over een ‘Achterberg’ bodem en een houten bakrand. De lichtdoorlatende golfplaten zorgen voor daglicht. Tevens is er verlichting en beregening aanwezig. Verschillende openslaande deuren bieden toegang tot de stallen en het erf.

Stallen
Het stalgedeelte is uitgerust met 30 paardenboxen en 3 ponyboxen. De paardenboxen zijn voorzien van draaibare (deels kunststof en deels gegalvaniseerde) voorwanden (Roosen), betonnen tussen- en achterwanden. Verder zijn de paardenboxen voorzien van schuifdeuren met een contactluik. De ponyboxen zijn voorzien van halfhoge (deels kunststof en deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren (Roosen), betonnen tussen- en achterwanden.
Alle boxen zijn uitgerust met automatische drinkbakken met vorstbeveiliging. Daarnaast is er boven de paardenstallen een automaat-lijn aanwezig tegen de vliegenbestrijding.

Opslagruimte
Vanuit de paardenstallen bieden openslaande deuren toegang tot de achtergelegen opslagruimte met stallen. Deze opslagruimte is voorzien van een beklinkerde vloer, deels betonnen en deels damwand achter- en zijwanden. Naast de opslagmogelijkheden zijn er ook nog een achttal paardenboxen aanwezig. Deze zijn voorzien van draaibare (deels kunststof en deels gegalvaniseerde) voorwanden (Roosen), betonnen tussen- en achterwanden. Verder zijn de paardenboxen voorzien van schuifdeuren met een contactluik. Daarnaast is er een voersilo aanwezig. Middels een schuifdeur is de binnenbak bereikbaar. De roldeur geeft toegang tot de achtergelegen garage/stalling.

Garage/stalling
De garage/stalling biedt volop ruimte voor onder andere een vrachtwagen. Deze hal is opgetrokken uit een klinkervloer, stalen spanten, deels betonnen en deels damwand gevels en een golfplaten dak. In de zijgevel zijn een drietal schuifdeuren geplaatst.

Bijzonderheden:
• Inhoud landhuis: ca. 1000 m³.
• Woonoppervlakte: ca. 195 m2.
• Oppervlakte perceel: 3,52.38 ha.
• Het landhuis is in spouw gebouwd en voorzien van een geïsoleerd dak met aan beide zijden wolfseinden.
• De woning beschikt over hardhouten kozijnen met HR ++ dubbele beglazing en geïntegreerde rolluiken, die deels elektrisch bedienbaar zijn.
• Het landhuis is verwarmd middels een Nefit Ecomline HR ketel (ca. 2002) met boiler.
• De woning beschikt over een centraal stofzuigsysteem met zeven zuigpunten.
• Er is een alarminstallatie aanwezig in zowel het landhuis als de hippische accommodatie.
• De rijhal is voorzien van 72 zonnepanelen voor duurzame energie opwekking
• Het gehele object is asbestvrij en aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Via een septictank wordt zowel afvalwater als regenwater geloosd in het aangelegde bezinkbassin.
• Het object is voorzien van een beregeningsput van ca. 40 m³.
• Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 19 volwassen paarden, 9 volwassen pony`s en 7 opfokpony`s.
• Middels een recht van overpad (3m breed) is het achterliggende natuurgebied `Kaldenbroek’ bereikbaar met volop uitrijmogelijkheden voor de paardenlie

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Rijhallen
600 m² (bouwjaar 2002, met kantine)

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
1.193 m³
Bouwjaar
2004

Kadastrale gegevens

GRUBBENVORST L 687
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 22 a 0 ca (geheel perceel)
GRUBBENVORST L 1006
Eigendomssituatie
0 ha 71 a 55 ca (geheel perceel)
GRUBBENVORST L 1008
Eigendomssituatie
0 ha 75 a 15 ca (geheel perceel)
GRUBBENVORST L 1010
Eigendomssituatie
1 ha 84 a 96 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lottumseweg 77

€ 1.500.000