Noordermiedweg 16 9074 LM Hallum

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het melkveebedrijf omvat een royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, ligboxenstal, werktuigenberging en jongveestalling, mestsilo, ruwvoeropslag en overige verhardingen. Het bedrijfsmatige erf is ca. 14.000 m2. De huiskavel is ca. 45 ha groot. (Aan de overzijde van de weg ligt nog ca. 5 ha welke eventueel kan worden gepacht). Het object is landelijk gelegen, op circa 5 km afstand van het dorp Hallum. De belendende objecten vallen in het bestemmingsplan buitengebied onder de categorie agrarisch en wonen.

Omschrijving
Indeling: entree/hal met meterkast en trapopgang, eetkamer met aansluitend de keuken en kantoorruimte en woonkamer. Bijkeuken met witgoed opstelling, toilet en aanrechtblok, berging en garage met bergzolder. Verdieping: overloop met 5 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. Een aantal kamers zijn voorzien van vaste kasten.
2e Verdieping: bergzolder bereikbaar middels een uitschuifbare trap.

Bijzonderheden
Ligboxenstal (1975): een 2 maal 2 rijïge ligboxenstal (25 x 36 meter). Uitgevoerd met een rooster vloer, zwevende-boxen en een zelfsluitend voerhek. De stal heeft een capaciteit van ca. 93 GVE en is voorzien van 3 voerstations. De stal heeft stalen spanten, houtengordingen en een asbesthoudend golfplaten dak. De goed geventileerde zijkanten zijn voorzien van een afsluitbaar dekzeil. De voor- en achtergevel zijn opgetrokken in damwandprofielplaten.
Melkinstallatie van het merk Alfa Laval, bestaat uit een 2 x 5 visgraat, met automatische afname. In het tanklokaal een eigen tank van 6.000 liter.
De mestkelder heeft een capaciteit van ca. 550 m3.

Jongveestal (2000): opgetrokken in damwandprofiel en met een golfplaten dakbedekking. De stal heeft een afgedekte open nok en een afsluitbaar ventilatie gordijn aan de achterzijde. De stal is ingericht met 53 ligboxen, roostervloer en een zelfsluitend voerhek, 3 strohokken en 7 losse éénling boxen. Een aparte bergruimte en een zolder boven de strohokken. De stal is geheel onderkelderd (capaciteit ca. 690 m3). De stal heeft een afmeting van 19 x 25 meter.

Werktuigenberging: geschakeld met de jongveestal eveneens opgetrokken in damwandprofiel en met golfplaten dakbedekking. een royale berging met 2 sectionaal deuren (4,5x4,5 m1). De berging heeft een afmeting van 19 x 14 meter.

Mestsilo: een in 2017 gekeurde betonnen mestsilo met afdekzeil en een capaciteit van ca. 1.000 m3. (geldig tot 24-11-2022)

Landerijen: de huiskavel is ca. 45 ha. groot, verdeeld over een 15-tal percelen. Een aantal percelen zijn gedraineerd. De grondsoort is klei. Grondanalyses zijn beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Melkveehouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligboxen
93
Plaatsen voor jongvee
53

Kadastrale gegevens

HALLUM H 372
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
3 ha 34 a 40 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordermiedweg 16

Prijs op aanvraag