• Verkocht onder voorbehoud

Zoomvlietweg 15 A 4726 TC Heerle

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Boerderij met landbouwschuren, eigen toegangsweg, tuin, overige landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa 2.86.74 ha grond. Gelegen op een unieke locatie!

Situering
In een landelijke omgeving tussen de kernen Bergen op Zoom en Roosendaal in het dorp Heerle is deze vrijstaande woning met landbouwschuren, eigen oprit, tuin, overige landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa 2.86.74 m² grond. Op korte afstand van uitvalswegen en de uitgebreide voorzieningen van de plaatsen Bergen op Zoom en Roosendaal. Kortom een fraaie woon- werklocatie aan de rand van het dorp in een landelijke en centrale omgeving.

Locatie
Het object is gelegen op een unieke locatie met eigen toegangsweg vanaf de Zoomvlietweg. Geheel aan het oog onttrokken met zeer veel privacy door de vrije ligging. Deze unieke locatie biedt diverse mogelijkheden. De locatie is uitermate geschikt voor het oprichten van een (zorg)boerderij of paardenhouderij. Naast de huidige agrarische bestemming is het tevens mogelijk om de bestemming om te zetten voor het realiseren van een eigen landhuis.

Het object
Het vrijstaande woonhuis is gebouwd omstreeks 1900 en heeft een woonoppervlakte van circa 292 m² (BAG). De vrijstaande woning is voorzien van steens muren, houten verdiepingsvloer en houtenkozijnen met enkel glas. Het dak van de woning is gedekt met asbest leien. De woning wordt verwarmd door een pelletkachel. De woning dient geamoveerd dan wel grondig verbouwd te worden. Het uitzicht en de privacy rondom de woning is echter uniek te noemen.

De landbouwschuur
De schuur is gebouwd omstreeks 1984, heeft een oppervlakte van 647 m² en een inhoud van 678 m³. De schuur is opgetrokken in een traditionele bouwconstructie bestaande uit enkelsteens muren, houten damwand, betonvloer en het zadeldak is gedekt met abc-golfplaten. De schuur is voorzien van diverse houten schuifdeuren.

De nieuwe loods
De loods is gebouwd omstreeks 2005, heeft een oppervlakte van 671 m² en een inhoud van 703 m³. De loods is opgetrokken in damwandprofielplaten met een gemetselde borstwering. Het zadeldak is gedekt met damwandprofielplaten. De loods is voorzien van 3 overheaddeuren en een loopdeur.

De landbouwgrond
Het object is te bereiken middels een eigen toegangsweg. Het object is aan te kopen met minimaal 2.86.74 hectare (ondergrond bouwblok) en naar wens uit te breiden.

Bijzonderheden
Volgens het bestemmingsplan ‘Buitengebied Wouw’ van de gemeente Roosendaal, datum 24-02-2020 heeft het object de bestemming ‘Enkelbestemming agrarisch’ en ‘Dubbelbestemming waarde’ en naast de eigen weg ‘Enkelbestemming Natuur’.
Er zijn diverse mogelijkheden om de bestemming om te zetten naar wonen voor het realiseren van uw eigen droom landhuis of voor kleinschalige bedrijfsmatige (zorg gerelateerde) activiteiten.
Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig; water en elektriciteit;
- Er is een ondergrondse septictank aanwezig;
- Het object beschikt over een eigen toegangsweg;
- Dichtbij alle dagelijkse voorzieningen;
- Het object heeft schitterend uitzicht op weilanden en agrarische akkers;
- Het object is voorzien van royale bijgebouwen;
- Er zijn mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van een herbestemming;
- Een unieke plek op een vrij gelegen locatie;
- Perfecte locatie voor het realiseren van een uniek landhuis en eigen bedrijf.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

WOUW O 423
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 86 a 74 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zoomvlietweg 15 A

Prijs op aanvraag