Stelleweg 4 4451 RL Heinkenszand

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuw in de verkoop
Beschrijving
TE KOOP

Stelleweg 4, Heinkenszand

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig agrarisch bedrijf annex woonboerderij te koop aan ter grootte van 01.57.20 ha. Het object is gelegen in het buitengebied aan de Stelleweg 4 te Heinkenszand in één kavel. Bestaande uit een woning, garage, schuur en loods met ca. 01.17.85 ha weiland.

Voor mensen die op zoek zijn naar landelijk wonen is dit de ideale locatie om uw woonwensen te realiseren eventueel gecombineerd met uw werk aan huis. Het starten van uw eigen minicamping behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie. Ook voor paardenliefhebbers is dit een unieke kans om uw eigen paarden aan huis te hebben met een prachtig weiland. De bedrijven bestemming biedt u vele mogelijkheden, deze kan ook gewijzigd worden naar een woonbestemming. Kortom een object waar u uw dromen kan laten uitkomen.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email:

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
22 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Horeca/recreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
5 opstallen (bouwjaar 1961)

Oppervlakten

Totale oppervlakte
1 ha 57 a 20 ca
Veldkavels
1 ha 17 a 85 ca
Huiskavels
0 ha 39 a 35 ca
Grondsoort
Klei

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
450 m³
Bouwjaar
1961

Kadastrale gegevens

BORSELE Z 959
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 7 a 20 ca (geheel perceel)
BORSELE Z 1025
Eigendomssituatie
0 ha 9 a 35 ca (geheel perceel)
BORSELE Z 1026
Eigendomssituatie
1 ha 40 a 65 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stelleweg 4

Prijs op aanvraag