Santforterstraat 1 6014 RB Ittervoort

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Dubbele woning met (bedrijfs-)opstallen op een perceel van 2.31.20 ha. Dit voormalige agrarische bedrijf biedt vele kansen voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Het woonhuis bestaat uit een hoofdwoning van circa 205 m2 groot en een inpandige tweede wooneenheid van circa 125 m2. Het bestemmingsplan staat de vestiging van een bed-and-breakfast toe, maar ook gebruik van de tweede woning als mantelzorgwoning behoort tot de mogelijkheden.

Naast de woningen bestaat dit object uit een open werktuigenloods (met nieuw, asbestvrij dak uit 2018), twee schuren, een verharde ruwvoeropslag en een dierenweide met dierenverblijf. De aanwezige vergunningen zouden een omzetting naar bijvoorbeeld paardenhouderij mogelijk kunnen maken.

De schuren op het erf zijn in gebruik als dierenverblijf en opslag. In de veldschuur is een werkplaats ingericht, verder in gebruik als opslagruimte. Het erf is grotendeels verhard met betonklinkers en beton(-platen). Rondom de woning is een verzorgde tuin aangelegd. Perceelsgrootte 23.120 m2.

De bestemming is 'agrarisch' met functieaanduiding 'intensieve veehouderij' en gebiedsaanduiding 'milieuzone - boringsvrije zone'. De huidige eigenaar dient een principeverzoek in om de bestemming te laten wijzigen naar 'wonen'.

INDELING HOOFDWONING:
De entree van de hoofdwoning is gelegen aan de straatzijde.

Begane grond: ruime hal met trapopgang, meterkast en toilet, hobbykamer, woonkamer met aansluiting voor een kachel en openslaande tuindeuren naar het terras, woonkeuken met rechte keukenopstelling, bijkeuken met opstelling van wasmachine/droger en cv, toilet en trap naar eerste verdieping, portaal, technische ruimte, inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop met inbouwkasten, badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet,
3 slaapkamers en 1 royale ouderslaapkamer, 2e overloop en bergruimte (boven garage).

Een verbinding tussen de twee wooneenheden is eenvoudig te realiseren.

INDELING INPANDIGE TWEEDE WONING:
Begane grond: hal met toilet, woonkamer met aansluiting voor een kachel en terrasdeur, slaapkamer met inbouwkast, badkamer met ligbad, douche, toilet en inbouwkast, kantoor/hobbykamer met inbouwkast, berging met toilet, opstelling van wasmachine/droger en cv, woonkeuken met hoekopstelling en zeer ruime garage/bergruimte met trapopgang naar zolderberging.
Eerste verdieping: ruime zolderberging.

WOONOMGEVING
Ittervoort is een kerkdorp in Midden-Limburg. Het is gelegen in de gemeente Leudal en telt circa 2000 inwoners.

De naam Ittervoort is afkomstig van de Itterbeek die langs het dorp stroomt, net als het stroomopwaarts gelegen buurdorp Neeritter. De vroegere Romeinse weg van Tongeren naar Nijmegen kruiste hier de beek.

Ten zuiden van het dorp ligt op Belgisch grondgebied het natuurgebied het Vijverbroek.

Ittervoort is gelegen langs de Napoleonsweg (N273) en vlak bij de A2. Tussen deze autosnelweg en het dorp ligt een bedrijventerrein van circa 70 hectare groot. Hier staat ook een 132 meter hoge telecommunicatiemast.

De aangeboden locatie ligt ten oosten van de dorpskern, in het buitengebied tussen het bedrijventerrein en de A2. Weert ligt op enkele autominuten en via de A2 zijn Eindhoven, Roermond en Maastricht in ongeveer een half uur te bereiken.

Waterrecreatiegebied de Maasplassen, het witte stadje Thorn en diverse natuurgebieden liggen vlakbij.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf
Mogelijke functie(s)
Wonen
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

HUNSEL N 385
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 31 a 20 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Santforterstraat 1

Prijs op aanvraag