Kloosterstraat 55 6374 EN Landgraaf

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Landgraaf (Ubach over Worms) mogen uit u deze landelijk gelegen agrarische bedrijfslocatie te koop aanbieden. De bedrijfslocatie is vrij gelegen op een goed bereikbare locatie met uniek vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning met stal en loods wordt te koop aangeboden op een ruim perceel van
circa 3.880 m². Niet alleen het bedrijven van akkerbouw of andere agrarische bedrijfsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Ook een droom woonlocatie met kleinschalige agrarische activiteiten behoort tot de mogelijkheden!

Heeft u na het doornemen van de verkoopinformatie betreffende dit unieke object vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 692 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 181 m²
Perceeloppervlakte: ca. 0.38.80 ha. (3.880 m²)
Bouwjaar woning: 1967
Aanvaarding: in overleg

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: niet aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen bezet met dubbelglas

Centrale CV installatie: Cv installatie
Warm watervoorziening: middels elektrische boiler

Indeling
Begane grond en kelder
Via de bekiezelde ruime inrit heeft u toegang tot het voorerf. Het voorerf is voorzien van een gazon en borders welke een fraai aanzicht geeft aan de locatie. Via de entreehal heeft men toegang tot het woonhuis. Vanuit de hal kan men de woonkamer met eetkamer en keuken bereiken. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en geniet fantastisch uitzicht over het eigen perceel en landelijke vergezichten richting Übach-Palenberg. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gelegen met een doorloop richting de hal. De hal biedt toegang tot de badkamer, toilet en de trap naar de kelder. Verder treft men op de begane grond een bijkeuken en hal naar de bijgebouwen.

De woning is verder voorzien van een ruime (inmiddels droge) kelder welke enkele jaren geleden is behandeld voor vochtdoorslag.

Eerste verdieping
Aan de ruime overloop op de eerste etage zijn 5 slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn respectievelijk 12,4 m², 11,5 m², 9,8 m², 8,2 en 7,1 m² groot.

Verder is op de eerste verdieping een badkamer aanwezig welke is voorzien van ligbad, zwevend toilet en wastafelmeubel.

Bijgebouwen
Aangrenzend aan de woning is de voormalige melkveestal gelegen welke thans in gebruik is als opslagruimte. De stal is circa 360 m² groot.

De aangrenzend gelegen loods is in gebruik als machineberging en is te omschrijven als goed toegankelijk (2 poorten) met een fraaie werkhoogte. De loods is opgetrokken met metselwerk rondom stalen spanten en houten gevelbekleding.

Huiskavel & kadastrale gegevens
Het perceel is vrij gelegen en zeker te omschrijven als uniek. De boerderij is gelegen vlak buiten Landgraaf doch dichtbij voorzieningen.

Het object is kadastraal bekend als gemeente Landgraaf, sectie D, nummer 231 gedeeltelijk, ter grootte van
circa 0.38.80 ha. (3.880 m²).

Het object is kadastraal bekend als gemeente Landgraaf, sectie D, nummer 231 gedeeltelijk, ter grootte van
circa 0.38.80 ha. (3.880 m²).

Bestemmingsplan
Het object is gelegen binnen de contouren van het bestemmingsplan ‘Rimburg en buitengebied no’ en heeft daarbinnen de enkelbestemming ‘Agrarisch-bedrijf’ en ‘Agrarisch gebied met landschappelijke en/of natuurlijke waarde’ toegekend gekregen. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 19 augustus 2008.

Het bestemmingsplan biedt ruimte om naast agrarische activiteiten ook nevenactiviteiten uit te voeren. Te denken valt aan naast het gebruik van de locatie als agrarische onderneming met nevenactiviteiten bestaande uit verblijfsrecreatie (boerderijcamping) en enige horeca/terras in combinatie met dagrecreatie te gaan ontwikkelen. Ook een ander type agrarische onderneming met een neventak als bijvoorbeeld zorgboerderij of agrarische kinderdagopvang kan een passend toekomstig gebruik zijn.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt ten alle tijden contact opnemen met een van onze planologische adviseurs van Aelmans Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Ligging
De locatie is gelegen ten noord oosten van Ubach over Worms op enkele honderden meters van de Duitse grens. Het object is vrij gelegen ten midden van landerijen en geniet rondom vrij uitzicht. Alle basisvoorzieningen zijn in Waubach (op fietsafstand) gelegen.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 k.k.
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 38 a 80 ca
Huiskavels
0 ha 38 a 80 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
692 m³
Bouwjaar
1967
Energielabel
G 2,0

Kadastrale gegevens

UBACH OVER WORMS D 231
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 38 a 80 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kloosterstraat 55

€ 525.000 k.k.