• Verkocht onder voorbehoud

Steendervalsweg 53 A 9436 PL Mantinge

€ 545.000

Omschrijving

Wonen en werken combineren op een prachtige, vrij gelegen plek met uitzicht over de landerijen grenzend aan natuurgebied? Deze woonboerderij met loods van maar liefst 480 m2 biedt u deze mogelijkheid. Achter en naast de gebouwen ligt grasland waarmee het geheel uitermate geschikt is voor het hobbymatig houden van vee.

Het geheel is gelegen op 14.335 m2, waarvan circa 2.700 m2 aangemerkt kan worden als erf en circa 11.635 m2 als grasland.

Deze locatie heeft een bestemming ‘Bedrijven’ en beschikt over een zeer uitgebreide lijst met toegestane beroepen en activiteiten. Een lijst met toegestane bedrijven is beschikbaar via ons kantoor.

Het woonhuis (1984) is ruim opgezet met op de begane grond een slaapkamer, inpandige garage met opslagzolder, hal, toilet, bijkeuken, keuken met inbouwapparatuur (2006) en woonkamer. De bijkeuken geeft toegang tot een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin met overkapping. Via de overloop op de verdieping is er toegang tot 4 slaapkamers en een bad-kamer met bad.

Via een met asfalt verharde oprit is het woonhuis en de loods (2010) bereikbaar. De loods is verhard met een betonnen vloer, opgetrokken vanuit damwand gevels en een stalen constructie gedekt met asbestvrije golfplaten. Aan de voorzijde van de loods bevindt zich een inpandige, geïsoleerde werkplaats welke verwarmd wordt door middel van een houtkachel. Aan de achterzijde van de loods is een ruimte ter grootte van één spantvak ingedeeld als ruimte voor het stallen van hobbyvee. Tevens zijn er twee paardenboxen aanwezig. De loods is toegankelijk via een automatische overheaddeur en meerdere loopdeuren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 545.000
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
500 m³
Bouwjaar
1984

Kadastrale gegevens

WESTERBORK P 1140
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 57 a 90 ca (geheel perceel)
WESTERBROK P 1141
Eigendomssituatie
0 ha 85 a 45 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steendervalsweg 53 A

€ 545.000