Waatskamp 19 6035 BS Ospel

€ 475.000

Omschrijving

In het buitengebied van Ospel bieden wij u een minicamping met woning aan. Het geheel is gelegen op een perceel van 0.84.80 hectare en bestaat uit een vrijstaande woning, een kampeerveld met 15 standplaatsen, 3 zomerhuisjes en een schuur met kantine, sanitaire voorzieningen en een berging.

Er ligt een ontheffing voor 15 standplaatsen gedurende het gehele jaar en 10 standplaatsen tijdelijk!

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: Kabel
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: grotendeels dubbel glas/dakisolatie/vloerisolatie/spouwmuren
Zonwering: geheel voorzien van rolluiken
Glasvezel is aangemeld en wordt nog aangelegd

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel uit bouwjaar ca 2010 (Nefit Topline)
De begane grond is voorzien van vloerverwarming
Warm watervoorziening: boiler
18 Zonnepanelen (2017)

Omschrijving
De woning is in spouw gemetseld en geïsoleerd.
Het dak is voorzien van houten dakbeschot met isolatie en gedekt met pannen.
de verdiepingsvloer van de 1e verdieping is van beton, de verdiepingsvloer van de zolder is van hout.

Indeling

Souterrain
Provisiekelder.

Begane grond
De hal is voorzien van meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken welke is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, half betegelde wanden en gedateerde keuken met gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, losse magnetron en losse koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de riante woonkamer met uitbouw, schouw met houtkachel en veel lichtinval door de vele raampartijen. De woonkamer is verder voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en gestucte wanden en plafonds. Vanuit de keuken is het kantoor bereikbaar, welke ook is uitgerust met tegelvloer en vloerverwarming. Tevens is vanuit de keuken de bijkeuken toegankelijk, welke is voorzien van vaste kasten, witgoedaansluitingen, wastafel en geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet. Vanuit de woonkamer en de bijkeuken is de achtertuin met terras en terrasoverkapping toegankelijk.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en een berging met cv-installatie.
De 4 slaapkamers zijn voorzien van parketvloer, 1 slaapkamer heeft een vaste kast.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van bad, douche, toilet en wastafel.

Zolder
Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Garage
Aanpandige garage.

Bijgebouwen

Schuur met overdekt terras
De gemetselde schuur is voorzien van pannendak. Het overdekt terras is opgetrokken uit houten wanden en het dak is gedekt met dakleer.
1/3e van de schuur is ingericht als kantine en sanitaire voorzieningen voor de minicamping. De kantine is voorzien van een tegelvloer. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 douches en 2 toiletten zijn geheel betegeld.
2/3e van de schuur is in gebruik als berging welke is voorzien van een betonvloer.

Aparte berging aan de schuur is opgetrokken uit houten wanden en voorzien van dak uit damwandpanelen en een betonvloer. 5 zonnepanelen.

Zomerhuisje 1
Gebouwd in 2017, circa 50 m2. Opgetrokken uit houten wanden. De vloer is geïsoleerd. Het dak is gedekt met dakpannen. Voorzien van woonkamer met keuken, toiletruimte en 2 slaapkamers.

Zomerhuisje 2
Gebouwd in 2017, circa 50 m2. Opgetrokken uit houten wanden. De vloer is geïsoleerd. Het dak is gedekt met dakleer.
Voorzien van woonkamer met keuken, toiletruimte en 2 slaapkamers.

Zomerhuisje 3
Gebouwd in 2017, circa 50 m2. Opgetrokken uit houten wanden. De vloer is geïsoleerd. Het dak is gedekt met dakleer.
Voorzien van woonkamer met keuken, toiletruimte en 2 slaapkamers.

Tuin
De voortuin is voorzien van borders, aan de achterzijde van de woning bevindt zich een riante terrasoverkapping. Het verder perceel is ingericht als minicamping met weide en 15 kampeerplaatsen (voorzien van water en stroom), parkeerplaatsen, jeu de boules baan, speeltuin en prieeltje. Het kampeerterrein is omheind met bomen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ van de gemeente Nederweert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Agrarisch’, de dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie' en de functieaanduiding 'Specifieke vorm van agrarisch - minicamping'.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Momenteel ligt er een principeverzoek bij de gemeente om de bedrijfswoning om te zetten naar burgerwoning waarbij de minicamping gehandhaafd blijft.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied, ten zuidoosten van Ospel. Vlakbij het object liggen voornamelijk agrarische bedrijven en burgerwoningen. Via de provinciale weg N275 heeft het object een perfecte ontsluiting richting de A2 (Eindhoven-Maastricht).
Ospel behoort tot de gemeente Nederweert. De gemeente Nederweert heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen, op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Temidden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Op korte afstand ligt de stad Weert. Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf kerkdorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Tot het verzorgingsgebied van de stad Weert kunnen ook gerekend worden de gemeenten Budel, Maarheeze, Nederweert en Hunsel. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes.
Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Heeft u interesse in deze minicamping met vrijstaande woning dan kunt u contact opnemen met Bart Pijs van het kantoor te Baexem.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 84 a 80 ca
Huiskavels
0 ha 84 a 80 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
765 m³
Bouwjaar
1956

Kadastrale gegevens

NEDERWEERT L 1511
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 10 a 75 ca (geheel perceel)
NEDERWEERT L 1512
Eigendomssituatie
0 ha 74 a 5 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waatskamp 19

€ 475.000