Middenstraat 9 4751 PX Oud Gastel

€ 1.200.000

Omschrijving

Gelegen op een landelijke locatie met vrij uitzicht een voormalig rundveehouderij met semi-bungalow, opstallen, binnenterrein en weiland/akkerbouwgrond, gelegen op een totaalperceel van 11 ha 57 a 61 ca. Het agrarische object is gelegen in het buitengebied van Oud Gastel.

Oud Gastel staat bekend als een dorp met een goed voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals winkels, basisonderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp gesitueerd. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Het object wordt in eerste instantie in zijn geheel aangeboden, maar kan eventueel ook met minder agrarische grond worden aangekocht.

De naastgelegen tweede bedrijfswoning (bouwjaar 2002) wordt tevens te koop aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

OMSCHRIJVING SEMI-BUNGALOW

Entree/hal
De entree geeft toegang tot de woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, werk-(slaap)kamer, badkamer en geheel betegeld toilet. Tevens is hier de trapopgang gesitueerd naar de eerste verdieping. De entree is afgewerkt met een plavuizen vloer, metselwerk wanden en een houten plafondafwerking.

Slaapkamer begane grond
Dit betreft een zeer ruime slaapkamer voorzien van airconditioning en rolluiken, afgewerkt met vloerbedekking, behangwanden en een houten plafond.

Werk-(slaap)kamer begane grond
De ruime werkkamer is voorzien van een nette parketvloer, stucwerk wanden en houten plafondafwerking en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Ook deze kamer is voorzien van rolluiken.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is praktisch ingericht en voorzien van ligbad en badkamermeubel met spoelbak en spiegel.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer is netjes qua afmeting en is voorzien van een open haard. De kamer is afgewerkt met een parketvloer, metselwerk wanden en houten plafondafwerking. Via de woonkamer is de woonkeuken bereikbaar.

Woonkeuken
De ruime woonkeuken is voorzien van een eenvoudige rechte keukenopstelling voorzien van een 4-pits gasfornuis met oven. Verder zijn er 2 spoelbakken aanwezig en het geheel is met een kunststof blad afgewerkt. De keuken biedt ook nog voldoende opbergruimte middels twee vaste voorraadkasten. De keuken is afgewerkt met een vinylvloer, half betegelde wandafwerking en een houten plafond. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken is ruim te noemen en geeft toegang tot de aangrenzende garage. In deze ruimte bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer en halfbetegelde wanden en een houten plafond.

Garage
De garage biedt ruimte voor het plaatsen van tenminste 1 auto. Deze ruimte is voorzien van elektra, stortbak en verwarming en is te bereiken middels een loopdeur alsmede openslaande deuren. Via een schuifdeur is een aangrenzende, geheel betegelde ruimte te bereiken, hetwelk voorzien is van een grote stortbak, aanwezigheid van de aansluitpunten voor de wasapparatuur en twee grote lichtkoepels. Via een schuifdeur is er toegang tot de voormalige stalruimte, via een dubbele loopdeur is er ontsluiting.

Eerste verdieping
Via de hardhouten, open trap in de hal is de verdieping te bereiken. Het betreft een zeer ruime overloop (realiseren van een extra slaapkamer is met kleine aanpassingen mogelijk) met toegang tot twee slaapkamers. Op de overloop is voldoende bergruimte aanwezig. Tevens staat hier de CV-combiketel opgesteld (type Daalderop, bouwjaar ca. 2009). De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en houten dakbeschot.

Beide slaapkamers zijn ruim van afmeting en afgewerkt met vloerbedekking, houten wandafwerking en houten dakbeschot. Beide kamers zijn voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

OMSCHRIJVING BEDRIJFSOPSTALLEN

Voormalige stal / rechterzijde
De voormalige stal is gebouwd omstreeks 1980 en in staalconstructie opgetrokken. De ruimte is voorzien van beton-/klinkers vloerafwerking, baksteen/kalkzandsteen gevels en asbesthoudende golfplaten dak.
Er is een mestopslagcapaciteit van ca. 400 m³.

Opslagloods / linkervoorzijde
Deze opslagloods is aan de linkervoorzijde gelegen en gebouwd omstreeks 2000. Het betreft een staalconstructie met houten gordingen. De ruimte is voorzien van een beton-/klinkervloer, damwand profielplaten en een golfplaten dakbedekking. Deze loods is voorzien van 4 roldeuren en ingericht met 6 paardenboxen (waarvan 2 merrie/veulen boxen). Via deze loods is er toegang tot de aanpandige loods.

Opslagloods linkerzijde aangrenzend
Deze loods is gebouwd omstreeks 1988 en in staalconstructie met houten gordingen opgetrokken. Verder is de ruimte afgewerkt met een beton-/klinkervloer, damwand profielplaten en asbesthoudende golfplaten. Hier zijn 4 paardenboxen aanwezig alsmede nog een aantal stalen dierenverblijven. In de ruimte zijn nog een tweetal voedersilo's aanwezig.

Werktuigenloods / linksachter
Deze vrijstaande loods is gebouwd omstreeks 1987 en opgetrokken in een staalconstructie met houten gordingen. De ruimte is voorzien van een roldeur en afgewerkt met een betonvloer, stenen gevels en asbesthoudende golfplaten dakbedekking. Er is een mestopslagcapaciteit van ca. 350 m³.

TUIN / BINNENTERREIN
De voortuin is voornamelijk ingericht met vaste beplanting, gazon en een grote brede oprit. Aan de rechterzijde van de woning is tevens een oprit aanwezig, hetwelk toegang geeft tot het achterterras en de garage.

Het ruime binnenterrein is af te sluiten middels een grote ijzeren poort en geeft voldoende ruimte voor het stallen van voertuigen en opslag voor diverse goederen. Er is tevens een grote mestplaat aanwezig.

AGRARISCHE PERCELEN / WEILAND
De achterliggende agrarische grondpercelen zijn uitermate geschikt om te gebruiken als weiland of akkerbouw. Het is tevens mogelijk om minder grond aan te kopen. Wij informeren u graag nader hieromtrent.

BESTEMMING
De locatie heeft als enkelbestemming 'Agrarisch'. Voor meer informatie omtrent het eventueel wijzigen van deze bestemming of verdere details van het bestemmingsplan kunt u terecht bij de Gemeente Halderberge of via de website Ruimtelijke Plannen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.200.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Manege
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totale oppervlakte
11 ha 50 a 81 ca
Veldkavels
11 ha 31 a 21 ca
Huiskavels
0 ha 19 a 60 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
867 m³
Bouwjaar
1974

Kadastrale gegevens

OUD EN NIEUW GASTEL G 38
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 19 a 60 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2483
Eigendomssituatie
0 ha 87 a 73 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2480
Eigendomssituatie
0 ha 49 a 46 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 44
Eigendomssituatie
2 ha 5 a 80 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 45
Eigendomssituatie
0 ha 63 a 90 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 30
Eigendomssituatie
1 ha 62 a 95 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2470
Eigendomssituatie
1 ha 44 a 25 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2471
Eigendomssituatie
4 ha 1 a 25 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2472
Eigendomssituatie
0 ha 3 a 75 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2478
Eigendomssituatie
0 ha 3 a 46 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2481
Eigendomssituatie
0 ha 6 a 20 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2491
Eigendomssituatie
0 ha 3 a 5 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2484
Eigendomssituatie
0 ha 5 a 83 ca (geheel perceel)
OUD EN NIEUW GASTEL G 2487
Eigendomssituatie
0 ha 0 a 38 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Middenstraat 9

€ 1.200.000