Domineesakker 18 -18A 7715 RD Punthorst

€ 865.000

Omschrijving

Kleinschalig paardenbedrijf met dubbele bedrijfswoning, bergschuur, paardenstallen, buitenrijbaan en grasland. De totale grond oppervlakte bedraagt 2.99.65 Ha.
De ligging is goed in het landelijk gebied van de Gemeente Staphorst in de driehoek Lichtmis- Nieuwleusen en Staphorster bossen.

Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een gedraineerde buitenrijbaan, schuilstal en stenen stalgebouw van 23 boxen. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Binnen het bouwblok is voldoende ruimte voor het realiseren van een rijhal. Er is een milieuvergunning aanwezig voor 24 paarden.

De woonboerderij, zijnde de bedrijfswoning, is gesplitst in twee zelfstandige woningen. De indeling voor het voorgedeelte is als volgt; hal, woonkeuken en ruime woonkamer voorzien van plavuizen vloer, bijkeuken, toilet, badkamer met ligbad en douche, grote slaapkamer beneden en inloopkast. Boven 2 slaapkamer en 2e toilet.

Indeling woning achterzijde; riante woonkeuken en woonkamer, hal, toilet, badkamer met ligbad, wasruimte. Open trap in woonkamer naar verdieping waar 3 mooie ruime slaapkamers en 2e toilet.

Het geheel is ook geschikt voor privé of semi professioneel gebruik. Daarvoor zijn er ook financieringsmogelijkheden. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 865.000
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 865.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Afrasteringen
Kunststofband

Woonruimte

Bedrijfswoningen
2
Hoofdwoning
Inhoud
1.282 m³
Bouwjaar
1950

Kadastrale gegevens

STAPHORST Y 1364
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 99 a 65 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Domineesakker 18 -18A

€ 865.000