Waterweg 17 -19 3882 RA Putten

Prijs op aanvraag

Omschrijving

EXCLUSIEVE PAARDENHOUDERIJ VOOR TRAINING– EN FOKFACILITEITEN

Met veel genoegen bieden wij te koop aan deze fenomenale en hoogwaardig gebouwde PAARDENHOUDERIJ VOOR TRAINING– EN FOKFACILITEITEN met onder andere een exclusieve WOONBOERDERIJ, STALLENCOMPLEX verdeeld in vier gebouwen en LUXE APPARTEMENT op een perceel van bijna 5 hectare eigen grond.

Het stallencomplex is verdeeld over vier gebouwen van verschillende groottes met in totaal 62 boxen, een binnenrijbaan, diverse kantoorruimtes, kantine, 5 'Grooms'-appartementen en een overdekte 4-paards stapmolen. Op het terrein vindt u voorts nog diverse paddocks, een professionele buitenrijbaan en voldoende weidegang. Ook is in één van de gebouwen een luxe appartement gecreëerd, dat onder andere voorzien is van een woonkamer, drie slaapkamers en twee badkamers.

Naast de exclusieve paardenfaciliteiten vindt u op het terrein een hoogwaardig afgewerkte woonboerderij, die compleet verbouwd is in 2005 en thans in nieuwbouwstaat verkeert. De woonboerderij is voorzien van veel woonruimte (woonoppervlakte ca. 366 m²) en beschikt over de hedendaagse woonwensen en -eisen. De woning is o.a. voorzien van een 'loft'-achtige woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het wonen is mooi afgescheiden van de paardenfaciliteiten met een aparte inrit en separaat parkeerterrein.

Putten is ideaal gelegen in Nederland, op slechts 50 minuten ten oosten van Amsterdam en ligt naast de snelweg A28. De stad is voorzien van diverse voorzieningen, waaronder winkels en scholen, en beschikt over een treinstation.

Dit exclusieve object wordt met veel zorg en aandacht bewoond. Niet alleen de woonboerderij is in perfecte staat van onderhoud, maar ook de diverse bijgebouwen, tuin en omliggende gronden. U begrijpt dat dit unieke object zich moeilijk laat beschrijven in een brochure. Dit object moet u beleven en ervaren. Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor bezichtiging.

KENMERKEN
Bouwjaar: ca. 2005 en 2013
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, riet– en pannengedekt
Woonoppervlakte woonboerderij: ca. 366 m²
Woonoppervlakte appartement: ca. 168 m² 
Perceelsoppervlakte: 49.761 m²

WOONBOERDERIJ - Waterweg 19
Begane grond
De woonboerderij, zogenaamde T-boerderij, is gedeeltelijk voorzien van een rieten dakbedekking en gedeeltelijk van een pannen dakbedekking. De woning is strak, industrieel, afgewerkt met duurzame en natuurlijke materialen. De begane grond is naast de gebruikelijke ruimten voorzien van een ruime 'loft'-achtige woonkamer met vide en open keuken, spoeleiland met bar en diverse inbouwapparatuur, waaronder 4-pits gasfornuis met wokbrander en teppan-yaki plaat, dubbele oven en Amerikaanse koelkast. Grenzend aan de woonkamer is een glazen serre gebouwd, die geheel opengeschoven kan worden, zodat het 'buiten'- en 'binnen'-gevoel optimaal benut kan worden. Tevens vindt op begane grond nog de master-bedroom met ensuite badkamer en kleedkamer. De stijlvolle en riante badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en toilet.

Verdieping
Op de verdieping is om de vide heen een ruime werkplek, lounge- c.q. fitnessruimte gecreëerd. Voorts treft u op deze verdieping twee identieke slaapkamers aan met kastruimten en centraal gelegen een badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en toilet.

RIJHAL
Begane grond
In 2005 is gestart met de bouw van de enorm rijhal (afmeting van maar liefst 60 meter bij 40 meter). De bouwtijd van deze bijzondere hal heeft maar liefst ca. 2 jaar in beslag genomen, maar dat is zeker de moeite waard geweest. Thans staat er een magnifieke en luxe rijhal voorzien van kantine – met uitzicht op de binnenrijbaan - en open keuken met kook-/spoeleiland, koffiemachine, combimagnetron en vaatwasser. Grenzend aan de kantine vindt u nog een drietal kantoorkamers, badkamer voorzien van doucheruimte en toilet, voorraadkast en de doorgang naar de stallen. De binnenrijbaan heeft een afmeting van ca. 50 x 20 meter en is voorzien van een Agterbergbodem. Daarnaast beschikt deze hal over 33 boxen, een 4-paards stapmolen, 6 wasplaatsen, zadelkamer, wasruimte, 2 solariums en diverse opslagruimten.

Verdieping
Op de verdieping vindt u een vijftal 'Grooms'-appartementen met een gezamenlijk verblijf voorzien van keukenblok. Tevens is er op deze verdieping nog een badkamer met toilet en douche, technische ruimte en grote bergruimte.

BOERDERIJ - Waterweg 17
Deze boerderij is in 2013 gebouwd en voorzien van een rieten dakbedekking. Het gehele gebouw is gerealiseerd met duurzame en luxe materialen. Op de verdieping is een luxe appartement gecreëerd en de begane grond is beschikbaar voor het stallen van paarden. Naast het gebouw vindt u nog een veranda voorzien van buitenkeuken en een paddock.

Indeling
De begane grond is o.a. voorzien van 9 boxen, 2 wasplaatsen, solarium en een pantry. Op de verdieping vindt u het luxe appartement (woonoppervlakte ca. 168 m²) o.a. bestaande uit een woonkamer met open haard en open keuken voorzien van bar en diverse inbouwapparatuur waaronder 4-pits gasfornuis met grill, dubbele oven, wijnklimaatkast, koelkast en vaatwasser, twee slaapkamers met ieder een ensuite badkamer voorzien van wastafelmeubel, ligbad, douche en toilet, kleedkamer.

OVERIGE OPSTALLEN
- vrijstaande loods, bekleed met houten panelen, o.a. voorzien van kleine binnenrijhal, 9 boxen, 4 groepsstallen met
uitlooppaddocks
- vrijstaande stenen schuur, rietgedekt, o.a. voorzien van 6 boxen, zadelkamer en solarium
- professionele buitenrijbaan voorzien van verlichting (ca. 70 x 40 meter)
- diverse paddocks
- longeercirkel
- parkeerterreinen (privé en zakelijk)
- weidegang

U begrijpt dat dit unieke object zich moeilijk laat beschrijven in een brochure. Dit object moet u beleven en ervaren. Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Mogelijke functie(s)
Manege
Soort bouw
Bestaande bouw
Rijhallen
2.400 m² (bouwjaar 2005, met kantine)
Loodsen
1 loods (375 m²)
Afrasteringen
Hout

Woonruimte

Bedrijfswoningen
2
Hoofdwoning
Inhoud
850 m³
Bouwjaar
2005

Kadastrale gegevens

PUTTEN I 1914
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 79 a 40 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2206
Eigendomssituatie
0 ha 18 a 90 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2208
Eigendomssituatie
0 ha 1 a 0 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2025
Eigendomssituatie
0 ha 44 a 36 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2027
Eigendomssituatie
3 ha 51 a 90 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2205
Eigendomssituatie
0 ha 0 a 80 ca (geheel perceel)
PUTTEN I 2207
Eigendomssituatie
0 ha 1 a 25 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waterweg 17 -19

Prijs op aanvraag