Haansweg 8 8101 PS Raalte

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Zelden is een paardenobject met zoveel oog voor detail uitgevoerd als op deze locatie. In 2010 is dit prachtige bedrijf geheel nieuw gebouwd. De paarden ontbreekt het aan niets, de stallen zijn ruim en licht, een binnenpiste is aanwezig en met een perceel van 4,1 Ha is er ruim voldoende weidegang mogelijk. Ook aan de wensen van de mens is gedacht, het royale landhuis is van alle gemakken voorzien en in een prachtige stijl uitgevoerd.

LANDHUIS
Deze royale woning is volledig onderkelderd en gebouwd onder architectuur. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de leefruimtes zijn allen ingedeeld met een goede balans tussen ruimte en gezelligheid.

Indeling:
Begane grond: Lichte entree met modern trappenhuis, garderobe en toilet, royale woonkamer met ingebouwde gashaard in tv wand, half open doorgang naar woonkeuken met panorama gashaard in de scheidingsmuur. De woonkeuken is v.v. luxe inbouwkeuken met spoeleiland en diverse apparatuur, bijkeuken met werkkast. Via het trappenhuis toegang tot:
Kelder: volledig onder de woning met vloerverwarming, ruim voldoende stahoogte en op diverse plaatsen daglichtvensters aangebracht. Nu in gebruik als proviandruimte, kantoor, opslag en logeerkamer met badkamer v.v. douche en toilet.
Vanuit het centrale trappenhuis is ook de verdieping bereikbaar:
1e Verdieping: overloop met vide, master bedroom met vaste kasten, toegang tot de loggia en badkamer en suite v.v. whirlpool, dubbele douche, toilet en wastafelmeubel, wasruimte/strijkkamer, 2e badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, grote slaapkamer v.v. twee toegangsdeuren waardoor deze opgesplitst kan worden in twee slaapkamers.

Rondom de woning ligt een mooi aangelegde tuin met een overkapping met buitenkeuken en houtkachel. Tevens is een vrijstaande garage aanwezig die passend bij de stijl van de woning is gebouwd. Deze is voorzien van een dubbele garage, carport en berging en beschikt ook over een verdieping wat tevens ruimte kan bieden voor een gastenverblijf.

APPARTEMENT
Zeer verrassend, tussen de stallen en de binnenpiste is een appartement gebouwd met eigen buitenruimte. Door de ligging is er volledige privacy ten opzichte van de hoofdwoning en zeer geschikt om bijvoorbeeld toezicht te houden op de stallen. Het appartement is een volledige woonruimte met alle benodigde voorzieningen.
Indeling: Entree, gang, grote slaapkamer met vaste kast, badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, bergkast, woonkamer v.v. open keuken en toegang tot terras.

PAARDENFACILITEITEN
Het hoofdgebouw heeft een prachtige uitstraling, maar de binnenzijde is de totale verrassing. Aan de voorzijde is een grote ontvangstruimte/showroom met een eikenhouten plafond en indirecte verlichting. Door de aanwezigheid van de naastgelegen foyer met maatwerk bar en kastwanden, kent deze ruimte zeer veel verschillende toepassingen. Ook is hier een nette keuken en toiletgroepen en tevens een bergzolder waar ook de omvormer hangt voor de zonnepanelen die vrijwel geheel voorzien in eigen elektriciteitsgebruik.

De 21 stallen (4 stallen van 4x3,5m en 17 stallen van 3,5x3,5m) zijn luxe maatwerk en ook hier zijn de plafonds voorzien van eikenhout. Er zijn diverse zadel- en spuitplaatsen en een prachtige verwarmde zadelkamer met tevens een professionele wasruimte.
Vanuit het stallencomplex is de binnenpiste bereikbaar welke een afmeting heeft van 25x50m de hoefslagkering is van bamboehout en v.v. eb- en vloedbodem. In het verlengde van de binnenpiste is nog een extra ruimte van 25x21m met 2 stallen, fourageopslag en een 6 paards stapmolen, waardoor alle dagelijkse faciliteiten onder dak zijn.

Achter het hoofdgebouw staat een kapschuur van ca 14x14 meter, waar o.a. de vrachtwagen gestald kan worden. Er is een logeercirkel en buitenpiste van 70x35 m, beiden met eb- en vloedbodem. Op het perceel zijn diverse weilanden en graspaddocks, een natuurlijke vijverpartij en een galoppeerbaan aanwezig welke allen zijn voorzien van een houten omheining.

Dit zeer bijzondere en luxueuze object is absoluut een bezichtiging waard. Wij vertellen u graag meer over de details tijdens een rondleiding.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
13 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
21
Loodsen
1 loods (196 m²)
Afrasteringen
Hout

Kadastrale gegevens

RAALTE L 8992
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 18 a 50 ca (geheel perceel)
RAALTE L 7374
Eigendomssituatie
0 ha 6 a 68 ca (geheel perceel)
RAALTE L 8081
Eigendomssituatie
0 ha 46 a 90 ca (geheel perceel)
RAALTE L 8087
Eigendomssituatie
0 ha 0 a 10 ca (geheel perceel)
RAALTE L 8993
Eigendomssituatie
3 ha 39 a 30 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haansweg 8

Prijs op aanvraag