Buitendijk 23 3292 LA Strijensas

€ 1.225.000

Omschrijving

BUITENDIJK 23 te 3292 LA Strijensas, woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning, gelegen aan één van de mooiste dijken van de Hoeksche Waard!

Op één van de mooiste locaties in de Hoeksche Waard ligt deze woonboerderij met bijgebouwen, tuin en weiland.
Het geheel omvat ruim 11.000 m² eigen grond, hetgeen garant staat voor optimale privacy, ruimte en rust.
Vanaf 2007 is gedurende een paar jaar ingrijpend verbouwd, gerenoveerd en nieuw gebouwd, waarna een complete metamorfose zichtbaar werd.

Het woonhuis is groot en geschikt voor dubbele bewoning. Op de begane grond bevinden zich onder andere dubbele woonkamers, keukens, badkamers en diverse slaapkamers. Ook op de verdieping is nog een aantal ruime slaapkamers. Overal in huis worden de weidse ligging en het prachtige uitzicht ervaren.

Liefhebbers van paarden of ander groot vee komen hier ook aan hun trekken. Er is een stal met 4 mooie paardenboxen.

Ook zijn er op het landgoed nog enkele vrijstaande schuren, geschikt voor hobby, opslag of wat een koper maar wil. Mede uniek aan dit aanbod is de mogelijke uitbreiding van de percelen met meer dan 40.000 m2. Het geheel biedt een ruime mogelijkheid voor het houden van dieren met bijbehorende verblijven.

Achter de woning ligt een zwembad. Voor wie liever in natuurwater zwemt, bevindt zich in het weiland ook nog een hartvormige poel met schoon water.

De foto's geven een goede impressie van het afwerkingsniveau en de kwaliteit van het geheel. Natuurlijk gaat er niets boven een 'echt' bezoek, om de sfeer, klasse en de locatie te proeven. U bent hiervoor van harte welkom, na afspraak met Overwater Rentmeesterskantoor, mobiel 06-20410659 of MarQuis makelaars & taxateurs, telefoon 078-6737244.

Kadastrale gegevens
Het geheel omvat 11.125 m² eigen grond. Dit is de grond die direct om de woning ligt. De mogelijkheid bestaat om (het recht van erfpacht op) ruim 4 ha aansluitend gelegen grond bij te kopen. Het recht van erfpacht is uitgegeven voor een periode van 30 jaar en eindigt op 31 augustus 2037. De huidige canon bedraagt € 3.477 ,- per jaar. Deze
wordt driejaarlijks geïndexeerd o.b.v. CPI, voor het eerst weer op 1-9-2022. Eens per 12 jaar kan overleg plaatsvinden over de instandhouding en voorwaarden van het recht van erfpacht. De complete erfpachtvoorwaarden worden op verzoek beschikbaar gesteld.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan biedt ruimte aan bijvoorbeeld de combinatie van wonen met aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten met een maximum van 80 m2. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bed & breakfast, verkoop aan huis van streekeigen producten voor zover het gebruiksoppervlak ten behoeve van deze activiteit niet meer bedraagt dan 200 m2. Een uitbreiding van activiteiten op het gebied van paardenhouderij behoort onder voorwaarden ook tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden
Asbest golfplaten op bijgebouwen.

Oplevering
De oplevering kan plaatsvinden 6 maanden na verkoop.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.225.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

STRIJEN P 215
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 28 a 65 ca (geheel perceel)
STRIJEN P 216
Eigendomssituatie
0 ha 32 a 0 ca (geheel perceel)
STRIJEN P 223
Eigendomssituatie
0 ha 48 a 45 ca (geheel perceel)
STRIJEN V 934
Eigendomssituatie
0 ha 2 a 15 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buitendijk 23

€ 1.225.000