Kerkpad 10 9947 PC Termunten

€ 750.000

Omschrijving

Akkerbouwbedrijf met moderne bedrijfsgebouwen die voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het geheel is gesitueerd op een mooie locatie met een prima ontsluiting. Totale oppervlakte is 02.06.55 hectare inclusief weiland, erf en ondergrond opstallen.

WOONGEDEELTE:
Het woongedeelte is gebouwd omstreeks 1977 en is gunstig gesitueerd nabij de bedrijfsopstallen op een keurig woonerf. Het betreft een traditionele en degelijk gebouwde woning. De deuren en kozijnen zijn deels van kunststof en deels hardhout. De woning wordt verwarmd middels een Centrale verwarming (combi ketel).
Indeling: hal/entree, woonkamer van circa 38m², keuken die voorzien is van een moderne inrichting, bijkeuken, slaap/werkkamer van circa 15m² en inpandige garage van circa 30m². Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, toilet en douche en bergruimte/opslagmogelijkheden boven de garage (mogelijkheid voor extra slaapkamer).

BEDRIJFSRUIMTE
De eerste loods is gebouwd in 1990 en de laatste aanpassingen met betrekking tot de koelruimte heeft plaatsgevonden in 2000. De bedrijfsopstallen zijn opgetrokken in een stalen spanconstructie en de wanden zijn bekleed met damwandprofielplaten. De totale koelruimte bedraagt circa 1.600 m², met daarnaast nog circa 400m², centrale ruimte voor de sorteerinrichting, de palletteer inrichting, werkplaats en kantoorruimte. Tevens is er nog circa 250 m² stalruimte aanwezig.
De bedrijfsopstallen bieden ruimte voor de bewaring van circa 2.000 ton aardappelen (los gestort) en voor circa 1.200 kisten.

De bedrijfsgebouwen zijn uitstekend ontsloten vanaf de openbare weg door middel van een betonnen toegangsweg, dat ter hoogte van de woning aansluit op een royaal erf, gelegen voor en naast de bedrijfsgebouwen. Het geheel is uitgevoerd in beton van een prima kwaliteit en is draagkrachtig genoeg voor grote landbouwmachines en beladen vrachtauto’s. Vrachtwagencombinaties kunnen zonder problemen op het erf draaien en keren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totale oppervlakte
2 ha 6 a 55 ca
Huiskavels
2 ha 6 a 55 ca
Grondsoort
Klei

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
525 m³
Bouwjaar
1977

Kadastrale gegevens

TERMUNTEN B 1072
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
1 ha 17 a 65 ca (geheel perceel)
TERMUNTEN B 388
Eigendomssituatie
0 ha 88 a 90 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkpad 10

€ 750.000