• Verkocht

Belkmerweg 31 a 1754 GB Burgerbrug

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 juni 2020

Omschrijving

Klaver Agrarisch Vastgoed biedt aan: een bedrijfslocatie middenin de bloembollenstreek, welke ruimte biedt voor diverse mogelijkheden. Gedeelte van een moderne loods uit 2011 met ruime opslag- en verwerkingscapaciteit. Tevens is er op het ruime erf nog een kas aanwezig van 1.800m2 met waterbassin.

LOODS (linkerdeel)

Bouwjaar: 2011.

Afmetingen: circa 55,9 x 23,7m = 1.324,83m2 bvo. Goothoogte circa 5,5m, nokhoogte circa 10m.

Indeling: opslag-/verwerkingsruimte. De opslagruimte beschikt over een overheaddeur (elektrisch, 5 x 5m) en loopdeuren. Entree met wastrog naar kantine met keukenblok en buitenentree, kantoor, toiletgroep met wasbak, 2 toiletten, 1 urinoir en douche. Opslag in 4 bewaarcellen (7,2 x 8,28m en 6m hoog met schuifdeuren). Achterwand met schuifdeur (4 x 5m) naar ruimte welke reeds in gebruik is als opslag met 1 droogwand (6 kisten breed x 5 kisten hoog en 5 kisten diep) en overheaddeur (elektrisch, 5 x 5m) en doorgang naar de kas. De ruimte is voorzien van ruwer beton met afvoergoten waardoor het zich tevens leent als ontsmettingsruimte.

Isolatie: gevelisolatie (deels 12cm dikte), glasisolatie met kunststof kozijnen en dakisolatie (12cm dikte).

Voorzieningen: aparte gasaansluiting, 5 CV-ketels aanwezig voor; kantine/kantoor, cel 2 en 3 en droogwanden of kas (omschakelen). Koudemiddel R407F. Aparte elektra aansluiting (3 x 80 Amp). Nutsvoorzieningen dienen apart te worden aangelegd t.b.v. het verkochte. Tevens wordt er een scheidingswand (brandwerend) geplaatst tussen het linker- en rechterdeel van de loods.

VENLOKAS

Bouwjaar: 1997.

Afmetingen: 25,6 x 47m + 12,8 x 47m = 1.804,8m2 bvo. Poothoogte 3,2m.

Bouwaard: systeembouw, betonvloer met gegalvaniseerde spantwerk (op poeren), betonnen borstwering met glas, dak enkelruits met automatische beluchting.

Indeling: totaal 12 kappen. 1e deel (1.200m2) is voorzien van betonpaden en worteldoek, 2e deel is voorzien van betonpaden en tegels, gestookt en met schermdoek. Enkele schuifdeuren aanwezig.

Voorzieningen: helft van de kas kan worden beregend d.m.v. verneveling.

OVERIGE INFORMATIE
Bestemmingsplan: agrarisch, bouwvlak, waarde-archeologie 4 met gebiedsaanduiding overige zone-bollenconcentratiegebied. Bestemmingsplan buitengebied Zijpe.

Erfdienstbaarheden: er is een erfdienstbaarheid gevestigd ten laste van het te verkopen perceel (Zijpe G 3034 gedeeltelijk) en ten gunste van achterliggende percelen om te komen en te gaan naar de openbare weg middels het aanwezige betonpad. Tevens wordt er een erfdienstbaarheid van weg gevestigd t.b.v. ontsluiting zijingang loods (rechterdeel) over het eerder genoemde pad.

Bijzonderheden:
- elektra vanuit het bedrijfsgedeelte is tevens t.b.v. een pomp voor het achterliggende perceel (eigendom van derden);
- koper verklaart ermee bekend te zijn dat een beperkt gedeelte van het bouwvlak is gelegen op het achterliggende perceel G 3035 (niet in eigendom van verkoper) en naastgelegen loods met bedrijfswoning (blijft in eigendom van verkoper);
- bodemuitslagen aanwezig (bron: Omgevingsdienst Noord-Holland Noord).

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
21 juni 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf (glastuinbouwbedrijf)
Opstanden
1.325 m² (bouwjaar 2011)
216 m² (bouwjaar 1997)
Glasopstanden
1.805 m² (bouwjaar 1997)

Oppervlakten

Erfverharding
450 m²
Type teelt
Bloembollen
Drainage
Nee

Kadastrale gegevens

ZIJPE G 3034
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 60 a 35 ca (deelperceel)

Betrokken makelaar

Een funda in business gebruiker
Belkmerweg 31 a
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Nuchter en ontspannen contact, realistisch en doelgericht. Meer tekst is niet nodig maar het "moeten minimaal 100 letters zijn"
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.