• Verkocht

Duinweg 1969 MP Heemskerk

€ 580.000

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2015

Omschrijving

Omschrijving
Namens opdrachtgever biedt WLTM te koop aan een tuinbouwbedrijf met bedrijfsgebouwen, erf en tuinbouwgrond gelegen aan de Duinweg 20 te Heemskerk. Verkoop van de woning Duinweg 20 is bespreekbaar.

Woonhuis
De vrijstaande woning is gebouwd in ± 1987 en heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2. De woning is opgetrokken in gemetselde gevels met spouw waarboven een zadeldak gedekt met pannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. De vloer op de begane grond is van beton en de verdieping is van hout (deels beton).

Op de begane grond komt u via de entree in de woonkamer welke is voorzien van openslaande deuren naar het terras. Tevens aanwezig een kantoor en woonkeuken voorzien van modern keukenblok met inbouwapparatuur. Bij de achterentree komt u in de bijkeuken en toilet.

Aan de woning is een garage gebouwd, opgetrokken in spouwmuren waarboven een zadeldak gedekt met pannen. De garage is voorzien van een kanteldeur.

De verdieping is bereikbaar met een vaste houten trap komende op de overloop met toegang tot drie slaapkamers en de gemoderniseerde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

De woning wordt verwarmd middels een centrale verwarmingsinstallatie met een Remeha combiketel welke ook de warmwatervoorziening regelt.

Bijzonderheden:
- de woning is recentelijk geschilderd.
- elektrisch bedienbaar zonnescherm aan westzijde.

Bedrijfsgebouwen
De schuurkas is gebouwd in ± 1990 en heeft een oppervlakte van circa 492 m2. De schuurkas is opgetrokken uit sandwichpanelen gevels met dubbele kap ‘type kassenbouw’, breedkap (2 x 10 m) en gedekt met glas. De schuur is toegankelijk middels schuifdeuren en de vloer is van beton. De goothoogte bedraagt circa 3 meter en de nokhoogte bedraagt circa 5 meter. Tevens aanwezig hijsverwarming, schermdoek en ‘Buderus’ verwarmingsketel.

De schuur (Duinweg) heeft een oppervlakte van circa 262 m2 en is gebouwd in ± 1960 en in ± 1970. De schuur is opgetrokken in halfsteensmuren met spouw waarboven een deels geisoleerd zadeldak (dubbele kap) gedekt met pannen en asbestcementgolfplaten. De schuur is toegankelijk middels overheaddeuren, een schuifdeur en loopdeur en de vloer is van beton. De goothoogte is circa 3 meter en de nokhoogte is circa 5 meter. In de schuur aanwezig twee warmtecellen van elk 40 m2.

De schuur met afdak (Cieweg) heeft een oppervlakte van circa 192 m2 inclusief circa 48 m2 afdak en is gebouwd in ± 1980. De schuur is opgetrokken in halfsteensmuren tot circa 1,50 m hoog met daarboven glas waarboven een zadeldak gedekt met asbestcementgolfplaten. De schuur is toegankelijk middels een schuifdeur en de vloer is van beton. De goothoogte is circa 3 meter en de nokhoogte circa 5 meter. In de schuur is een zelfstandige stroommeter alsmede een koelcel van circa 25 m2. De gevels en dak van het afdak zijn van metalen golfplaten.

Erfverharding
De erfverharding bestaat uit beton, betonplaten en tegels, totale oppervlakte circa 340 m2.

Verkaveling, ligging, ontsluiting
De percelen zijn grotendeels rechthoekig van vorm en de ontsluiting is middels een inrit aan de Duinweg, Cieweg en Oudendijk.

Cultuurgrond
Circa 3.65.15 ha tuinland met als grondsoort zand en gedraineerd om de 8 meter.
Er is een van betonplaten (2 m x 2 m) kavelpad aanwezig van circa 34 meter lang en circa 4 meter breed.
Tevens aanwezig twee bronpompen bij de schuren aan de Cieweg en Duinweg.

Optioneel te koop behorende bij de woning Duinweg 20: gemeente Heemskerk, sectie A nummers 3276 (0.03.30 ha), 3277 (0.00.50 ha), totale oppervlakte 0.0.380 ha.

Milieuvergunning
Activiteitenbesluit van toepassing.

Bestemming
Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Heemskerkerduin en Noorddorp van de gemeente Heemskerk d.d. 2 juni 2010. De aangewezen bestemming is ‘Agrarisch’.

Erfdienstbaarheden
Er is een recht van weg ten behoeve van de percelen 421, 422, 423 en ten laste van een naastgelegen perceel aan de Cieweg.

Zakelijke rechten
De percelen E 422 en 423 zijn gedeeltelijk belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Nederlandse Gasunie en P.W.N..

Bijzonderheden
Het jachtrecht is niet verhuurd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 580.000
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 580.000
Aangeboden sinds
13 mei 2015
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf (vollegrondkwekerij)
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Drainage
Nee
Betrokken makelaar

NVM makelaar

WLTM

Bel 088 4111888

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.