• Verkocht

Kanaalstraat 16 5757 RP Liessel

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 augustus 2020

Omschrijving

Professionele paardenhouderij voorzien van alle daarbij horende paardenfaciliteiten gecombineerd met comfortabele woonmogelijkheden op 10 minuten afstand van Equestrian Centre 'de Peelbergen'. De schitterende woning is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met zithoek en woonkeuken. Omringd met een fraai aangelegde tuin met tuinhuis v.v. overkapping. De paardenhouderij bestaat uit 56 stallen, stapmolen, buitenrijbaan, binnenrijbaan, foyer, zadelkamer, machineloods, was-/poetsplaats, groomverblijf, meerdere schuren, paddocks en weiland op totaal 4ha eigen grond.

Het goed onderhouden perceel is perfect bereikbaar via de A67. Het perceel is via een lange oprijlaan te bereiken en afsluitbaar middels de automatische poort. Op het perceel zijn meerdere parkeergelegenheden gerealiseerd, waaronder nabij de woning en een vrachtwagenstallen.

De in 2010 gebouwde woning is voorzien van vloerverwarming, volledige isolatie, cv-ketel(2010) en houthaard in de woonkamer.

Indeling:

Begane grond
De entree is gelegen aan de westzijde van de woning. Via de entree is de hal te bereiken. De hal is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk. In de hal zijn de meterkast, garderobe en vaste trap naar de 1e verdieping te vinden. Vanuit de hal is de L-vormige woonkamer te bereiken. De woonkamer is voorzien van een zithoek met houthaard en grote ramenpartijen voor veel lichtinval. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk wanden en plafond. Via de woonkamer is middels een brede doorgang, tevens afsluitbaar, de woonkeuken te vinden.

De ruime woonkeuken is voorzien van een landelijke keuken in u-opstelling en uitgerust met een 5-pits gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasser, granietenwerkblad, 1,5 spoelbak, afzuiging en opbergmogelijkheden. De vele ramen in de woonkeuken zorgen in deze ruimte ook weer voor veel lichtinval en uitzicht rondom. De woonkeuken is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk wanden en plafond.
Vanuit de keuken is tevens de achteringang met hal, toilet en de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, spoelbak en ingebouwde friteuse.

1e verdieping
Via de houten vaste trap in de entreehal is de 1e verdieping te bereiken. De overloop is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond en de vloer is bekleed met vloerbedekking. Op de 1e verdieping zijn een 3-tal slaapkamers, 2 badkamers, een wasruimte, toilet en technische ruimte aanwezig.
De ouderlijke slaapkamer, gelegen aan de noordwest zijde van de woning, is voorzien van een ruim balkon en aan weerszijden inbouwkasten. Vanaf het balkon is er een schitterend uitzicht over het perceel en de weide.
Slaapkamer II en III zijn voorzien van vloerbedekking en stucwerk wanden en plafond.

Badkamer I is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel en inloopdouche met regenkop. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, betegelde vloer en wand.
Badkamer II is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Tevens voorzien van vloerverwarming, betegelde vloer en wand.
De wasruimte is voorzien van een tegelvloer, witgoed aansluitingen en een verhoging voor het witgoed. De verhoging zorgt er voor dat het witgoed op werkhoogte staat.
In de technische ruimte is de stofzuiginstallatie en de WTW te vinden. Vanuit deze ruimte is via een losse trap is de zolder te bereiken.

Rondom de woning is de tuin gelegen met een groot gazon, meerdere terrassen, sierbestrating en het bijgebouw(tuinhuis).

Multifunctionele bijgebouw

Het bijgebouw is volledig geïsoleerd en opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een pannendak. Het bijgebouw is voorzien van een woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming, houtkachel, open keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, inloopdouche en witgoedaansluitingen.

Paardenhouderij

De paardenhouderij (bj. 2007 – 2008) bestaat uit een 4-tal schuren, een rijhal, buitenrijbaan, 6-paards stapmolen, paddocks en weidegrond.

Schuur I (pony stallen)
Schuur I bevindt zich direct na de poort aan de westzijde van het perceel. De gerenoveerde schuur is voorzien van dakisolatie, betonnen vloer, 2 schuifdeuren in de voorgevel, schuifdeur aan de zijkant en 7 ponystallen (2,5 x 2,5m) met deur naar de uitloop.

Schuur II (loopstallen en opslag)
Schuur II bestaat uit een opslagdeel en stalgedeelte. De opslag is voorzien van een betonnen vloer, geïsoleerd dak met lichtstraat, verwarming, opvoelbox, voersilo en elektrische overhead deur. Het stalgedeelte is voorzien van een 6-tal loopstallen met buitenluik en vliering. Via een tussenportaal zijn schuur II en III met elkaar verbonden. In het tussenportaal is een toilet, pantry met dubbele spoelbak en stoppenkast aanwezig.

Schuur III (loopstallen)
Schuur III is voorzien van een betonnen vloer, geïsoleerd dak met lichtstraat in de nok, 15 loopstallen met buitenluik en draaibare voorwand en camerasysteem.

Schuur IV (werktuigloods en opslag)
De schuur is voorzien van een geïsoleerd dak, schuifdeuren aan de kopzijde, beklinkerde vloer en krachtstroom.

Rijhal
De volledig geïsoleerde rijhal is voorzien van een binnenrijbaan, paardenboxen, foyer, opslag, zadelkamer, vrachtwagenstalling en groomverblijf. De binnenrijbaan heeft een afmeting van 20 x 40m en is uitgerust met een Agterberg bodem (Eb & Vloed), houtenbakrandkering, lichtstraat en verlichting.
Het stalgedeelte is voorzien van 28 stallen met buitenluik en was-/poetsplaats met warmwater.
Via de trap in het stalgedeelte is de kantine te bereiken. De kantine is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, baropstelling en toiletgroep. Vanuit de kantine is er uitzicht over de binnenrijbaan.

Via een toegangsdeur in het stalgedeelte en deur in de opslag/vrachtwagenstalling is de centrale hal te bereiken. De centrale hal geeft toegang tot het groomverblijf, kantoorruimte, opslag en 1e verdieping. Het groomverblijf is voorzien van een woonkeuken, bijkeuken, slaapkamers op de 1e verdieping, overloop met witgoedaansluiting en badkamer.

Buitenrijbaan
De buitenrijbaan heeft een afmeting van ca. 55 x 25m en is voorzien van een zandbodem en omheining

Stapmolen
De 6-paards stapmolen is voorzien van verlichting en een beklinkerd pad.

Bijzonderheden:
- Mechanische ventilatie
- Warmteterugwinning installatie
- Woonhuis volledig geïsoleerd
- Camerasysteem
- Mestvaalt ca. 10 x 20m. vloeistofdicht
- Krachtstroom
- Alarmsysteem
- Domotica
- Bronwater
- Geen ondergrondse tanks aanwezig
- Goed bereikbare locatie

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 augustus 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Mogelijke functie(s)
Manege
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
35
Rijhallen
1.800 m² (bouwjaar 2007, met kantine)
Loodsen
4 loodsen (300 m², 250 m², 550 m² en 200 m²)
Loopstal
21 m²
Afrasteringen
Hout

Oppervlakten

Totale oppervlakte
4 ha 0 a 0 ca
Veldkavels
3 ha 86 a 0 ca
Huiskavels
0 ha 14 a 0 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
750 m³
Bouwjaar
2010

Kadastrale gegevens

DEURNE U 13
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
4 ha 0 a 0 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.