• Verkocht

Loonse Molenstraat 28 a 5175 PT Loon op Zand

€ 275.000

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2019

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen agrarisch bedrijf bestaande uit een vrijstaande rijhal, stal met totaal 10 paardenboxen, buitenrijbaan en weilanden. Het geheel ligt op een perceel van 8.820 m2 in het buitengebied van Loon op Zand op slechts 850 meter van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen vandaan.

INDELING:
Stal:
De stal (ca. 22 x 9 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een geïsoleerd met asbesthoudende golfplaten gedekt dak. De schuur is nog deels voorzien van gierputten. De stal is voorzien van 10 boxen, deels 3 x 3 mtr, deels 3 x 3,75 mtr, 1 box is momenteel ingericht als wasplaats. De boxen zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden, metselwerk tussen en achterwanden en schuifdeuren. De zadelkamer is afgewerkt met een betonvloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd dak.

Rijhal:
De rijhal is opgetrokken uit een metselwerk plint, damwand, asbestvrije golfplaten en stalen spanten. Het dak is deels voorzien van lichtdoorlatende platen. De hal is opgedeeld in 2 gedeeltes. Het 1e gedeelte is momenteel in gebruik als opstal/ stallingsruimte. Dit gedeelte is te betreden middels schuifdeuren. De kantine is voorzien van een betonvloer, gipsplaten wanden en een systeemplafond. De kantine is ingericht met een keukenblok en middels een raam is er zicht op de rijhal. Tevens is er een toiletruimte aanwezig. In het 2e gedeelte is de binnenbak (ca 18 x 41 mtr.) gesitueerd welke voorzien is van een zandbodem, beregeningsinstallatie en houten bakrand. Er is tevens een schuifdeur in de zijgevel gesitueerd. Er is krachtstroom aanwezig in de hal.

Buitenbak:
De buitenbak is omheind met hout en voorzien van een gefreesde en omgespitte zandbodem.

Weilanden:
De 2 weilanden zijn omheind met houten palen en rubberband.

Erf:
Het erf is beklinkerd en te betreden middels een openslaande poort. Er is een verdiept gelegen, betonnen, vloeistofdichte mestplaat op het erf gesitueerd.

Bijzonderheden:
• De stal is voorzien van water en elektra, er is geen gasaansluiting aanwezig.
• Er is een meterkast in de stal aanwezig.
• Het object heeft een eigen WOZ-waarde.
• In 1992 is het object losgekoppeld van het naastgelegen bedrijf.
• Er is geen rioolaansluiting aanwezig.
• Er is een zinkput aanwezig waarop het toilet in de rijhal is aangesloten
• Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 25 paarden.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 275.000
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 275.000
Aangeboden sinds
13 mei 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Rijhallen
738 m² (met kantine)
Loodsen
1 loods (198 m²)
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.