• Verkocht

Nispenseweg 79 - 4709 RR Nispen

€ 1.350.000

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 mei 2020

Omschrijving

“Luxe paardenhouderij van alle ruimte en gemakken voorzien”.

Locatie en ligging
Gelegen op een vrije unieke locatie in het buitengebied tussen het dorp Nispen en de stad Roosendaal, vindt u deze schitterende paardenhouderij met luxe villa. De locatie is gelegen op korte afstand van diverse uitrij mogelijkheden. De luxe villa verkeert in goede staat van onderhoud en is van vele gemakken voorzien. Van een sfeervolle openhaard met Franse schouw tot arduinen vloeren, aan elk detail is aandacht besteed. Naast de royale villa beschikt deze locatie tevens over een paardenstal, binnenrijbak, stapmolen, buitenrijbaan, kantine, opslagruimte, diverse weides en paddocks.

De luxe villa is gelegen op een ruim perceel van circa 1.33.38 ha ondergrond. Rondom vrij gelegen op een goed bereikbare locatie, gelegen op korte afstand van alle dagelijkse voorzieningen. Het stadscentrum van Roosendaal is binnen enkele minuten bereikbaar. De grote steden Breda, Rotterdam, Antwerpen en Bergen op Zoom zijn binnen 30-40 autominuten bereikbaar. Daarnaast zijn de N262 en de snelwegen de A58 en A17 binnen enkele autominuten bereikbaar. Middels de A58 en A17 zijn de A16 en de A4 gemakkelijk bereikbaar.

Bouwconstructie en voorzieningen
Deze villa is gebouwd in 2014 en het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloeren, hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing en het geïsoleerd zadeldak is gedekt met pannen. De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en klassieke elementdeuren. De villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en in elke kamer is aandacht besteed aan indeling en materiaalkeuze. De woning wordt verwarmd middels een Nefit HR cv-ketel (bj. 2014), een close-in boiler en een houthaard. Daarnaast is het object voorzien van 30 zonnepanelen op de paardenstal.

Omschrijving
De ruime entree biedt toegang tot de meterkast, een volledig betegeld toilet met een staand closet, de eikenhouten trapopgang richting de eerste verdieping, de keuken, de bijkeuken en de slaapkamer op de begane grond. Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar welke middels openslaande deuren toegang biedt tot de tuin. De slaapkamer biedt toegang tot een eigen badkamer en de bijkeuken geeft toegang tot de garage.

Alle ruimtes op de begane grond zijn overwegend afgewerkt met natuurlijke materialen, Belgische arduin tegels als vloerafwerking, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. De woonkamer is tevens voorzien van een sfeervolle openhaard en biedt rondom uitzicht op de paardenweides waardoor u op elk moment kunt genieten
van het uitzicht op uw vee.

De luxe keuken is van alle luxe voorzien zoals een arduinen werkblad, inductie kookplaat (Siemens), combi oven/ magnetron (Bauknecht) vaatwasser (Siemens), koelkast (Siemens), afzuigkap, een spoelbak en voldoende kastruimte met een carrousel hoeklade. Vanuit de keuken is middels een loopdeur tegens het achtererf toegankelijk.

De royale woonkamer is voorzien van een sfeervolle houthaard met Franse schouw. Middels de dubbele openslaande deuren kunt u zo de tuin instappen en van het buitenleven genieten.

De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een ruime inloopkast en beschikt over een eigen badkamer. De badkamer op de begane grond is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, toilet, urinoir en een
teakhouten badkamermeubel met waskommen.

De bijkeuken is voorzien van een wasmachine en droger opstelling en een opstelplaats voor de Nefit HR cv-ketel (2014). De bijkeuken biedt toegang tot de garage met elektrische overheaddeur.

De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, een multifunctionele ruimte en een badkamer.
De slaapkamers zijn voorzien van knieschot bergingen en zijn samen met de overloop afgewerkt met eikenhouten parket als vloerafwerking en stucwerk als wandafwerking.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een teakhouten meubel met een waskom. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels
deels stukwerk als wandafwerking en een stucwerk plafond.

De multifunctionele ruimte is afgewerkt met laminaat en stucwerk als wand- en plafondafwerking. Door middel van het plaatsen van een dakraam of dakkapel is
hier gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren.

Bijzonderheden
De inpandige garage beschikt over een elektrische overheaddeur (Life Master) en is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

De paardenhouderij
De accommodatie is van diverse trainingsfaciliteiten voorzien zoals een binnenrijhal, stapmolen, buitenrijbaan, diverse paddocks en weides.

De stal is gebouwd omstreeks 2004 , opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, stalen spanten, houten gordingen en een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen. De paardenstal is voorzien 14 paardenboxen (3.5 m x 3.5 m en 2 merrieveulen boxen), een ruime zolder voor beringsruimte, een circulatie systeem voor de drinkbakken, ruime overheaddeuren en een ruime zadelkamer met pantry.

Achter de paardenstal is een 4-paards trainingsmolen gesitueerd. Tussen de rijhal en de paardenstal en achter de stal zijn nog diverse bergruimte gerealiseerd.

De rijhal
De rijhal is gebouwd omstreeks 2009 en is voorzien van een grondwaterpomp met beregeningsinstallatie voor het beregenen van de binnenrijbaan. De rijhal is opgetrokken uit stalen spanten, houten gordingen en damwand profielplaten als wanden. Het zadeldak is gedekt met geïsoleerde golfplaten voorzien van voldoende lichtplaten. De binnenrijbaan is voorzien van een houten keerwand en staat in open verbinding met de opslagruimte. Tussen de rijhal en de paardenstal
is een afhang gerealiseerd. In deze afhang is bergruimte en een kantine aanwezig.

De kantine is afgewerkt met klinkers als vloerafwerking en stucwerk als wand- en plafondafwerking. De kantine is voorzien van kleine bar met pantry voorzieningen.

Aanvullende informatie
Het terrein is volledig verhard en omheind met stalen hekwerk voorzien van een elektrische toegangspoort met camera. Daarnaast is het object voorzien van diverse (verharde) paddocks, weiland en buitenrijbaan.

De paardenbedrijf is zeer geschikt voor het oprichten van uw eigen fokkerij, trainingsstal of kleinschalige pensionstal.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.350.000
Aangeboden sinds
26 mei 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Manege
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
16
Rijhallen
800 m² (bouwjaar 2009, met kantine)

Kadastrale gegevens

ROOSENDAAL EN NISPEN R 967
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 69 a 38 ca (geheel perceel)
ROOSENDAAL EN NISPEN R 966
Eigendomssituatie
0 ha 12 a 30 ca (geheel perceel)
ROOSENDAAL EN NISPEN R 1104
Eigendomssituatie
0 ha 51 a 70 ca (geheel perceel)
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.