• Verkocht

Selschardijk 11 b 1744 JA Sint Maarten

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 november 2022

Omschrijving

In de bocht van de Selschardijk treft u deze vrijstaande woning (bouwjaar 1997, inhoud 517 m³, energielabel B) met loods van 720 m² (bvo). De degelijke bewaarloods met koel- en verwarmingscellen leent zich uitstekend voor opslag van agrarische producten.

Vanuit de woning heeft u zicht over het landelijk gebied. De woning is gebouwd in 1997. In 2021 is er een luxe inbouwkeuken geplaatst. Middels openslaande deuren is de verzorgde tuin met veranda bereikbaar. Via de bijkeuken, bergruimte en achterentree loopt u richting het erf en loods.

In 1996 is deze bewaarloods gebouwd. Hier zijn twee verwarmingscellen met schuifdeuren aanwezig. De linkercel is 5 x 8,7 m en in gebruik geweest voor gaasbakken met een luchtinlaat van circa 4.000 m³. De rechtercel is 5,65 x 8,7 m met een luchtinlaat van circa 16.000 m³ en voorzien van 4 aansluitingen voor droogwanden (4 kisten hoog).
De open ruimte van de loods beschikt over een droogwand van 4 x 4 kisten hoog en een werkplaats met losse trap naar bergzolder.
In 1998 is het gebouw met 11 meter verlengd door de bouw van een koel-/verwarmingscel met een opslagcapaciteit voor 300 kisten (4 kisten hoog). In deze cel zijn ook 4 aansluitingen voor droogwanden aanwezig. De westzijde is dubbel onderheid waardoor uitbreiding mogelijk is. Daarnaast beschikt de loods over een grote stroomaansluiting. In de aanbouw is een sanitaire ruimte, de kantine en machinekamer gevestigd.

Het erf is ontsloten middels een brede dam. Op korte afstand zijn de dorpen Tuitjenhorn en Warmenhuizen gelegen met diverse faciliteiten.

Deze agrarisch bestemde locatie heeft een oppervlakte van circa 4.030 m². Uitbreiding met bijhorende cultuurgronde behoort tot de mogelijkheden.

Download de brochure of vraag deze aan via ons kantoor. Tevens kunt u op de site aanvullende informatie bekijken zoals lijst roerende zaken, bestemmingsplan, energielabel en kadastrale kaart.

VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar: 1997
Gebruiksoppervlakte wonen: 136,8 m²
Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast (slimme elektragroepen welke recent zijn gehergroepeerd), trapopgang. Vanuit de hal toegang tot een ruime woonkamer met doorgang naar de woonkeuken voorzien van L-vormige keukenopstelling (2021) met 5-pits inductiekookplaat, afzuiging met plasmafilter, wasbak, oven, vaatwasser en koelkast. Tevens wand met inbouwkasten. Dubbel openslaande tuindeuren en doorgang naar bijkeuken. Deze ruimte is voorzien van een gootsteen, wasmachineaansluiting, CV-opstelling en loopdeur naar de tuin. Toegang tot kantoor en bergruimte met en achterentree.
1e verdieping: overloop met dakraam. Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaapkamer met bergkasten. Aan de andere zijde zijn twee slaapkamers welke zijn voorzien van bergkasten. De badkamer heeft een wastafel, inloopdouche, toilet en dakkapel.
2e verdieping: middels vlizotrap is de zolderberging bereikbaar.
Energielabel: definitief label B. Datum registratie 20 oktober 2022 en geldig tot 19 oktober 2032.
Voorzieningen: gas (Remeha CV-ketel, 2018), water, elektra, kabelaansluiting, riolering middels eigen pomp
Tuin: diversiteit aan planten en bloemen. In 2020 is onder eigen beheer de veranda geplaatst van 3,03 x 3,95 m. Deze is op poeren geplaatst en voorzien van houten palen, liggers en betimmering. Dak voorzien van bitumen. Tevens is er stroomaansluiting aanwezig.
Bijzonderheden: de pannen van de woning zijn aan de zuidzijde in 2022 opnieuw gehaakt

BEWAARLOODS MET CELLEN EN KANTINE
Bouwjaar: 1996 en 1998 uitgebreid met koel-/verwarmingscel
Afmetingen (bvo): 36 x 20 m = 720 m². Kantine met machinekamer: 30,55 m²
Goothoogte: 5,9 m
Nokhoogten: 8,7 m. Kantine/machinekamer: 3 m.
Bouwaard: betonfundering op palen (dubbel onderheid aan westzijde), onderheide betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels en dak met damwandprofielplaten en binnenzijde dupanelplaten, plat dak voorzien van bitumen.
Indeling: loods toegankelijk middels loopdeur en overheaddeur, twee verwarmingscellen met schuifdeuren aanwezig. De linkercel is 5 x 8,7 m met luchtinlaat van circa 4.000 m³. De rechtercel is 5,65 x 8,7 m met een luchtinlaat van circa 16.000 m³ en voorzien van 4 aansluitingen voor droogwand (4 kisten hoog). In de loods is tevens een droogwand aanwezig (4 x 4 kisten hoog) en een werkplaats met losse trap naar bergzolder. Schuifdeur naar aangebouwde koel-/verwarmingscel met een opslagcapaciteit voor 300 kisten (4 hoog). In deze cel zijn ook 4 aansluitingen voor droogwanden aanwezig.
Vanuit de loods doorgang naar portaal met deur naar erf en sanitaire ruimte met toilet en urinoir. Aan de wegzijde is de kantine gevestigd met keukenblok en regelkasten van de installaties. Buitenom zijn een bergkast en machinekamer met meterkast bereikbaar. In de machinekamer zijn diverse voorzieningen aanwezig waaronder een Viessmann Vitocrossal 200 verwarmingsketel uit 2009 met een capaciteit van 25 m³/h.
Isolatie: voorhal; gevel- en dakisolatie 50 mm dikte en koelcel; gevel- en dakisolatie 100 + 30 mm dikte
Voorzieningen: water, elektra (grote aansluiting 3 x 63 A), gas (G 25). Het contract is door verkoper per 1 oktober 2022 voor één jaar stopgezet.
Bijzonderheden:
- Coating damwandprofielplaten laten op enkele plekken los
- Koudemiddel R 22

ERFVERHARDING EN OVERIGE
Betonnen erfverharding van ruim 400 m². In goed staat, geen scheuren en dergelijke.

Het erf is ontsloten middels een 12 meter brede oprit welke twee jaar geleden is gerenoveerd. Hierbij is een brede duiker gebruikt, het zanddek vernieuwd en de betonplaten opnieuw gelegd.

Ondergrond van de bedrijfswoning en bedrijfserf is geschat op circa 4.030 m².

Rondom de loods is het voorzien van fraaie beplanting, brede grasstrook en een bomensingel.

OVERIGE INFORMATIE
Bestemmingsplan: agrarisch-bedrijf, bouwvlak, dubbelbestemming waarde-archeologie 1 en waarde-archeologie 3, functieaanduiding bedrijfswoning. Bestemmingsplan Eenigenburg, Krabbendam en Valkkoog, vastgesteld d.d. 11 april 2012 door de raad van de gemeente Harenkarspel. Datum van raadplegen 5 oktober 2022 (bron: website Ruimtelijke Plannen).
Omgevingsverordening NH2020: vastgesteld d.d. 15 juni 2022; grondgebied Provincie Noord-Holland, agrarische bedrijven, bodemsanering, landelijk gebied, Noord-Holland Noord - landelijk gebied, peilbesluit, grondbewerkingen voor permanente bollenteelt uitgesloten. Datum van raadplegen 31 oktober 2022.
Zakelijke rechten: belast met zakelijk recht, gerechtigde; gemeente Schagen. Leiding is niet zichtbaar op Klic kaart. Deze kaart opvraagbaar.
Erfdienstbaarheden: niet bekend.
Bijzonderheden:
- Aanvaarding bedrijfsopstal in overleg.
- Perceel gemeente Sint Maarten, sectie E, nummer 1031 dient kadastraal ingemeten te worden (zie kadastrale kaart). Kosten hiervan komen voor rekening koper. Over-/ondermaat wordt verrekend; zo mogelijk bij de juridische levering, via de afrekening van de notaris.
- In overleg kan extra grond worden aangekocht ten behoeve van gebruik agrarisch bouwvlak.
- De omliggende cultuurgrond kan eventueel geliberaliseerd worden gepacht met eerste recht van koop.
- Inkoop stroom van de bewaarloods is reeds middels een inkoopcollectief.

Vraagprijs: op aanvraag beschikbaar.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
9 november 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf
Soort bouw
Bestaande bouw
Opslagschuren
1 opslagschuur (720 m²)

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
517 m³
Bouwjaar
1997

Kadastrale gegevens

SINT MAARTEN E 1031
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 78 a 70 ca (geheel perceel)
SINT MAARTEN E 1034
Eigendomssituatie
2 ha 98 a 55 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.