• Verkocht

Schelpenbolweg 56 1774 NG Slootdorp

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juli 2021

Omschrijving

Klaver Agrarisch Vastgoed biedt een toekomstbestendig woon- en bedrijfsobject aan met agrarische bestemming op ruim 1 hectare grond. Alles straalt hier duurzaamheid uit! De loodsen zijn voorzien van zonnepanelen en is er een oplaadpunt voor een elektrische auto. De woning is ook op de toekomst voorbereid, deze wordt verwarmd middels de sfeervolle CV-houtkachel. Het hele complex is gasloos.

De loodsen lenen zich voor opslag en tevens is er een droogwand aanwezig voor agrarische producten. Diverse ruimtes worden momenteel verhuurd, hetgeen ook na verkoop een optie is. In combinatie met de 900 zonnepanelen dragen deze overige opbrengsten bij aan de vaste lasten.

Het woongedeelte is de afgelopen jaren grondig verbouwd en beschikt over 5 slaapkamers. In de leefruimte is het kookeiland met tafelblad het gezellige middelpunt van de woning en van alle gemakken voorzien. Middels de tuindeuren is toegang tot de tuin met een kas, fruitbomen en diverse zitjes waarbij men zowel de schaduw als de zon op kan zoeken.

In het schuurgedeelte is een sanitaire ruimte gevestigd. Tevens is er een inpandige werkplaats met entresol en kan in de wintermaanden de houtkachel worden opgestookt om de ruimte te verwarmen.

Dit object leent zich uitstekend voor wonen en werken op een prachtige plek in de Wieringermeer. Gelegen op korte afstand van het Amstelmeer en snelle uitvalswegen naar andere delen van Nederland. Hier kunt u uw dromen waarmaken!

BEDRIJFSWONING MET HUISSCHUUR
Bouwjaar: omstreeks 1930. Vanaf 2019 tot heden verbouwd.
Gebruiksoppervlakte woning: 205,30m²
Oppervlakte huisschuur (nvo): begane grond 287m², zolder+entresol 95m²

Indeling woning
Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, toegang tot woonkamer/leefkeuken met kookeiland voorzien van inductiekookplaat met interne afzuiging, zwarte gootsteen met zwarte heet waterkraan (boiler 4 liter), pop-up stekkerdoos met USB en QI-lader (draadloos opladen van mobiele telefoon). Koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en stoomoven. Gedeelte om te koken en te tafelen is één geheel. Blad is voorzien van Iroko hardhout. Boven het tafelgedeelte zijn aansluitingen aanwezig om een extra afzuiging te plaatsen.
Onder de trap is een voorraadkast aanwezig waar tevens toegang is tot de kruipruimte. De CV-houtkachel (Nordic Fire, type Lodge) heeft een capaciteit van 9,5kW en hiermee kan via een warmwatersysteem het gehele huis worden verwarmd. Dubbel openslaande tuindeuren. Doorgang naar hal met toilet en wasbak, inbouwkasten, camerasysteem, technische aansluitingen CV-houtkachel, zijentree naar tuin, doorgang naar slaapkamer met dubbele wastafel en inloopkast. Vanuit hal toegang tot (voormalige) kantine met meterkast, keukenkastjes en gootsteen, wasmachine- en drogeraansluiting en inbouwkasten, aparte kantoorruimte en toegang naar schuurgedeelte.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 met dakraam, slaapkamer 2 met dakkapel en bergkast, slaapkamer 3 en 4 beide met bergkast, moderne badkamer (2019) met dubbele wastafel voorzien van wandkranen, toilet en ligbad voorzien van douche en dakraam aanwezig.

2e verdieping:
Middels vlizotrap is de zolderberging bereikbaar.

Indeling huisschuur
Schuurgedeelte met sanitaire ruimte voorzien van wasbak, 2 toiletten, 1 urinoir en douche. Middels trap toegang tot houten zolder. Oplaadpunt voor elektrische auto met uitbreidingsmogelijkheid voor een 2e laadpunt. Elektrische segmentdeur en loopdeur aanwezig. Inpandige werkplaats met vaste trap naar entresol. De werkplaats is voorzien van een houtkachel, wasbak, schuifdeur naar overige schuurruimte, loopdeur en hoge openslaande deuren. De huisschuur is geheel voorzien van led-verlichting.

Voorzieningen:
- glasvezelaansluiting, septictank (gescheiden systeem).
- badkamer voorzien van vloerverwarming.
- t.b.v. CV-houtkachel zijn voorbereidingen voor buffervat met elektrische ondersteuning aanwezig.
- warm water middels boiler (150 liter).
- plafonds grotendeels gips en begane grond tevens voorzien van zwarte metalen sandwichpanelen.
- de led-spots zijn op diverse kleuren in te stellen.

Tuin: verzorgde tuin met een kas, diverse zitjes en fruitbomen; appels, peren en kersen.

Bijzonderheden: voorjaar 2021 rondom geschilderd.

BEDRIJFSGEBOUWEN

VEESTAL
Bouwjaar: 1995, dak 2018 vernieuwd.

Afmetingen (bvo): 7 x 8m = 56m². Goothoogte 2m.

Bouwaard: systeembouw, betonvloer en H-klinkers, stalen spanten met houten gordingen, gevels en dak met damwandprofielplaten.

Indeling: open ruimte tegen loods 1 gebouwd met groepshok met voerhek met open doorgang naar weiland. Tevens kippenhok aanwezig.

Voorzieningen: water, led-verlichting en schrikdraadkast.

LOODS 1
Bouwjaar: 1986, dak 2018 vernieuwd en zonnepanelen geplaatst.

Afmetingen (bvo): 16 x 24m = 384m². Goothoogte 4m, nokhoogte 6,99m.

Bouwaard: systeembouw, poerenfundering, betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels voorzien van betonnen borstwering en damwandprofielplaten, dak met metalen profielplaten. Gevels aan binnenzijde voorzien van houten betimmering.

Indeling: open ruimte met open doorgang en middels geïsoleerde schuifdeur naar loods 2. Aan voorzijde schuifdeur met loopdeur aanwezig.

Isolatie: dak en gevels voorzien van purschuim.

Voorzieningen: elektra, led-verlichting, krachtstroom.

LOODS 2
Bouwjaar: 1977, dak 2018 vernieuwd en zonnepanelen geplaatst.

Afmetingen (bvo): 12 x 24m = 288m². Goothoogte 4m, nokhoogte 6,5m.

Bouwaard: systeembouw, fundering op staal, betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels en dak met damwandprofielplaten.

Indeling: open ruimte met omvormers en optimizers ten behoeve van zonnepanelen, meterkast vernieuwd in 2018 met 3 x 250 Ampère en nieuwe groepen. Aan voorzijde schuifdeur (2e hands) van 4 x 4m aanwezig.

Isolatie: dak en gevels voorzien van purschuim.

Voorzieningen: elektra, led-verlichting.

LOODS 3
Bouwjaar: 1990, dak 2018 vernieuwd en zonnepanelen geplaatst.

Afmetingen (bvo): 17,97 x 24m = 431,28m2. Goothoogte 4,2m.

Bouwaard: systeembouw, plaatfundering, betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels voorzien van betonnen borstwering en damwandprofielplaten, dak met metalen profielplaten. Gevels aan binnenzijde deels voorzien van houten betimmering.

Indeling: open ruimte met doorgang middels schuifdeur naar loods 4. Aan achterzijde loopdeur en aan voorzijde schuifdeur aanwezig.

Isolatie: dak voorzien van dupanel.

Voorzieningen: water, elektra, led-verlichting.

LOODS 4
Bouwjaar: 1995, 2018 zonnepanelen geplaatst.

Afmetingen (bvo): 33,6 x 24m = 806m². Goothoogte 4,2m, nokhoogte 8,7m.

Bouwaard: systeembouw, onderheide betonnen ringfundering, vloeistofdichte betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels voorzien van betonnen borstwering en damwandprofielplaten, dak met asbestvrije cementplaten.

Indeling: open ruimte tegen loods 3 aangebouwd. Droogwand 16 breed en 4 hoog (bollenkistenformaat) tegen achterzijde met luchtaanzuiging. Aan voorzijde schuifdeur met loopdeur aanwezig.

Isolatie: gevel en dak voorzien van dupanel.

Voorzieningen: water, elektra, grotendeels led-verlichting. Buderus ketel aanwezig, niet in gebruik.

ERFVERHARDING, OVERIGE

Totale oppervlakte perceel: 11.545m².

Erfverharding voorzien van klinkers, beton, asfalt en stelconplaten. Totale oppervlakte: circa 2.700m².

Rondom de loodsen is een hobbyweide aanwezig. Tevens is er een laag veehok aanwezig voorzien van met damwandprofielplaten en houten betimmering. Kap kan open aan de bovenzijde.

OVERIGE INFORMATIE

Bestemmingsplan: enkelbestemming agrarisch, bouwvlak en gebiedsaanduidingen luchtvaarverkeerzone laagvlieggebied en vrijwaringszone-radar. Bestemmingsplan Buitengebied 2009, onherroepelijk vastgesteld d.d. 17 oktober 2011 en bestemmingsplan Buitengebied 2009, eerste partiële herziening, onherroepelijk vastgesteld d.d. 6 november 2014. Beide door de raad van de gemeente Hollands Kroon, datum van raadpleging 14 juni 2021 (bron: website Ruimtelijke Plannen).

Zonnepanelen:
- 900 stuks geplaatst in 2018; totaal vermogen van 292.500 Wp (325 Wp/st) met power optimizers en 9 omvormers met powerlimiter.
- Jaarproductie zonnepanelen; 2019: 271.000 kWh en 2020: 279.000 kWh
- Levering aan het net.
- SDE-subsidie ter overname. Gestart in februari 2018 met een subsidietermijn van 15 jaar, ingaande 2018.

Vraagprijs: op aanvraag beschikbaar.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 juli 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
723 m³
Bouwjaar
1930

Kadastrale gegevens

WIERINGERMEER E 300
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 87 a 70 ca (geheel perceel)
WIERINGERMEER E 628
Eigendomssituatie
0 ha 27 a 75 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.