• Verkocht

Hoogstraat 4 7227 NJ Toldijk

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 december 2022

Omschrijving

Vleesveebedrijf bestaande uit een boerderij met voor- en achterhuis en diverse functionele bedrijfsgebouwen die zijn ingericht voor het houden van 342 stuks vleesvee.
In totaal wordt het bedrijf met 15.29.70 hectare grond in eigendom geëxploiteerd, waarvan 13.21.27 hectare landbouwgrond aan de huiskavel.
Hoogstraat 4:
Deze in goede staat verkerende boerderij is gebouwd in 1934 en bestaat uit een voor- en achterhuis. Het voorhuis is met holle spouwmuren opgetrokken waarop de gezaagde sporenkap met planken is beschoten en met pannen is gedekt. De houten kozijnen zijn allen voorzien van dubbele beglazing. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn radiatoren aangesloten op de cv-combiketel (2016). De woonkamer, woonkeuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Indeling begane grond:
Interne hal waarin de trap naar de eerste verdieping en die toegang geeft tot de woonkeuken, kantoor en slaapkamer. Via de woonkeuken toegang tot de woonkamer en een gang waaraan de badkamer met douche en toilet. De gang geeft toegang tot de hal van het achterhuis waar zich een
functionele kelder, toilet en bijkeuken bevindt. Via deze hal toegang tot het achterhuis en wasgelegenheid met cv-installatie.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met 5 slaapkamers waarboven een beloopbare vlieringzolder middels een “Vlizo”-trap toegankelijk.

Achterhuis:
Het nog deels in authentieke staat verkerende achterhuis is in 1934 gebouwd, waarna in 2011 verbouwd tot paardenstalling. De gevels zijn met steens muren opgetrokken en de sporenkap met pannen gedekt. Op de deel met houten gebintwerk, zijn 3 paardenstallen, berging en wasplaats.
De zolders zijn gerenoveerd en functioneel voor opslag.

Aanbouw achterhuis / voormalige vaaltstal:
Gebouwd in 1934 en nadien verbouwd. De gevels zijn met steens muren opgetrokken en kap met stalen draagbalken en houten kapconstructie, waarop pannen.
De voormalige vaaltstal in gebruik als fietsenberging en hygiënesluis, waarnaast de aanbouw als autogarage in gebruik met aan de voorzijde een afzonderlijke wasgelegenheid waarin zich ook de eigen waterinstallatie bevindt.

Oliehok / berging:
Een met metalen damwandprofielplaten opgetrokken gebouw met plat dak en voorzien van een vloeistofdichte vloer. De opstal geheel in gebruik voor opslag van oliehoudende producten.

Werktuigberging:
De geheel afsluitbare berging is in 2000 gebouwd, waarna in 2009 de golfplaten zijn vernieuwd. De afmeting bedraagt 40m x 15m. De werktuigberging is met stalen spanten opgetrokken waarvan de gevels met metalen damwandprofielplaten bekleed en de vloer met betonklinkers bestraat.
Twee spantvakken zijn als werkplaats in gebruik zijn. Het heeft een vloeistofdichte vloer en betonnen binnenmuren. Tevens is deze ruimte geheel geïsoleerd en met een heather te verwarmen.

Werktuigberging / vleesstierenstal:

In 2006 gebouwde geheel afsluitbare berging/stal met een afmeting van 20m x 9m. De stalen spanten zijn met metalen damwandprofielplaten bekleed met aan de binnenzijde betonelementen. De gordingkap is met golfplaten gedekt.

Revalidatiestal:
Deze revalidatiestal is in 2010 gebouwd met een afmeting van 18m x 3 m. In de stal zijn separatiehokken.
De stal is met metalen damwandprofielplaten opgetrokken, binnenzijde met betonelementen en de gordingkap met golfplaten gedekt.

Vleesveestal:
Deze vleesveestal is in 2010 gebouwd voor huisvesting van 120 vleesstieren op betonroostervloer, deel van de stal is met krayburgmatten bekleed. De stal is met spouwmuren opgetrokken, stalen spanten, waarop de geïsoleerde gordingkap met golfplaten is gedekt. De stal is geheel onderkelderd met een inhoud van 800 m3.

Vleesveestal:
Deze vleesveestal is in 1989 gebouwd, waarna in 2010 de inrichting is vernieuwd. De stal kan huisvesting bieden aan 75 vleessteren op volledig betonroostervloer. De stal is met spouwmuren opgetrokken, stalen spanten, waarop de geïsoleerde gordingkap met asbestcement houdende golfplaten is gedekt. De stal is geheel onderkelderd met een inhoud van 500 m3.

Vleeskalvenschuur:
Deze schuur is in 1952 gebouwd, waarna in 2012 gerenoveerd. De stal kan huisvesting bieden aan 40 vleeskalveren op stro. De stal is met spouwmuren opgetrokken, houten spanten, waarop de geïsoleerde gordingkap met asbestcement houdende golfplaten is gedekt. De stal is gedeeltelijk onderkelderd. De schuur heeft een mechanische ventilatie bestaande uit een luchtkanaalbuis en heeft een afzonderlijke radiator aangesloten op de cv-installatie. Tevens zijn er twee kalverendrinkautomaten.

Vleesveestal:
Deze vleesveestal is in 1972 gebouwd, waarna in 2010 de inrichting is vernieuwd. De stal kan huisvesting bieden aan 100 vleesstieren op volledig betonroostervloer. De stal is met spouwmuren opgetrokken, stalen spanten, waarop de geïsoleerde gordingkap met asbestcement houdende golfplaten is gedekt. De stal is gedeeltelijk onderkelderd met een inhoud van 200 m3.

Voorzieningen:
Sleufsilo’s:
38m x 8m bestaande uit een betonvloer waarop rubber matten en aangelegd in 1974
28m x 9m bestaande uit betonklinkers waarop rubber matten en aangelegd in 1990
30m x 9m bestaande uit betonklinkers aangelegd in 1992

Vaste mestopslag:
De mestplaat voor vaste met een afmeting van 9m x4,5m voorzien van betonnen keerwanden.

Naast genoemde voorzieningen zijn tevens aanwezig:
- diverse polyester voersilo’s
- wasplaats
- erfverharding hoofdzakelijk bestaande uit betonklinkers
- eigen waterinstallatie met filters en ontkalking met een bron van 30 meter diep.
- rijbak met verlichting met een afmeting van 40m x 20m. Bodem is een eenvoudige zandbodem

Landbouwgrond:
Met het bedrijf wordt in totaal 14.19.65 hectare landbouwgrond geëxploiteerd. Hiervan is 13.21.27 hectare in eigendom aanhorig de bedrijfslocatie en 9.838 m2 op geringe afstand tot de bedrijfslocatie.
Alle percelen zijn goed ontsloten op de openbare weg.
De waterhuishouding van de percelen landbouwgronden is goed en zijn niet gedraineerd.
Op de bedrijfslocatie is een beregeningsbron van 35meter diep.
Op basis van de bodemkartering bestaan de gronden uit leemarm en zwak lemig fijn zand, lemig fijn zand en lichte zavel. Op basis van de mestwetgeving worden de gronden allemaal aangemerkt als “Zand”.
De grondwatertrappen variëren van III (H<40 L80-120) en VIII (H>140 L>160

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging :
Uitsluitend op afspraak en in overleg met verkopend makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

STEENDEREN Q 182
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
4 ha 83 a 70 ca (geheel perceel)
STEENDEREN Q 184
Eigendomssituatie
2 ha 33 a 90 ca (geheel perceel)
STEENDEREN Q 185
Eigendomssituatie
7 ha 11 a 90 ca (geheel perceel)
STEENDEREN Q 215
Eigendomssituatie
1 ha 0 a 20 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.