• Verkocht

Korenstreep 6 5464 RG Veghel

€ 1.125.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 augustus 2020

Omschrijving

''INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR''

Dit geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Veghel. De vrijstaande woning is correct afgewerkt en voorzien van onder andere een fraaie woonkeuken, woonkamer, 4 slaapkamers, kantoorruimte en een badkamer. De inpandige mantelzorg woning is ingericht met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de 1e verdieping.

De hippische accommodatie is ingericht met een royale loods met daarin ca. 33 paardenstallen, een binnenbak, diverse bergingen/ opslagruimtes en een was- / poets plaats. Rondom het geheel zijn diverse weilanden en paddocks gesitueerd. Dit alles ligt op een perceel van ruim 2ha.

INDELING:
Begane grond:
De hal is ingericht met een garderobenis onder de trap, meterkast met glasvezel aansluiting en biedt toegang tot de woonkamer. De ruimte is voorzien van een tegelvloer. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, deels stucwerk, deels schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond. De fraaie schouw met gashaard geeft de ruimte extra warmte en sfeer. Er is een erker in de zijgevel gerealiseerd welke de woonkamer wat extra ruimte biedt. Er zijn openslaande deuren aan de achterzijde aanwezig. De fraaie woonkeuken is op dezelfde manier afgewerkt als de woonkamer. De hoekopstelling met landelijke look is ingericht met, 1 ½ spoelbak, 5 pits gaskookplaat, brede oven, vaatwasser en koelkast. De raampartijen in de keuken zijn voorzien van zonwering. Middels schuifdeuren is de woonkamer bereikbaar. De kamer die nu wordt gebruikt als kantoor/ speelkamer kan ook worden ingericht als bijvoorbeeld slaapkamer. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Er is een inbouwkast met daarin de unit van de vloerverwarming aanwezig. De verdiept gelegen kelderkast is grotendeels betegeld en voorzien van diverse schappen welke zorgen voor veel bergruimte. Het deels betegelde achterportaal is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en een gootsteen. Tevens biedt deze ruimte toegang tot de mantelzorgwoning en de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

De mantelzorgwoning ingericht met een woonkamer met eenvoudig keukenblok, badkamer en slaapkamer op de 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Middels een vaste trap is de 1e verdieping met daar een royale slaapkamer een inloopkast gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een geïsoleerd plafond met zicht tot in de nok. Een dakkapel voorziet de kamer van extra ruimte en licht. Er is tevens een wastafel in de ruimte gesitueerd.

1e verdieping:
De ruime overloop met dakkapel bij de trapopgang biedt toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer, toilet, inloopkast met regelpunt voor de vloerverwarming en trap naar de zolder. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De geheel betegelde badkamer geniet veel lichtinval. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche en wastafel. De geheel betegelde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet. De 4 slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. In 2 slaapkamers zijn 2 inbouwkasten gesitueerd, in 1 van de kamer is bergruimte onder de dakschuinte gecreëerd. De kleinste slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

Zolder:
Middels een vaste afgesloten trap is de zolder bereikbaar. Hier is de cv-ketel (Nefit 2009) en wtw installatie gesitueerd. De zolder biedt voldoende bergruimte.

Tuin en erf:
De rondom de woning gelegen, fraai aangelegde tuin is ingericht met diverse gazons, een vijver, een groot terras welke deels overdekt is en borders met vaste planten en struiken.
De oprit en een deel van het erf is voorzien van gebakken klinkers. Middels 2 poorten is het terrein bereikbaar. Er is tevens een royaal hondenhok aanwezig.

Hippische accommodatie:
Loods:
De loods is opgetrokken uit betonelementen met een metselwerk profiel en voorzien van stalen spanten en een geïsoleerd dak. Er bevinden zich roldeuren in de zij-, voor- en achtergevel. Tevens is er een loopdeur in de voorgevel gesitueerd. De loods is voorzien van 15 stallen (ca. 3 x 4 mtr.), 6 stallen (ca. 2,5 x 2,5 mtr.), 3 ponystalletjes, 1 noodstal, 5 stallen (ca. 3 x 3,5 mtr) en 3 loopstallen. De stallen zijn grotendeels voorzien van schuifdeuren, deels kunststof, deels gegalvaniseerde voorwanden, kunststof tussen wanden en een beklinkerde vloer.
Er is een was/ poets plaats aanwezig met koud water aansluiting. Naast deze plaats is een eenvoudig keukenblok met warm water middels een boiler (10 l.) gesitueerd. De binnenpiste is voorzien van een zandbodem en is met hout omheind. De berging/ kantoor/ kantine ruimte is voorzien van een betonvloer, metselwerk wanden en een houten plafond. Er is een gaskachel aanwezig. Boven de ruimte is een entresol gesitueerd. In de ruimte is een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie gesitueerd. De zadelkamer is voorzien van een beklinkerde vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. De werkplaats is afgewerkt met betonklinkers, metselwerk wanden en een houten balkenplafond. In de ruimte is een gaskachel aanwezig. Aan de achterzijde van de loods is nog voldoende ruimte beschikbaar voor opslag van hooi en stro.

Mestplaat:
De mestplaat is uitgevoerd in beton.

Weilanden/ paddocks:
Er zijn diverse weides en paddocks aanwezig, allen omheind met een houten hekwerk.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte c.a. 224 m2.
* Inhoud c.a. 732 m³.
* De woning is volledig geïsoleerd.
* Er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond en badkamer op de 1e verdieping.
* De ramen van de woning zijn voorzien van dubbel glas.
* De ramen van de loods zijn uitgevoerd in enkel glas.
* De loods is geïsoleerd.
* Bij de raampartijen in de keuken is zonwering aanwezig.
* De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
* Er is een glasvezel aansluiting aanwezig.
* De ramen zijn op diverse plaatsen voorzien van fraai glas in lood werk.
* Er zijn rookmelders in de gehele woning aanwezig.
* Onder de vloer van de schuur en onder de 2e oprit zit gebroken puin.
* Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.125.000 k.k.
Aangeboden sinds
5 augustus 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
33
Rijhallen
1.960 m² (zonder kantine)

Kadastrale gegevens

VEGHEL L 2655
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 2 a 90 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.