• Verkocht

De Ruil 2 1693 HD Wervershoof

€ 995.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 augustus 2022

Omschrijving

Buiten wonen in alle rust en op de ruimte. Dat kan uitstekend op deze ultiem landelijke plek in deze riante en goed onderhouden vrijstaande bungalow met schuur en kas op een perceel van maar liefst 7.900 m². Fraai gelegen aan vaarwater en omzoomd met schitterend polderlandschap. Het geheel biedt volop mogelijkheden om in dit familiehuis ontspannen buiten te kunnen wonen, te hobbyen en/of vanuit huis te werken. Niet onbelangrijk is de ligging in het mooie buitengebied. Precies tussen alle voorzieningen en ontsluitingswegen is vanaf hier alles wat wenselijk is goed bereikbaar.

Deze vrijstaande bungalow biedt maar liefst 133 m² woonoppervlakte. De ruime schuur meet circa 288 m² en de kas circa 200 m². De kavel is verder ingericht met een ruime oprit, een fraaie tuin en een omheind weiland voor kleinvee.

Thans geheel agrarisch bestemd, wat in relatie tot een eventuele particuliere financiering aandacht behoeft. Meer inlichtingen hierover zijn op te vragen bij ons kantoor.

WOONHUIS
De bungalow is van het bouwjaar 1995 en beschikt over een bijzonder riante living, een woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en tweede toilet, een kantoorruimte, een bijkeuken met toiletruimte, een riante entree/hal en een inpandig bereikbare garage van waar de verdieping toegankelijk is. Deze is thans in gebruik als bergruimte maar middels het plaatsten van (extra) dakramen en/of een dakkapel absoluut prima in te richten met nog eens twee riante (slaap)kamers of een volledig eigen verdieping voor een gezinslid. Op het dak liggen een 23-tal zonnepanelen wat de energiekosten ten goede komt.

SCHUUR
Met circa 288 m² een riante oppervlakte voorzien van betonvloer, een vrije overspanning en een grote schuifdeur. Achterin een tweetal voormalige koelcellen, thans in gebruik voor kleinvee en bergruimte. De entresol is ingericht met een kleine kantoorruimte. Qua formaat een ideale ruimte voor vele doeleinden.

KAS
De kas van circa 200 m² oppervlakte is van het type Venlo met 4 kappen en is thans in gebruik voor de hobby en daarom deels voorzien van stelcon betonplaten. Een mooie extra is het handige bewateringssysteem d.m.v. opvang van het regenwater.

ERF
Buiten een fraai doch praktisch ingericht geheel. Voor de schuur en kas een betonnen erfverharding met ruim plaats voor meerdere auto’s. De af te sluiten oprit naar de bungalow is netjes bestraat en leidt naar de garage. De tuin rondom de bungalow is een plaatje en is ingericht met mooie bomen, terrassen, gazon en borders met beplanting met aan het brede voorliggende water een grote houten vlonder.

Bent u enthousiast geworden over deze unieke kans? Onze makelaar neemt graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden en te informeren.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 995.000 k.k.
Aangeboden sinds
23 augustus 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
2 opstallen

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
695 m³
Bouwjaar
1995

Kadastrale gegevens

WERVERSHOOF R 762
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 79 a 0 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.