Moostdijk 7 5813 AV Ysselsteyn

  • Verkocht
€ 425.000

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 februari 2019

Omschrijving

Een prachtige kans voor het realiseren van de hippische accommodatie van uw dromen!

Op een perceel van ruim 2 ha. is deze ruim opgezette, vrijstaande woonboerderij gelegen. Het bouwblok (ca 1.08 ha) en de agrarische bestemming bieden uitstekende mogelijkheden tot het realiseren van een professionele, hippische accommodatie en dat op een steenworp afstand van Equestrian Centre De Peelbergen in Sevenum! De langgevelboerderij beschikt over prettige leefruimtes, maar is toe aan een opknapbeurt.

Het naastgelegen object, Moostdijk 5, wordt eveneens te koop aangeboden. Uitbreiding van de perceeloppervlakte tot ca. 5 ha en het vergroten van het bouwblok tot 1.73 ha is dan ook mogelijk.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is voorzien van een tegelvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. De meterkast, trap naar de 1e verdieping en grote inbouwkast zijn in de hal gesitueerd. De open keuken is afgewerkt met een vinylvloer, deels betegelde wanden en een stucwerk plafond. De hoekinrichting is uitgerust met een aluminium werkblad, spoelbak en 4-pits inductiekookplaat. In de keuken is een verder een inbouwkast met diverse schappen gesitueerd. De kelder is bereikbaar middels een vaste trap en afgewerkt met een betonnen vloer en betonnen wanden. Er is nog een authentieke pekelbak aanwezig. De kelder is droog en
sta-hoog. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, deels stucwerk en deels behangen wanden en een stucwerk plafond. De kamer geniet veel lichtinval. De houtkachel (ter overname) zorgt voor extra warmte en sfeer. Het achterportaal biedt toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met toilet en natuurlijke ventilatie en een geheel betegelde doucheruimte met natuurlijke ventilatie en douchegarnituur. Het portaal is uitgerust met aansluitingen voor wasapparatuur en een wastafel. Onder de trap bevindt zich bergruimte. Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. De voormalige inpandige schuur is door middel van tussenwanden opgedeeld in diverse kamers/bergingen van verschillende groottes. In een van de ruimtes zijn de cv-ketel en 2 geisers gesitueerd (één van de geisers functioneert). De ruimtes zijn afgewerkt met een betonnen vloer.

1e Verdieping:
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton. In de gang is tevens een kast gesitueerd. Middels een luik is de niet begaanbare zolder bereikbaar. De 1e slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, deels stucwerk en deels behangen wanden en een stucwerk plafond. De inbouwkast biedt voldoende bergruimte. De 2e slaapkamer geniet eenzelfde afwerking, maar is niet voorzien van een inbouwkast.
Deze is wel weer op de 3e slaapkamer terug te vinden, daarnaast is er een dakkapel aanwezig welke zorgt voor extra licht en ruimte. Net als de 3e kamer is ook de 4e slaapkamer uitgerust met een dakkapel. De vloer in de 4e slaapkamer is voorzien van beton. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Vanuit het achterportaal is middels de trap de zolder bereikbaar, een fraaie ruimte met volop mogelijkheden.

Tuin en erf:
De grond van het rondom de boerderij gelegen erf is gezeefd en dient nog verder te worden aangelegd.

Cultuurgrond:
De achtergelegen cultuurgrond is momenteel in gebruik als akkerland.

Bijzonderheden:
• Het woongedeelte van de boerderij is op de begane grond voorzien van deels houten en deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.
• De riolering is reeds vernieuwd.
• De woning en grond kunnen bij verkoop vrij van asbest worden geleverd.
• De mogelijkheid is aanwezig om 5 grooms/ stagiaires op het adres te huisvesten, dit wel onder bepaalde voorwaarden zoals dat het bedrijf als paardenhouderij in gebruikt dient te zijn.
• De woning is niet geïsoleerd maar wel in spouw gebouwd.
• Er rust een agrarische bestemming op dit object.
• Er rust een recht van overpad naar het achterliggende perceel tussen de huisnummers 5 en 7. Dit recht kan eventueel verlegd worden naar de perceelsgrens met huisnummer 3.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 425.000
Aangeboden sinds
21 februari 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.