• Verkocht

Gruttoweg 53 3897 LS Zeewolde

€ 845.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 maart 2022

Omschrijving

Te koop: Vrijstaande (bedrijfs)woning met aangebouwde dubbele garage en bewaarschuur met werktuigenberging en werkplaats op een unieke locatie in het buitengebied van Zeewolde. Het object is gelegen in het open agrarisch gebied van de gemeente Zeewolde. De omliggende landerijen en bedrijven zijn in gebruik ten behoeve van landbouw, zowel rundveehouderij als akkerbouw. Er zijn goede verbindingen naar de A27 en de A28. Almere, Zeewolde en Nijkerk zijn de dichtstbijzijnde plaatsen voor de dagelijkse voorzieningen en gelegen op ongeveer 15 autominuten rijden.

Kadastrale gegevens: Gemeente Zeewolde, sectie D, nummers 404 en 2131, groot 0.75.80 hectare, volle eigendom.

Gegevens:
Inhoud woning ca: 460 m³
Woonoppervlakte ca: 165 m²
Bedrijfsruimte ca: 1.020 m²
Perceeloppervlakte: 7.580 m²

De vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage is traditioneel gebouwd in 1985. De woning is opgetrokken uit gemetselde muren (spouw) en gedekt met een pannendak op geïsoleerde dakplaat. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbelglas. De begane grondvloer is uitgevoerd met een geïsoleerde betonnen kanaalplaatvloer, de verdiepingsvloer is eveneens in beton uitgevoerd. De woning is voorzien van centrale verwarming en wordt verwarmd met een HR-combiketel van Bosch (bouwjaar omstreeks 2005).

Wanneer u de woning betreedt via de voordeur komt u binnen in de hal, via de hal kunt u naar een slaapkamer, keuken, woonkamer, toilet en de trap naar de eerste verdieping. Via de keuken komt u in de bijkeuken en vandaar kunt u naar de garage en de schuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer en een los toilet. Via deze verdieping kunt u middels een vlizotrap naar de vliering.

De aangebouwde garage biedt plaats aan twee auto’s.

Bedrijfsruimte:
Betreft een schuur met een afmeting van ca. 42 meter lang en 23 meter breed en is gebouwd in 1985 en is in gebruik ten behoeve van bewaring van los gestort product in geïsoleerde opslag. Ventilatie is mogelijk via bovengrondse halfronde metalen kanalen via een computergestuurd systeem van Tolsma. Verder is een werkplaats, werktuigenberging, opslag gewasbeschermingsmiddelen en toilet aanwezig.

De schuur is opgetrokken uit stalen spanten, gemetselde gevels en gedekt met asbesthoudende golfplaten. De topgevels zijn eveneens uitgevoerd met asbesthoudende golfplaten. Toegang van de schuur via houten schuifdeuren aan de voorzijde (hoogte ca. 4,40 meter) en aan de zijkant via een sectionaaldeur. De vloer is verhard met betonplaten.

De erfverharding bestaat uit betonplaten en klinkers en beslaat een oppervlakte van circa 1.250 m².

Bestemming:
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied 2016 van de gemeente Zeewolde. Het object heeft een agrarische bestemming.

Bijzonderheden/aandachtspunten:
- De woning is constructief goed maar dient gemoderniseerd te worden
- Schilderwerk aan de buitenzijde van de woning is grotendeels uitgevoerd in 2021
- Energielabel C
- Geen recht van overpad voor achterliggende landbouwgrond. Deze landbouwgrond wordt zelfstandig ontsloten op de openbare weg. Het kavelpad daarvoor zal op kosten van verkoper voorafgaande aan de levering worden aangelegd.
- Windpark Zeewolde: Momenteel vindt de realisatie van windpark Zeewolde plaats. De dichtstbijzijnde windturbine is gelegen op een afstand van circa 400 meter van de woning. In dat kader is de woning aangeduid als een molenaarswoning waar een jaarlijkse vergoeding aan is gekoppeld van € 10.000,--
excl. BTW per jaar. De vergoeding zal jaarlijks geïndexeerd worden met 1%.
- Gunstig gelegen in Zuidelijk Flevoland
- Aanvaarding in overleg
- Bezichtiging op afspraak

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 845.000 k.k.
Aangeboden sinds
14 maart 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
460 m³
Bouwjaar
1985

Kadastrale gegevens

ZEEWOLDE D 404
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 0 a 16 ca (geheel perceel)
ZEEWOLDE D 2131
Eigendomssituatie
0 ha 75 a 64 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.