IJsselmeerdijk 8 1473 PP Warder

€ 750.000

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie direct langs het Markermeer, te midden van eindeloze vergezichten over landerijen, ligt deze grote vrijstaande woning op een perceel van ca. 3000 m² waar rust en ruimte heerst. Met aan de achterzijde vaarwater, aan de voorzijde het Markermeer, de grootte en mogelijkheden van het perceel welke gelegen is vlak buiten de lintbebouwing van het gezellige dorp Warder, zal het hier aan het ultieme gevoel van vrijheid en buiten wonen niet ontbreken. Deze plek is de perfecte combinatie van wonen op de ruimte met toch alle voorzieningen, vertier en grote steden op geringe afstand. Het is hier goed leven want Warder wordt niet voor niets het nieuwe villadorp van de randstad genoemd!

De woning herbergt maar liefst 155 m² woonoppervlakte en is gelegen aan rustig vaarwater. Na het beëindigen van het voormalig agrarisch bedrijf zijn de aangebouwde stallen inmiddels gesloopt en worden de overige stallen binnen afzienbare tijd verwijderd. Zo wordt er nog meer ruimte en rust gecreëerd om fantastisch buiten te kunnen wonen want de mogelijkheden die het perceel van 3000 m² biedt zijn immers eindeloos!
In de woning op de parterre een gezellige woonkamer, een woonkeuken voorzien van schouw met houtkachel, een slaapkamer met recente en-suite badkamer. Op de verdieping nog eens drietal prima slaapkamers. Al met al een woning met veel ruimte en mogelijkheden om groots en vrij te kunnen wonen in een fantastisch buitengebied.

De foto’s geven een indruk van de huidige staat edoch gaan de werkzaamheden voort en zal het ter plaatse steeds fraaier worden. Een aantal foto’s geven een impressie van de uiteindelijke staat en de mogelijkheden van het perceel weer.

BIJZONDERHEDEN
- Unieke locatie
- Aan vaarwater gelegen
- Aan het Markermeer en het schelpenstrandje gelegen
- Kavel zal nog exact worden uitgemeten
- Resterende naastgelegen stallen worden geheel gesloopt

Geïnteresseerd in deze unieke buitenkans of meer informatie? Neem dan contact op met Kwantes Makelaardij of Westfries Goed Makelaars.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Grondsoort
Veen

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
425 m³
Bouwjaar
1916
Energielabel
G 2,0

Kadastrale gegevens

WARDER D 220
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 30 a 0 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

IJsselmeerdijk 8

€ 750.000