• Verkocht onder voorbehoud

Debbemeerweg 33 -39 1749 DK Warmenhuizen

€ 2.950.000 k.k.

Omschrijving

LUXE MANEGEBEDRIJF MET BEDRIJFSWONING

Met veel genoegen bieden wij te koop aan dit fenomenaal en hoogwaardig gebouwde MANEGEBEDRIJF met onder andere een luxe BEDRIJFSWONING met BIJGEBOUW, STALLENCOMPLEX verdeeld in drie gebouwen en LUXE APPARTEMENT op een perceel van 4 hectare, 22 are en 45 centiare eigen grond.

Het stallencomplex is verdeeld over drie gebouwen van verschillende groottes met in totaal 47 boxen, een binnenrijbaan, kantine en Engelse Pub. Op het terrein vindt u voorts nog een overdekte longeercirkel, overdekte 6-paards trainingsmolen, diverse paddocks (gras en zand), een professionele buitenrijbaan en een ruim parkeerterrein. Ook is in één van de gebouwen een luxe appartement gecreëerd, dat onder andere is voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer.

Naast de exclusieve paardenfaciliteiten vindt u op het terrein een hoogwaardig afgewerkte bedrijfswoning, die is voorzien van veel woonruimte (woonoppervlakte ca. 178 m²) en beschikt over de hedendaagse woonwensen en -eisen. De woning is o.a. voorzien van een woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Het wonen is mooi afgescheiden van de paardenfaciliteiten met een aparte entree voorzien van elektrisch toegangshek en separaat parkeerterrein.

Warmenhuizen is een klein dorp in de gemeente Schagen en is gelegen nabij Bergen en Alkmaar. In het van oorsprong agrarische dorp kwamen na 1970 veel forensen wonen, zodat het dorp telt nu ca. 6.000 inwoners heeft. De Debbemeerweg is gelegen aan de rand van het centrum. De kerktoren is vanaf de locatie te zien. Warmenhuizen is op slechts 20 minuten van Alkmaar gelegen. Deze stad is voorzien van diverse voorzieningen, waaronder winkels en scholen, en beschikt over een treinstation.

Dit exclusieve object wordt met veel zorg en aandacht bewoond. Niet alleen de woning is in perfecte staat van onderhoud, maar ook de diverse bijgebouwen, tuin en omliggende gronden. U begrijpt dat dit unieke object zich moeilijk laat beschrijven in een brochure. Dit object moet u beleven en ervaren. Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor bezichtiging.

KENMERKEN
Bouwjaar bedrijfswoning: ca. 1987, gemoderniseerd in 2010
Bouwjaar rijhal: ca. 1998, gemoderniseerd in 2010
Bouwjaar stal 1: ca. 1978

Woonoppervlakte bedrijfswoning: ca. 178 m²
Woonoppervlakte appartement: ca. 133 m² 
Oppervlakte rijhal: ca. 1.850 m²
Oppervlakte stal 1: ca. 572 m²

Perceelsoppervlakte: 42.245 m²

BEDRIJFSWONING
De bedrijfswoning met bijgebouw is omstreeks 2010 gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken. De sfeer is aangenaam, mede door de aangebrachte schutters in de woonkamer. Via een zelfstandige entree met elektrisch toegangshek en eigen parkeerterrein is de woning bereikbaar. Er is een fraai aangelegde tuin voorzien van boomgaard. Het totale perceel van de woning inclusief de omliggende tuin bedraagt ca. 2.250 m². De indeling is als volgt:

Begane grond
Zijentree, ruime entreehal voorzien van houten vloer, meterkast, moderne toiletruimte, slaapkamer met wastafel, trapopgang naar de verdieping, ruime gezellige woonkamer met houten vloer, schuifpui naar de tuin, gashaard, dichte keuken met houten vloer voorzien van spoeleiland met natuurstenen werkblad met barfunctie en diverse inbouwapparatuur waaronder Boretti-fornuis met 4-kookzones, teppan yaki-plaat en dubbele oven, vaatwasser en koelkast, toegang naar de provisiekelder, bijkeuken voorzien van plavuizen vloer met aansluitingen voor de wasmachine en droger, vaste kasten, c.v.-installatie (2010) en zijentree. Vanuit de bijkeuken kunt u droog overlopen naar het naastgelegen bijgebouw. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping
De verdieping is bereikbaar vanuit de entreehal via een open houten trap. Op de overloop vindt u een tweetal inbouwkasten. De master-bedroom is ruim met ensuite een walk-in-closet. Ook de badkamer is ruim, voorzien van vloerverwarming, wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad met televisie en toilet.
Voorts vindt u op deze verdieping nog een tweede en derde slaapkamer en een bergvliering.

BIJGEBOUW
In het bijgebouw van ca. 36 m² vindt u de privé zadelkamer voorzien van luxueuze SeBo inrichting. Ook hier is een toiletruimte te vinden en een kantoorruimte. Tot slot is er nog een ruime bergzolder (ca. 20 m²) te vinden.

TUIN
De tuin is gezellig aangelegd met een gazon, groenblijvende bomen en struiken, boomgaard met onder andere appel- en perenbomen en diverse terrassen, waaronder één onder een aangebouwde veranda. De sfeervolle veranda en de fraai aangelegde tuin bieden veel privacy.

RIJHAL
De rijhal (inclusief de dierenkliniek) heeft een totale grootte van maar liefst 63 meter bij 30 meter. Omstreeks 2010 heeft een upgrade van het gebouw plaatsgevonden, zodat er thans een magnifieke en luxe rijhal staat. De binnenrijbaan heeft een afmeting van 20 x 40 meter en is voorzien van een eb- en vloed Agterbergbodem, safety wall, spiegels, nokplaten met LED-verlichting. In totaal zijn er thans 25 boxen (Brinco) van ca. 3,5 x 3,5 meter. De boxen zijn voorzien van een verwarmd rondpompsysteem en Flybuster vliegenspray-systeem.

Voor de binnenrijbaan vindt u een gezellig plein met spuitplaats (voorzien van warm en koud water), 3 poetsplaatsen en solarium. Er is een natte ruimte voorzien van douche en aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de zadelkamer vindt u 26 zadelkasten, een keukenblok, meterkast (voor het bedrijf) en toiletruimte. Vanuit hier is er ook toegang naar het appartement.

Voorts vindt u in de rijhal nog een kantine voorzien van keukenblok met inductie-kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. De kantine is voorzien van vloerverwarming. Op de kantine vindt u een verdieping – te bereiken via een vaste trap – die in gebruik is als bergzolder. Deze bergzolder is ca. 88 m² groot. Naast de kantine vindt u de Engelse Pub. De kantine en de Engelse Pub hebben een zelfstandig entree en zijn samen ca. 83,5 m² groot. Tot slot bevindt zich in de rijhal nog een pompkamer voorzien van hydrofoorinstallatie met eigen bron.

Binnen het vigerende bestemmingsplan bestaat de mogelijkheid om de rijhal met 20 meter uit te breiden. Er zijn reeds tekeningen gemaakt waarop deze uitbreiding is ingetekend. Heeft u hier interesse in, dan kunt u deze informatie bij ons opvragen.

APPARTEMENT
Op de verdieping van de rijhal vindt u het luxe appartement. Dit appartement is voorzien van een ruime entreehal met laminaatvloer, woonkamer met open keuken voorzien van inductie-kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een loggia van ca. 16 m², waar u volop privacy ervaart. Voorts beschikt dit appartement over twee slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en inloopdouche. Het toilet is separaat. Tot slot vindt u in dit appartement nog een berging waarin de c.v.-installatie is weggewerkt en tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

DIERENKLINIEK (verhuurd)
Aan de voorzijde van de rijhal vindt u een dierenkliniek (ca. 232 m² groot). Deze kliniek (inclusief 7 parkeerplaatsen) is verhuurd op basis van een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. De kliniek bestaat uit een entreehal, receptie, 6 praktijk-/behandelruimten, kantoorruimten, 4 magazijnen en opslagruimte.

STAL 1
De oorspronkelijke stal is gebouwd omstreeks 1978. Deze stal is thans voorzien van 4 hengstenboxen (Van de Veer). Ook vindt u hier een solarium en de meterkast (deze meterkast is tevens ten behoeve van de bedrijfswoning). Er is een rondpompsysteem aanwezig. Omstreeks 1980 is de stal uitgebreid en voorzien van 7 boxen (Brinco). In 1981 is er wederom een uitbreiding geweest. Dit gedeelte is thans voorzien van 6 boxen, hooiopslag en machineopslag. Gedeeltelijk is er een verdieping aangebracht ten behoeve van opslag. De daken zijn voorzien van geïsoleerde sandwich panelen, waarop totaal 74 zonnepanelen zijn aangebracht. In 2014 zijn er nog eens 5 buitenboxen (Smolders) aangebouwd.

OVERIGEN
- professionele buitenrijbaan voorzien van verlichting en geluidsinstallatie (ca. 20 x 60 meter) met eb- en vloed Agterbergbodem
- twee hengstenpaddocks (ca. 6 x 5 meter en 8 x 5 meter) voorzien van zandbodem
- diverse paddocks (2 zandpaddocks voorzien van Agterbergbodem) en 6 graspaddocks met elk een eigen waterbak en te bereiken via een betonpad
- overdekte longeercirkel 16 meter ø en voorzien van eb- en vloer Agterbergbodem
- overdekte 6-paards trainingsmolen met windgaas, BKK-vloer met zand en sproeiinstallatie
- mestopslag
- parkeerterreinen (privé en zakelijk)
- weidegang
- sonos-geluidsinstallatie, camerabeveiliging, alarm- en brandinstallatie

U begrijpt dat dit unieke object zich moeilijk laat beschrijven in een brochure. Dit object moet u beleven en ervaren. Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.950.000 k.k.
Aangeboden sinds
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Manege
Soort bouw
Bestaande bouw
Paardenboxen
47
Rijhallen
1.850 m² (bouwjaar 1998, met kantine)
Loodsen
1 loods (572 m²)

Oppervlakten

Totale oppervlakte
4 ha 22 a 45 ca
Veldkavels
3 ha 99 a 95 ca
Huiskavels
0 ha 22 a 50 ca

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
690 m³
Bouwjaar
1987

Kadastrale gegevens

WARMENHUIZEN I 567
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 54 a 15 ca (geheel perceel)
WARMENHUIZEN I 585
Eigendomssituatie
0 ha 23 a 35 ca (geheel perceel)
WARMENHUIZEN I 586
Eigendomssituatie
1 ha 46 a 80 ca (geheel perceel)
WARMENHUIZEN I 591
Eigendomssituatie
0 ha 70 a 50 ca (geheel perceel)
WARMENHUIZEN I 731
Eigendomssituatie
0 ha 99 a 5 ca (geheel perceel)
WARMENHUIZEN I 635
Eigendomssituatie
0 ha 28 a 60 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Debbemeerweg 33 -39

€ 2.950.000 k.k.