Landsardseweg 35 5513 PC Wintelre

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

BEDRIJFSWONING MET DIVERSE BIJGEBOUWEN

*** 7.800 m², EVENTUEEL MET MEER GROND TE VERKRIJGEN TOT 2.18.00 HA ***

Het betreft een verkoop bij inschrijving, dit is mogelijk tot 10 november 2021 12:00 uur.
De kijkdag vindt plaats op vrijdag 24 september 2021, alleen mogelijk op afspraak.

INSCHRIJVING:
- KAVEL I: de bedrijfswoning met bijgebouwen, ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden, oppervlakte ca. 7.800 m²
- KAVEL II: de bedrijfswoning met bijgebouwen, ondergrond, tuin, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden, oppervlakte ca. 2.18.00 ha

Buitenkans voor de combinatie landelijk wonen en werken! Bent u naast een fijn familiehuis opzoek naar de ideale plek voor een beroep aan huis? Dan vervuld deze plek al uw wensen! In het buitengebied van Wintelre bevindt zich op een riant perceel deze authentieke woning met diverse bijgebouwen. Met enige modernisering kunt u hier uw droomhuis van maken!

Eenmaal binnen blijken ook nog eens alle voorzieningen op de begane grond aanwezig te zijn. Denkt u ook vooruit? In deze levensloopbestendige woning kunt u gelijkvloers wonen, baden en slapen.

Met een kleine verbouwing tovert u de gesloten keuken om tot een grote leefkeuken, volledig naar eigen wens te realiseren.

Heeft u altijd al een rustige werkplek of hobbykamer voor uw eigen willen hebben? Of juist een kamer voor al het speelgoed van uw kinderen? Daar is deze kamer geknipt voor! U doet de deur gewoon dicht en niemand ziet het. Ook slapen op de begane grond behoort tot een van de vele mogelijkheden voor deze kamer grenzend aan de badkamer.

De enorme tuinkamer is misschien wel het grootste pluspunt van de woonruimte! Dit is echt een verlenging van de woning, waardoor er veel oppervlakte is bijgekomen.

Slapen en baden liever op de eerste verdieping? Geen probleem. Deze verdieping telt namelijk maar liefst vier (slaap)kamers, waarvan een is voorzien van een simpel keukenblok. Aan de slag gaan met een aantal klusmaterialen zal deze ruimtes goed doen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet en vaste wastafel.

Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier heeft u meer dan genoeg ruimte om al uw spullen op te bergen.

De tuin biedt u een fijne plek met privacy voor het buitenleven. Met een weide met schuilruimte voor hobbydieren is het hier ideaal voor de dierenliefhebber!

Het geheel bestaat uit een vrijstaande woonboerderij, twee royale schuren (voormalige veestalling en werktuigenberging) en een veldschuur.

De voormalige veestalling (bouwjaar 1984) is opgetrokken uit baksteen (spouw) en met asbesthoudende golfplaten gedekt. Dak- en muurisolatie zijn toegepast. De stal is gedeeltelijk onderkelderd en aangesloten op de voorzieningen water en elektra.

De voormalige veestalruimte en werktuigenberging (bouwjaar 1984) is opgetrokken uit baksteen (spouw) en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De stal is gedeeltelijk onderkelderd en aangesloten op de voorzieningen water en elektra. Er is een bergruimte aangebouwd van damwandprofielplaten. De aanbouw is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

De veldschuur met open front heeft een oppervlakte van ca. 13,00 x 25,00 = 325 m². Gebouwd van stalen spanten met houten wanden. Het dak is met asbesthouedende golfplaten gedekt. De vloer is afgewerkt met beton en betonklinkers.

• Locatie
De woning is gelegen in het buitengebied van Wintelre. U geniet hier van weidse uitzichten over bossen en velden. De dagelijkse voorzieningen en het actieve verenigingsleven van Wintelre bevinden zich op ongeveer 3 km afstand. Eindhoven Airport is in de directe omgeving gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
3 opstallen (bouwjaar 1984)

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 78 a 0 ca
Huiskavels
0 ha 78 a 0 ca
Grondsoort
Zand

Woonruimte

Bedrijfswoningen
1
Hoofdwoning
Inhoud
1.006 m³
Bouwjaar
1984

Kadastrale gegevens

VESSEM D 4587
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 78 a 0 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Landsardseweg 35

Verkoop bij inschrijving