Leutsestraat 22 6687 LK Angeren

€ 65.000

Omschrijving

Parkachtige grond mét een eigen kolk aan de voet van de dijk!
Dit aan de Rijndijk gelegen perceel van ca. 9.300 m² – met achter de dijk prachtige landschappelijke vergezichten en in de verte de Nederrijn – vormt naast een idyllische plek ook een perfecte weide voor paarden, schapen en/of andere (hobby)dieren. Het realiseren van een schuilstal behoort tot de mogelijkheden.
 
De kolk is gevormd tijdens een dijkdoorbraak, vermoedelijk in de zestiende eeuw. Dit opvallende landschappelijke element is ter hoogte van de grens Huissen-Angeren gelegen aan de dijk, parallel aan de Nederrijn en doorlopend tot de Pannerdense Kop. De ‘Kolk van Borgers’ is één van de kolken waarlangs een fietsroute leidt en om de cultuurhistorische, aardkundige, landschappelijke en ecologische waarden van de kolk te behouden, is een beheerplan opgesteld dat voorziet in een onderhoudsverplichting.
 
In 2014 is de kolk in samenwerking met gemeente/provincie volledig opgeschoond en in oude staat hersteld. Er heeft toen ook bodemonderzoek plaatsgehad (incl. explosievenonderzoek). Tevens is er een damwand geplaatst. De houten zitbank naast de kolk is met goedkeuring van de huidige eigenaar door de gemeente/provincie geplaatst.
 
Bijzonderheden
De kolk wordt tezamen met omliggende grond aangeboden. Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 9.300 m². Het perceel dient nog kadastraal te worden gesplitst. Een gedeelte van de aangeboden grond is voorzien van een betonverharding. Op het aangebodene is het bestemmingsplan ‘Buitengebied Lingewaard Leutsestraat 22 Angeren’ van toepassing, dat te vinden is op de website van de verkopend makelaar.
 
Vraagprijs € 65.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 65.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 93 a 0 ca
Type land
Grasland
Veldkavels
0 ha 93 a 0 ca
Grondsoort
Klei en zand

Kadastrale gegevens

ANGEREN E 808
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 93 a 0 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leutsestraat 22

€ 65.000