Spijkerboorsdijk 9468 CG Annen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Perceel landbouwgrond ter grootte van circa 4.85.95 hectare gelegen in de omgeving van Annen.

Het object is gelegen in het landelijk gebied in de omgeving van Annen (plaatselijk gelegen aan de Spijkerboorsdijk) Het gehele object bestaat uit landbouwgrond en heeft een oppervlakte van 4.85.95 hectare (kadastraal bekend gemeente Anloo, sectie U, nummers 795, 1467, 1469).

De grondsoort van het object bestaat hoofdzakelijk uit zandgrond. De ontwatering verloopt via diverse sloten. De draagkracht van de bodem is goed. Het object is uitermate geschikt voor het agrarisch gebruik en heeft daarvoor ook een zeer gunstige vorm. Het object wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het telen van maisgewassen. In 2019 is een gedeelte van het object gebruikt voor het telen van bieten (bron: areaal aan landbouwgrond wordt steeds schaarser vanwege diverse ontwikkelingen in het landelijk gebied. Grondbehoefte neemt toe en landbouwgrond is daarnaast doorgaans een waardevaste belegging. Deze verkoop biedt u de mogelijkheid om uw grondareaal uit te breiden.

Een gedeelte van het object wordt doorsneden door een hoofdwatergang dat in eigendom is van het Waterschap. Via een bestaande dam is het achterliggend deel van het object bereikbaar. Op de erfgrens aan de westkant van het kadastraal perceel Anloo, U, 1469 is onlangs een watergang aangelegd ten behoeve van de ontwatering van het perceel.

Op het object zijn de volgende belemmeringen bekend:
- Zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onderb, van de Belemmeringenwet Privaatrecht

Het is niet bekend of het jachtrecht is verhuurd. Op het object rusten geen betalingsrechten. Het object is tot 31 december 2020 verpacht op basis van een kortlopende geliberaliseerde pachtovereenkomst. WMD Drinkwater B.V. heeft het object nooit zelf feitelijk gebruikt voor agrarische doeleinden.
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yelmer Blaauw en/of René Timmer via telefoonnummer (0592) 30 91 09 of per e-mail via info @ noorderstaete.com.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

ANLOO U 795
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
1 ha 12 a 55 ca (geheel perceel)
ANLOO U 1467
Eigendomssituatie
0 ha 50 a 95 ca (geheel perceel)
ANLOO U 1469
Eigendomssituatie
3 ha 22 a 45 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spijkerboorsdijk

Prijs op aanvraag