Broeksestraat 4269 VA Babyloniënbroek

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Twee percelen landbouwgrond gelegen ten westen van Babyloniënbroek (NB). Gelegen aan en ontsloten via de Broeksestraat en betreffende een rechthoekig gevormd perceel.

Kadastrale gegevens
Aalburg, sectie A, nummer 387 met een grootte van 7 hectare, 34 are en 20 centiare.
Aalburg, sectie A, nummer 388 met een grootte van 3 hectare, 01 are en 10 centiare.

Als zodanig een totale grootte van 10 hectare, 35 are en 30 centiare (oftewel 103.530 m²).

Kavelindeling
De landbouwgrond wordt zowel in zijn totaliteit, als in twee losse delen aangeboden.

Het linker gedeelte van het perceel onderscheid zich van het rechter gedeelte van het perceel, doordat hier een sloot is gelegen tot aan ongeveer de helft van het perceel. Aan het einde van de sloot -halverwege het perceel- is ook een boom gesitueerd. De kadastrale kavelindeling is anders weergegeven dan de feitelijke indeling, zodat bij een gesplitste verkoop nog een kadastrale splitsing uitgevoerd dient te worden. De feitelijke kavelindeling zal leidend zijn voor een onderscheid tussen kavel 1 en kavel 2.

Kavel 1 (westelijk / links): bestaat uit een gedeelte van het kadastrale perceel Aalburg, sectie A, nummer 387 en is groot circa 5 hectare en 7 are.

Kavel 2 (oostelijk / recht): bestaat uit een gedeelte van het kadastrale perceel Aalburg, sectie A, nummer 387 en het gehele perceel Aalburg, sectie A, nummer 388 en is groot circa 5 hectare en 28 are 30 centiare.

Verkoop bij inschrijving
Het perceel wordt verkocht bij inschrijving. Geïnteresseerde worden in de gelegenheid gesteld om middels een gesloten enveloppe een onvoorwaardelijk bod uit te brengen. Bij het openen van de enveloppe -op kantoor van Bernheze Makelaars- mogen alle bieders aanwezig zijn. Nadat alle enveloppe geopend zijn, zal uitsluitend het hoogste bod hardop worden voorgelezen, zonder dat hierbij nadere details worden verstrekt. Verkoper kan, zonder opgaaf van redenen, besluiten niet over te gaan tot gunning.

Indien u een bod wenst uit te brengen, dan kan dit uitsluitend via het speciaal daarvoor ontworpen biedingsformulier: deze kunt u opvragen bij Bernheze Makelaars. Voor zover er discrepantie ontstaat tussen onderhavige brochure en het inschrijfformulier, prevaleert dit laatste.

Belangrijke data:
- inschrijven tot uiterlijk woensdag 16 juni 2021 om 15.00 u;

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

AALBURG A 387
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
5 ha 7 a 0 ca (deelperceel)
AALBURG A 388
Eigendomssituatie
5 ha 28 a 30 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broeksestraat

Verkoop bij inschrijving