• Onder bod

Hartelweg 4825 BZ Breda

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Hartelweg te Breda

Een perceel cultuurgrond, zandgrond, met eenvoudige houten paardenstal van circa 4 x 3 m, gelegen aan/nabij de Hartelweg te Breda. Het perceel heeft een totale grootte van 8.000 m2.
Het perceel is momenteel in gebruik als grasland, weiland. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten noorden, van Breda en heeft een poort aan de straatzijde.

Ligging

De stad Breda is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. De gemeente Breda telde per 1 januari 2019 183.873 inwoners en was daarmee in grootte de derde gemeente van Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland. De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie en ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.

Breda is omgeven door woonwijken en bedrijventerreinen.

Dichtstbijzijnde grote steden in Nederland zijn Tilburg, Roosendaal, Dordrecht en Bergen op Zoom en in België, Antwerpen en Turnhout. In of dichtbij de gemeente Breda liggen de dorpskernen Bavel, Effen, Prinsenbeek,
Teteringen en Ulvenhout, daarnaast Galder (in de gemeente Alphen-Chaam), Terheijden (in de gemeente Drimmelen) en Dorst (in de gemeente Oosterhout).
Breda is goed bereikbaar via de autosnelweg A16 vanuit Rotterdam, via de grensovergang Hazeldonk net over de grens van België, vanuit Utrecht over de A27 en vanuit Tilburg over de snelweg A58 richting Etten-Leur, Roosendaal en Zeeland. Tevens is de A59 (Zierikzee - Oss) nabijgelegen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 80 a 0 ca
Type land
Grasland
Veldkavels
0 ha 80 a 0 ca
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

BREDA K 1448
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 80 a 0 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hartelweg

Prijs op aanvraag