Grintweg 4823 ZC Breda

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Perceel cultuurgrond ter grootte van 9.985 m².
Gelegen in het buitengebied van Breda op strategisch locatie.
Prijs op aanvraag en aanvaarding per direct.

Algemeen
Dit perceel cultuurgrond is gelegen op een goed doorlatende zandgrond, welke aan de achterzijde gelegen is langs een afwateringssloot. Het perceel is goed bereikbaar via een goed berijdbare geasfalteerde weg, welke min of meer doodloopt en daardoor een vrij rustige toegangsweg is. Gelegen vlakbij een viaduct over de A-16 gelegen richting Prinsenbeek.
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Breda, sectie L, nummer 357 grootte 99 a 85 ca. Op het perceel zijn geen ruilverkavelingslasten aanwezig. De voorgaande jaren heeft hier veelal mais opgestaan en is thans ingezaaid met gras als volggewas, na de teelt van vorige jaar.

Bestemming
Volgens de site van de gemeente Breda en de site ruimtelijkeplannen.nl heeft het object een bestemming: “Agrarisch met Waarden” en is gelegen in bestemmingsplan Buitengebied Noord 2015. Voor de volledige omschrijving en voorwaarden verwijzen wij u graag naar deze sites. Wij wijzen er wel op dat het verkrijgen van informatie en de onderzoeken hiertoe geheel op verantwoording van koper is en koper jegens verkoper of diens makelaar hier geen aanspraak op kan maken of deze verantwoordelijk te houden in deze.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

BREDA L 357
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 99 a 85 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grintweg

Prijs op aanvraag