Grintweg 4823 ZC Breda

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Perceel cultuurgrond ter grootte van 9.985 m² te koop met inschrijving, waarbij vermeld dat richtprijs € 9,50 per m2 is.
Gelegen in het buitengebied van Breda op strategisch locatie.
Prijs op aanvraag en aanvaarding vanaf januari 2023.

Algemeen
Dit perceel cultuurgrond is gelegen op een goed doorlatende zandgrond, welke aan de achterzijde gelegen is langs een afwateringssloot. Het perceel is goed bereikbaar via een goed berijdbare geasfalteerde weg, welke min of meer doodloopt en daardoor een vrij rustige toegangsweg is. Het perceel weegt uit over kadastraal perceelnr. 717 en 790, welke van de Staat zijn. Gelegen vlak bij een viaduct over de A-16 gelegen richting Prinsenbeek.
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Breda, sectie L, nummer 357 grootte 99 a 85 ca. Op het perceel zijn geen ruilverkavelingslasten aanwezig. De voorgaande jaren heeft hier veelal mais opgestaan. Het perceel is thans vrij van pacht.

Bestemming
Volgens de site van de gemeente Breda en de site ruimtelijkeplannen.nl heeft het object een bestemming: “Agrarisch met Waarden” en is gelegen in bestemmingsplan Buitengebied Noord 2015. Voor de volledige omschrijving en voorwaarden verwijzen wij u graag naar deze sites. Wij wijzen er wel op dat het verkrijgen van informatie en de onderzoeken hiertoe geheel op verantwoording van koper is en koper jegens verkoper of diens makelaar hier geen aanspraak op kan maken of deze verantwoordelijk te houden in deze.

Bijzonderheden

Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in te schrijven voor dit object. Verkoper is niet gehouden om het object te gunnen of aan de hoogste te gunnen. Koper dient rekening te houden met het feit, dat het een kostenkoper transactie betreft. Er wordt geen BTW over de koopsom gerekend. In beginsel is het object belast met overdrachtsbelasting, maar zij die het object 10 jaar lang bedrijfsmatig agrarisch gaan gebruiken of laten gebruiken kunnen een beroep doen op vrijstelling van overdrachtsbelasting voor hun rekening en risico.
Uiteraard kunt u voor evt. vragen altijd vrijblijvend contact opnemen en zien graag uw verdere belangstelling tegemoet. Achter in de brochure is een inschrijfformulier toegevoegd dat bij een evt. bieding gebruikt kan worden en welk formulier uiterlijk 25 november om 12.00 uur bij verkopend makelaar binnen dient te zijn. Serieuze gegadigden kunnen een conceptkoopovereenkomst opvragen, welke als uitgangspunt zal dienen bij de definitieve koopovereenkomst.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Vermeeren Makelaardij B.V.
Ettenseweg 42
4891 XV Rijsbergen
Tel. 0765964171
E-mail:
Website:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland en grasland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

BREDA L 357
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 99 a 85 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grintweg

Verkoop bij inschrijving