Eyserheide 6287 NB Eys

€ 65.000

Omschrijving

Op een idyllische en fantastische locatie aan de rand van het zeer geliefde Eyserheide (Eys) bieden wij u dit grondstuk te koop aan. Het perceel is gelegen aan de zuidgrens van Eyserheide en heeft een oppervlakte van 0.92.35 ha. (9.235 m²). Door deze unieke ligging op de zuidhelling is dit fraaie grondstuk ideaal voor het beplanten met wijnstokken voor een eigen wijngaard! Ander gebruik zoals bijvoorbeeld landbouwkundig, of hobbymatig gebruik is uiteraard ook toegestaan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Wittem, sectie R, nummer 455, ter grootte van: 0.92.35 ha.

Bestemmingsplan:
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan "Gulpen-Wittem buitengebied" en heeft de enkelbestemming "Agrarisch met waarden: Natuur- en Landschapswaarden’’ toegekend gekregen. Het bestemmingsplan is door de gemeente Gulpen-Wittem vastgesteld op 5 januari 2011. De bestemming laat het ter plaatse niet toe om gebouwen/schuilgelegenheden te plaatsen.

Ligging:
Het perceel is gelegen en ontsloten aan de half verharde uitloop van Eyserheide genaamd Kruisprocessieweg. In de omgeving van het perceel liggen voornamelijk landbouw- en natuurgronden. Vanaf het perceel geniet u fantastisch uitzicht over het glooiende Limburgse heuvellandschap.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 65.000
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland en grasland

Kadastrale gegevens

WITTEM R 455
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 92 a 35 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eyserheide

€ 65.000