nabij Gasselterweg 9462 Gasselte

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het object bestaat hoofdzakelijk uit bos en circa 1.500 m2 betreft natuurlijk grasland en is in gebruik als hooiland. Dit hooiland is alleen toegankelijk via een wandelpad door het bos. Circa 01.50.00 hectare van het bos is dun bebost en bestaat grotendeels uit ruige grasvegetatie afgewisseld met grove dennen en veel verjonging bestaande uit berk, den en (fijn)spar.

Een groot deel van het bos bestaat uit vakken met naaldhout (fijnspar). Deze naaldbomen hebben een behoorlijke hoogte (geschat op 20 tot 25 meter). Een gedeelte van het bos gelegen aan de noord- en noordoostkant bestaat uit gemengd bos met onder andere loofboomsoorten zoals eik en berk, wat perfect is voor het zagen van bijvoorbeeld haardhout.
Het object heeft een gunstige vorm en omvang voor het uitvoeren van boswerkzaamheden. De naaldbomen zijn destijds in rijen aangeplant als productiebos, zodoende is op bepaalde delen van het terrein machinaal vellingswerk mogelijk. Wel moet worden opgemerkt dat een gedeelte van de fijnsparopstand ten oosten van het perceel zichtbaar is aangetast door de letterzetter.
Het bos is fraai gelegen in het buitengebied van Gasselte en wordt omringd door bospercelen die o.a. in eigendom zijn van Staatsbosbeheer. Op en rondom het object liggen paden en wegen die worden gebruikt door wandelaars.

WMD Participaties BV is eigenaar van het object en heeft besloten om het object te verkopen. Het object wordt voor de tijdsduur van ongeveer 4 weken op Funda aangeboden. Na deze periode van 4 weken volgt in de week daarna (week 26) een schriftelijke biedingsronde met gesloten envelop. Als daar qua prijs volgens de huidige eigenaar geen geschikte kandidaat uit voort komt dan blijft het object in verkoop en worden ook weer nieuwe belangstellenden in de gelegenheid gesteld.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer ing. Y. Blaauw via telefoonnummer (038-8700186) of per e-mail via hanneke.vandebeukel @ vanameyde.com

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond
Mogelijke functie(s)
Overig

Oppervlakten

Type land
Bouwland en grasland
Grondsoort
Veen en zand

Kadastrale gegevens

GASSELTE I 751
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
7 ha 21 a 50 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

nabij Gasselterweg

Verkoop bij inschrijving