Schorweg 5993 Maasbree

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Gelegen aan de Schorweg te Maasbree (gemeente Peel en Maas) bieden wij u een perceel landbouwgrond aan met een oppervlakte van 98 a 50 ca.

OMSCHRIJVING
Het perceel is momenteel in gebruik als bouwland. De grondsoort is een vorstvaaggrond / veldpodzolgrond met lemig fijn zand met grondwatertrap VI/VII.
Het perceel is rechthoekig van vorm en er loopt een hoogspanningsleiding over het perceel.

LIGGING
Het perceel ligt aan de Schorweg (het verlengde van de Lange Heide), direct ten zuiden van de watergang Krayelse Loop. Aan de west- en de oostzijde ligt een bosperceel.
In de directe omgeving van het perceel liggen voornamelijk bospercelen en landbouwgronden.

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel is gelegen in de beheersverordening “Buitengebied Klavertje 4” van de gemeente Peel en Maas. Conform dit bestemmingsplan is het perceel bestemd als ‘Agrarisch’ met de dubbelbestemmingen ‘Leiding – Hoogspanning’ ter plaatse van de hoogspanningsleiding en ‘Waarde - Archeologie 6’ over het gehele perceel. Daarnaast is het perceel aangeduid met de gebiedsaanduiding ‘verwevingszone’, ‘bebouwingsconcentratie’ en ‘provinciale ontwikkelingszone groen’. Evenwijdig aan de aangrenzende watergangen is een strook van 5 meter voorzien van de dubbelbestemming ‘Waterstaat – Beschermingszone watergang’.

De bijbehorende planregels zijn op kantoor aanwezig en worden u op verzoek toegezonden. Ook zijn deze te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland

Kadastrale gegevens

MAASBREE S 58
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 98 a 50 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schorweg

Prijs op aanvraag