Gagelstraat 5124 Molenschot

€ 303.106 k.k.

Omschrijving

Perceel cultuurgrond ca. 41.239 m². Gelegen in het buitengebied van Molenschot.

Algemeen
Het perceel is gelegen aan het einde van een goede verharde weg in het buitengebied van Molenschot. Goed te bereiken via een rustige toegangsweg. Er wegen geen derden over en ook andere erfdienstbaarheden zijn niet bekend bij onze opdrachtgever, behoudens dat er op redelijke diepte een gasleiding is gelegen, welke voor de huidige eigenaren niet bijzonder belemmerend is geweest. Het perceel is goed van vorm en bestaat uit een mooie zavelgrond, welke veelal gemakkelijk berijdbaar en beteelbaar is en zeker geschikt voor tuinbouwproducten. Niet voorzien van drainage, maar over het algemeen ligt hellend aflopend naar de zuidzijde, waar tegen de daar gelegen Rijksweg een afwateringssloot aanwezig is. Het object is voorzien van een nabijgelegen beregeningsbron, met electravoorziening, welke gebruikt kan worden. Aan de noordzijde van het perceel loopt een vaste ondergrondse hoofdleiding, waarop een 8 stuks hydranten aanwezig zijn. (een evt. haspel is tegen meerprijs over te nemen). Er zijn geen ruilverkavelingslasten meer op het perceel aanwezig.

Gemeente Sectie Nummer Grootte
Gilze en Rijen P 1045 2 ha 23 a 75 ca
Gilze en Rijen P 1046 1 ha 88 a 64 ca (ged.)**
------------------------------
Totaal 4 ha 12 a 39 ca

** Een klein gedeelte ter grootte van ca. 3021 m² , bedekt met bosschages en ander zaken blijft bij eigenaar in eigendom. Op dit gedeelte bevindt zich ook een bron en electra-aansluiting, waarvoor een gebruikersregeling afgesloten kan worden.

Bestemming
Het object heeft een normaal gangbare agrarische bestemming zijnde agrarische grond en dient als zodanig gebruikt te worden. Er zijn dus geen directe bouwmogelijkheden op deze kavel aanwezig. Voor evt. andere plannen kunt u terecht bij de gemeente. Een kopie van de plankaart is toegevoegd in de bijlagen. Door het perceel ligt nog wel een leiding, waarvan de ligging ongeveer op deze plankaart is aangegeven.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 303.106 k.k.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
4 ha 12 a 39 ca
Type land
Bouwland
Veldkavels
4 ha 12 a 39 ca

Kadastrale gegevens

GILZE EN RIJEN P 1045
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 23 a 75 ca (geheel perceel)
GILZE EN RIJEN P 1046
Eigendomssituatie
1 ha 88 a 64 ca (deelperceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gagelstraat

€ 303.106 k.k.