Gagelstraat 5124 RH Molenschot

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Recht van erfpacht t.b.v. perceel cultuurgrond 23.600 m²
Gelegen in het buitengebied van Molenschot

Algemeen
Een perceel grond te koop, dat gelegen is aan een goede verharde weg in het buitengebied van Molenschot. Goed te bereiken via een rustige toegangsweg en via drie inritten toegankelijk.
Er wegen geen derden over en ook andere erfdienstbaarheden zijn niet bekend bij onze opdrachtgever. Het perceel is goed van vorm en bestaat uit een mooie zavelgrond, welke veelal gemakkelijk berijdbaar en beteelbaar is en zeker geschikt voor tuinbouw/boomkwekerijproducten. Volgens het Kadaster rust er geen ruilverkavelingsrente meer op.

Erfpacht of eigendom
U kunt het perceel in erfpacht verkrijgen, maar ook evt. in volledige eigendom. Wanneer het volledig eigendom verkregen wordt bedraagt de vraagprijs € 7.25 per m². U bent dan volledig eigenaar van het perceel.
Het perceel is thans in erfpacht uitgeven en door de erfpachter wordt het erfpachtrecht in verband met verhuizing thans aangeboden. Dit vergt een veel lagere aanvangsinvestering van € 2,25 per m². Daarnaast wordt jaarlijks wel een canon geheven van ca. € 1146,60 per jaar per ha. Deze dient jaarlijks in twee gelijke delen te worden betaald, telkens voor 1 mei en 1 november van elk jaar. Middels deze constructie is een beduidend lager aanvangskapitaal nodig en voor een bredere doelgroep toegankelijk. Het erfpachtrecht kan tussentijds gewoon verkocht worden en is tot 2044 van toepassing. Er bestaat ook een mogelijkheid om het blooteigendom tussentijds of aan het einde van de overeenkomst aan te kopen. Een kopie van de erfpachtakte kan bij serieuze belangstelling verkregen worden.
Kadastrale bekendheid

Gemeente Sectie Nummer Grootte
Gilze en Rijen P 249 1 ha 17 a 00 ca
Gilze en Rijen P 752 1 ha 19 a 00 ca
--------------------
Totaal 2 ha 36 a 00 ca

Bestemming
Het object heeft een normaal gangbare agrarische bestemming zijnde agrarische grond en dient als zodanig gebruikt te worden. Er zijn dus geen directe bouwmogelijkheden op deze kavel aanwezig. Voor evt. andere plannen kunt u terecht bij de gemeente. Een kopie van de plankaart is toegevoegd in de bijlagen. Aan de achterzijde grenzend aan een camping, maar deze is middels een zeer grote sloot gescheiden van dit perceel.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland
Grondsoort
Zavel

Kadastrale gegevens

GILZE EN RIJEN P 249
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
1 ha 17 a 0 ca (geheel perceel)
GILZE EN RIJEN P 752
Eigendomssituatie
1 ha 19 a 0 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gagelstraat

Prijs op aanvraag