Zelderseweg 3862 PE Nijkerk

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u aanbieden twee fraai gelegen PERCELEN CULTUURGROND ter grootte van 2 hectare, 14 are en 16 centiare.
De percelen, welke momenteel in gebruik zijn als grasland, worden aangeboden middels een (besloten) vrijwillige verkoop bij inschrijving. De voorwaarden en condities die voor deze inschrijving gelden leest u terug in onze brochure.
Het biedingsformulier, welke te verkrijgen is via ons kantoor, is in te leveren t/m 27 november tot 17.00 uur bij Midden Nederland Makelaars Barneveld, Kampstraat 32 te Barneveld of per e-mail: (met ontvangstbevestiging versturen).

Er bevinden zich op het perceel twee voormalige kippenhokken/opslagruimtes, welke zijn opgetrokken van hout (welke is behandeld met carbolineum) en gedekt met asbestcement golfplaten. Ten aanzien van het asbesthoudend materiaal zal er een asbestclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Er is voor zover bekend geen vervuiling op het perceel aanwezig, de grond is altijd in gebruik geweest als landbouwgrond. Ook hiertoe zal er een aanvullende passage worden opgenomen in de koopovereenkomst (zie de condities op de volgende pagina). Dit is ook van toepassing op de "drup" van de daken van deze stallen. Ook indien deze drup op naastgelegen perceel valt.
Op het perceel staat een elektriciteitsmast. Hiervoor wordt jaarlijks een kleine vergoeding verkregen en is er een Belemmeringswet privaatrecht gevestigd.
Er is een sloot die het Waterschap schoonhoudt. De jacht is voor zover bekend niet verpacht.
Er is een uitritvergunning verleend om over de bestaande uitrit de openbare weg te bereiken.

Kadastrale informatie:
Gemeente Nijkerk, sectie E, nummers 3117 en 3118. Samen groot 21.415 m².

Overige informatie, waaronder de verkoopvoorwaarden, condities en het biedingsformulier, zijn via ons kantoor op te vragen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
2 ha 14 a 15 ca
Type land
Grasland
Veldkavels
2 ha 14 a 15 ca

Kadastrale gegevens

NIJKERK GELDERLAND E 3117
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 13 a 75 ca (geheel perceel)
NIJKERK GELDERLAND E 3118
Eigendomssituatie
2 ha 0 a 40 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zelderseweg

Verkoop bij inschrijving