nabij De Brentjes 5981 Panningen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Gelegen tussen De Brentjes en onvoltooide Noordervaart te Panningen (gemeente Peel en Maas) bieden wij u een perceel landbouwgrond aan met een oppervlakte van 2 ha 23 a 14 ca.

OMSCHRIJVING
Het perceel is momenteel in gebruik als grasland en geschikt voor akkerbouwmatige teelten. De grondsoort is zandgrond, aangeduid als Gooreerdgrond, lemig fijn zand. Het perceel is gelegen in grondwatertrap II.

LIGGING
Het perceel is gelegen tussen De Brentjes en onvoltooide Noordervaart. Dit is ter hoogte van het perceel een openbare, onverharde weg. Belendend zijn natuur en landbouwpercelen van derden gelegen.

BESTEMMINGSPLAN
Conform het bestemmingsplan 'Buitengebied Peel en Maas' is het perceel bestemd als 'Agrarisch' met de dubbelbestemming 'Waterstaat - Beschermingszone watergang' (smalle strook ter plaatse van noordoostelijk gelegen beek).
Daarnaast is het perceel aangeduid met de gebiedsaanduiding 'Provinciale ontwikkelingszone groen', 'Reconstructiewetzone - extensiveringsgebied' en 'WRO-zone - wijzigingsgebied 3 bd'.

De bijbehorende planregels zijn op kantoor aanwezig en worden u op verzoek toegezonden. Ook zijn deze te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland

Kadastrale gegevens

HELDEN T 14
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 23 a 14 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

nabij De Brentjes

Prijs op aanvraag