Oude Postbaan 4891 CR Rijsbergen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Perceel met containerveld ter grootte van 10.310 m²
Gelegen in het buitengebied van Rijsbergen.

Algemeen
Aan de openbare en verharde weg nabij de doorgaande weg N263 van Zundert naar Breda, is een mooi rechthoekig perceel grond gelegen, waarop een containerveld is gevestigd.
Geheel omheind met hekwerk en voorzien van een degelijke poort. Het veld is geprofileerd met 3 grote bedden in de lengte over de akker en voorzien van een plastic onderfolie met daarop een antiworteldoek met tussen de paden nette betonnen rijpaden.
De ondergrond zelf is niet gedraineerd, maar is wel hoog gelegen en de opvang van het recirculatiewater vindt via gootjes in het midden van het bed plaats. Naast deze gootjes ligt een beregeningsleiding met daarop staande ronddraaiende sproeiers. Vanwege de ligging in het midden geen last van deze sproeiers bij de aan- en afvoer van planten. De opstelling is zo aangelegd dat er draden van paal naar paal gespannen kunnen worden, waardoor er ook grotere planten opgesteld kunnen worden.
Voorzien van een eigen waterbron met een diepte van ca. 50 m, met een onderwaterpomp met ca. 4 pk motor erop van ca. 6 jaar oud en een 12 pk pomp t.b.v. de beregening zelf. Tevens voorzien van een pomp, waaruit water uit een naastgelegen sloot gepompt kan worden. Voorzien van 2 silo’s van elk ca. 800 m², ten behoeve van o.a. opvang van drainwater. Verder voorzien van stelconplaten, krachtstroom en een Hortimax CleanLite, welke efficiënt lozingswater kan zuiveren. Op het veld is verder een vaste container aanwezig waar nog een beregeningsunit aanwezig is.
Kadastrale bekendheid

Gemeente Sectie Nummer Grootte
Zundert P 183 1 ha 03 a 10 ca.
Er zijn geen ruilverkavelinglasten aanwezig en ook geen erfdienstbaarheden.

Bestemming
Het perceel is gelegen in bestemmingsplan “Buitengebied Zundert” en heeft de bestemming:
Enkelbestemming “Agrarisch-Agrarische bedrijf”
Dubbelbestemming “Waarde archeologie-3”
Aan de voorzijde voorzien van een klein bouwvlak met functieaanduiding “Bedrijfswoning uitgesloten”. Op dit bouwvlak staan thans de silo’s en een container, maar zou in beginsel ook een ander verblijf gerealiseerd kunnen worden.
Gebiedsaanduiding “Reconstructiewetzone-verwevingsgebied”
Voor de volledige omschrijving en voorwaarden verwijzen wij u graag naar de site ruimtelijkeplannen.nl.
Wij wijzen er wel op dat het verkrijgen van informatie en de onderzoeken hiertoe geheel op verantwoording van koper is en koper jegens verkoper of diens makelaar hier geen aanspraak op kan maken of deze verantwoordelijk te houden in deze.

Bijzonderheden
Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt verkoper zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. Uiteraard kunt u voor evt. vragen altijd vrijblijvend contact opnemen en zien graag uw verdere belangstelling tegemoet.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

ZUNDERT P 183
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
1 ha 3 a 10 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Postbaan

Prijs op aanvraag