Spaarndammerdijk 17 2064 KL Spaarndam

€ 75.000

Omschrijving

Paardenliefhebbers opgelet! De provincie Noord-Holland verkoopt een perceel grond met een oppervlakte van ca. 2.477 m2 gelegen aan de Spaarndammerdijk 17 in Spaarnwoude. Spaarnwoude is het fraaie landelijke gebied tussen Haarlem en Amsterdam.

Doordat er op het perceel twee oude hooischuren, een stal en een paardenbak staan, leent het perceel zich bijzonder goed voor het houden van paarden of hobbymatig houden van andere dieren. De fraaie ligging in het open landelijke gebied maakt dat er vanaf het perceel direct mooie tochten gemaakt kunnen worden. Het perceel heeft een zelfstandige ontsluiting aan de Spaardammerdijk. De opstallen zijn verouderd en verkeren in een matige staat van onderhoud.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het gebied van het bestemmingsplan “Buitengebied”, binnen dit bestemmingsplan heeft het perceel de bestemming “wonen”. Echter op basis van een kettingbeding is het niet toegestaan om op, of boven het verkochte een geluidsgevoelig object, zoals een woning, te stichten. Bij overtreding is een zeer forse boete verschuldigd. Er kan dan ook geen woning gebouwd worden op het perceel.
Het perceel is de afgelopen jaren hobbymatig voor het houden van paarden gebruikt.

Verkoop bij inschrijving
Gezien de grote belangstelling is er besloten de verkoop te laten plaatsvinden middels een inschrijving. Vooraf houden we momenten waarop het perceel bezichtigd kan worden.
Bezichtigingen zijn mogelijk op:
• Vrijdag 27 november van 10:00 tot 11:00 uur
• Zaterdag 28 november 10:00 tot 11:00 uur
• Woensdag 2 december 15:00 tot 16:00 uur

Iedere gegadigde kan tot uiterlijk 15 december a.s. 13.00 uur een bod uitbrengen, dit door het biedingsformulier te mailen naar Batenburg notarissen in Haarlem. Het biedingsformulier en alle beschikbare informatie kunt u opvragen bij Tiede Rentmeester/ Makelaar/ Taxateur via

Algemeen
Op verzoek zal verkopend makelaar de akte toezenden waarin het kettingbeding verbod geluidsgevoelig object is opgenomen.
Verkoper heeft een bodemrapport uit 2005, welke op aanvraag kan worden toegezonden.
De eigendomsgrenzen komen niet geheel overeen met de grenzen zoals deze in het veld waarneembaar zijn. In ieder geval zal het hek tussen het te verkopen perceel en het achtergelegen weiland in overleg met de koper verplaatst worden naar de kadastrale grens.
De voorzieningen (hekwerken, overkapping, stalinrichting) zijn door de huidige gebruiker aangebracht en zullen voor de levering op kosten van deze gebruiker worden verwijderd, inclusief eventuele funderingsresten, en zijn dan ook geen onderdeel van het verkochte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 75.000
Aangeboden sinds
16 november 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
0 ha 24 a 77 ca
Type land
Grasland
Veldkavels
0 ha 24 a 77 ca

Kadastrale gegevens

HAARLEMMERLIEDE EN SPAARNWOUDE B 176
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 20 a 20 ca (geheel perceel)
HAARLEMMERLIEDE EN SPAARNWOUDE B 177
Eigendomssituatie
0 ha 4 a 57 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spaarndammerdijk 17

€ 75.000