Zuiddijk 3291 LC Strijen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Perceel grasland bestaande uit klei op veengrond.

In zuidelijke richting bestaat het grasland uit klei op veengrond. Hoe meer in zuidelijke richting, hoe dikker het kleipakket wordt. Aan de zuidkant is het kleipakket circa 35 tot 60 centimeter dik. De percelen zijn zeer goed ontsloten op de Zuiddijk. De opritten vanaf de Zuiddijk zijn volledig eigendom. In de lengterichting van noord naar zuid loopt door de percelen een smalle hoofdwatergang welke geen eigendom is. Ditzelfde geldt voor de zuidzijde. Deze watergang heeft als kadastraal nummer 518. Zie hiervoor tevens de kadastrale kaart. Dit beteken dat de verhouding cultuurgrond/water gunstig is.
In de percelen liggen greppels welke op de kopeinden overgaan in ondergrondse buizen. Op de grond rusten geen productierechten en/of betalingsrechten.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Strijen. Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Strijen op 25 mei 2010. Binnen het vigerende bestemmingsplan heeft de locatie de aanduiding “Agrarisch met Waarden – Natuur en Landschapswaarden”. Daarnaast rust op de locatie de nadere aanduiding “Waarde – Archeologie”. Verder is de grond gedeeltelijk gelegen in “geluidszone – Industrie”.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland
Grondsoort
Veen

Kadastrale gegevens

STRIJEN W 483
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
6 ha 91 a 95 ca (geheel perceel)
STRIJEN W 509
Eigendomssituatie
1 ha 78 a 15 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuiddijk

Prijs op aanvraag